Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bemmbemm

87 bejegyzést írt és 1026 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az nem csak Magyarországra, vagy a tengerpart nélküli országokra jellemző, hogy egy adott halfajt többféle néven is forgalomba hozzák. Itthon aztán nagyjából mindegy, hogy mi van ráírva, a legtöbb vásárló végigmegy a polcokon, megnézi az árakat, és kiválasztja a legolcsóbbat.…..
Összevethető-e 1990 és 2010? Ha engem kérdeztek, az én válaszom természetesen az, hogy igen, minden összevethető, legfeljebb a végén arra a következtetésre jutunk, hogy a kettő egyáltalán nem hasonlít egymásra. Hogy ez hogyan jött? Orbán Viktor az önkormányzati választásokat…..
Bemmbemm 2010.10.07 13:35:23
"Akik elmentek választani, azok egységesek voltak abban, hogy a szociknak el kell takarodniuk, és a legkevésbé rossz választás a Fidesz. Nem szeretik Őket, de inkább Őket választják, mint bárki mást az indulók közül."

Na ez a világ baromsága, pontosabban az egyszeri gondolkodású emberek hülyesége.

A legnagyobb probléma ismételten az, hogy a Bodri nevezetű kutya is bejutott az önkormányzati helyekre, ha a neve mellé volt írva, hogy Fidesz. Egy rakás értelmes, becsületes független jelölt pedig nem jutott be.

Amíg nem törlik el az önkormányzati rendszerben a pártpolitizálást, addig az egésznek semmi értelme. Helyi szinten miért kell a pártérdeknek döntenie? A mi városunkban is ismételten (harmadjára zsinórban és állandóan változó nevekkel!!!) fideszes önkormányzat lett. A történethez hozzátartozik, hogy itt él nálunk egy államtitkár, egy EP képviselő és egy országgyűlési képviselő (természetesen mind fideszes) . Utóbbiból lett polgármester úgy, hogy a két magas beosztású fideszes SEM szavazott rá!

Ja és még valami: a környező településekhez képest a béka segge alatt vagyunk, szerencsétlenkedő testületeink miatt, úgyhogy nem kell annyira lehordani minden MSZP-s testületet sem. Nálunk ők többet tettek az emberekért, mint az évek óta szerencsétlenkedő fideszesek. És mielőtt valaki lekomcsizna: elég erősen szélsőjobboldali beállítottságú vagyok (csak azoknak írom, akik itt még nem ismernek).

Tisztességes embereket az önkormányzatokba, ne kalandozó pártkatonákat! De ez csak álom marad.
Nemzeti Radikál Jobbra igazodj! 2010.09.07 12:18:00
Vége a tűzszünetnek. Itt az ideje, hogy ott folytassuk, ahol a nyári szünet előtt abbahagytuk. Ha elkeserít a hír, hogy nem tűntünk el, akkor annak örülök. Ha hiányoltál már bennünket, annak még jobban örülök.Először is le kell szögeznem, hogy a nemzeti radikalizmus továbbra…..
Az Afganisztánban hősi halált halt magyar honvéd emlékére.Nyugodj békében!..
Bemmbemm 2010.08.30 16:19:58
@molaris: a Donnál ezerszer több keresnivalónk volt. Ott legalább védekeztünk a betóduló Vörös Horda ellen.

Nyugodjék békében a katonanő, bár mostanra kicsit nagyobb feneket kerítettek a dolognak, mint kellene.

A pofám akkor szakadt le végérvényesen, amikor valamelyik kretén híradásban egyenesen terrortámadásnak minősítették az esetet. AZ ISTEN SZERELMÉRE! Afganisztánban 2001-óta folyamatosan dúl a háború! A katonáink éppen ezért vannak ott. Nincs ott keresnivalónk, bár abban egyet kell értenem sokakkal, hogy vannak NATO kötelezettségeink, amiket ha tetszik, ha nem, teljesítenünk KELL! Ma már az is terrortámadásnak számít, ha egy nép védi saját országát a megszállóktól? Mert ha tetszik, ha nem a "nép" a tálibok oldalán áll (vajon miért), ezért is űzik ki egyre nagyobb ütemben a NATO erőket.

Amúgy nevetséges a közvélemény és a hulladék média reagálása is. Hivatásos katonáktól, első kézből tudom:
1) A menetoszlopok elleni kőkemény támadások szinte mindennaposak, de a média nem számol be soha róluk. Ilyenkor már kénytelenek, mert halálesetet nem lehet eltitkolni. Konkrétan beszéltek olyan heves támadásról, hogy a konvoj amerikai parancsnoka elrendelte egy falu bekerítését és órákig zúdították a házakra a golyózáport, annyira elegük lett a támadásokból. Itt magyarok is részt vettek az akcióban.
2)Nem minden katona van kint önkéntes alapon. Egységeket vezényelnek ki, nem egyes embereket. A hadseregnél mindig egységekről beszélünk. Ha egy nagy része ki akar menni, a többit is viszik. Ha egy egységet nem akar a vezérkar kiengedni, akkor senki nem megy. Mese habbal, hogy csak önkéntesek vannak kint. Ismétlem magamat: ezt hivatásos katonatisztektől tudom, akik ráadásul ki akartak menni, de a parancsnokuk nem engedte őket.
Bemmbemm 2010.08.30 16:22:16
@arlequin: "csak azt nem tudom mit keresünk ott..."

Az Egyesült Államok kalandozását-gyarmatosítását próbáljuk legitimálni. Nincs szükség arra a pár száz honvédünkre. Bármikor 1-2 nap alatt helyettesíthetőek lennének amerikai egységekkel.
Archiregnum Nyakunkon a III. vh! 2010.07.17 22:58:00
Miközben az emberek békésen, törődötten élik mindennapjaikat, észre sem veszik talán, mi folyik a fejük fölött: gránátok, bombák százai csapódnak be körülöttük nap mint nap! Ugyanis javában folyik már a harmadik világháború. Bizony. Amíg a második világháború…..
Bemmbemm 2010.07.21 16:31:55
@Corry: "Megjegyzem, még valószínűleg most is jobb a devizahitel, mint a forinthitel, csak a devizahitelt nem úgy kellett volna felvenni, hogy éppeg ki tudjuk fizetni a törlesztőrészletet. "

Váháháháá! Évek óta áldom az eszem, hogy forinthitelt vettem fel a lakásra. Míg másoknak duplájára nőtt a hitele, az enyém szépen lassan csökkent. Aki még most is devizahitelben gondolkodik az meg is érdemli, hogy megszívassák.

Amúgy ez az éppen hogy ki tudjuk fizetni a részletet dolog sem állja meg a helyét. Persze, hogy vannak, akik simán ki tudták fizetni a havi 70 ezret, de a 170 ezret még nyögvenyelősen is alig tudják leperkálni.

Egyszerű a képlet: megszívtuk, nem kicsit, nagyon. Aztán majd élni kellene a lehetőséggel, ha lesz egyáltalán, hogy visszavágjunk a bankoknak ezért.
A foci vb-közvetítés nálunk ugyanúgy összenemzeti ügy, mint ahogy maga a labdarúgás: mindenki ért hozzá, és még bele is pofázik. A 2006-os RTL Klubos ámokfutás után újra az Magyar Televízió közvetíti az összes mérkőzést. Szépen jön a nézettség is, az M1 már veri…..
Bemmbemm 2010.06.20 13:27:49
@hoplita: "Ahhoz, hogy afrikai csapat vébét nyerjen először ki kell zárni a dél-amerikai, meg európai csapatokat...."

Ez baromság. Európa csapatai most egy nagy kalap szart sem érnek összesítve, Dél-Amerika sem igazán tündököl. A brazil focit is nagyrészt fekák játsszák, úgyhogy hátrébb az agarakkal. Egyszerűen tanulnak az Afrikai csapatok és ha jól csinálják, felkészült európai trénerekkel, akkor néhány év múlva ronggyá verik a világot.
Ghána, Elefántcsontpart és Kamerun is szépen focizik. Inkább velük egy gól nélküli meccs, mint egy szutyok 1-0-ás 90 perc, ahol 10 ember védekezik egyfolytában és csak szerencsétlenkednek.

Az afrikai csapatok nagy hibája, hogy nem tudják befejezni az egyébként iszonyatosan szép támadásaikat.

És ne hasonlítsuk már a többi kontinens válogatottjainak a lehetőségeit az afrikai csóró országok csapataiéhoz. Ott állítom van olyan csapat, aki a szavannára jár ki futóedzésre, míg néhány európai agyonsztárolt majomnak van 20 személyi edzője meg masszőre.
Nemzeti Radikál World Cup 2010 2010.06.19 19:12:00
Régóta nem jelentkeztem. Eztán sem fogok sűrűn, nyár van. Bizony nyár van, és itt van a világ egyik legnagyobb közös ünnepe a futball világbajnokság. Idén elsőként rendezik Afrikában a vb-t. Sok támadás érte a FIFA-t a helyszín kiválasztása miatt: Dél-Afrika a világ egyik…..
Orbán Viktor a honvédség állománygyűlésén üzenetet fogalmazott meg a Magyar Gárdának. Nem először. A beszédére reagált tegnap a Barikád oldalán Volner János, a Jobbik rendvédelmi kabinetvezetője.A Nemzeti Együttműködés Programjával folyamatos önreklámot…..
Bemmbemm 2010.06.10 12:59:07
@Hitetlen (ex)Bérgyilkos: Ha megoldják az emberek problémáit, visszaszorítják a bűnözést, akkor tőlem aprajafalvi muzsikusoknak is hívhatják magukat a különböző szervek. Nem kell foggal-körömmel védeni a gárdát és nem kell tűzzel-vassal irtani. Nagyon egyszerű: meg kell oldani azokat a problémákat, amik elősegítették a létrejöttét és vagy magától feloszlik vagy marad egy hagyományőrző baráti kör.

Mindig az okozatot akarják kezelni.

Malícia: kell egy erős testőrség/fegyveres alakulat, ami a kormány kezében van. A kormányőrséget majdnem tönkretette a sok securitys cég. Inkább az állam kezében legyen ütőképes erő, mint magánkézben.
A Britek már fosnak: több, mint egy millió ember dolgozik fegyveres magáncégekben, amit nem tudnak kontrollálni.
 Az utóbbi pár héten megfigyehető volt, hogy frekventáltan szerepeltette Molnár Oszkár edelényi polgármestert, független parlamenti képviselőt a HírTV. Hogy pontosan miért, az még nem biztos, de álljon itt pár lehetséges ok. A dolog talán nem tűnik érdekesnek első…..
Nemzeti Radikál Árral szemben 2010.06.01 15:35:00
Nem kegyes hozzánk az ég. Ezt szó szerint lehet értelmezni, hiszen valószerütlenül sok csapadékot kaptunk az elmúlt időszakban. Azt mondják, "májusi eső aranyat ér". Ha szó szerint vennénk ezt a mondást, igazán gazdag ország lettünk. Természetesen ez nem igaz. Sajnos…..
 Végre szabadon emlékezhetünk mindannyian. Persze nem mindenki emlékezik meg a tragédiáról. De mégis sokan megtesszük.Generációk vannak, akiknek semmit nem jelent Trianon, csak egy fejezet a történelem órán. Generációk vannak, akiknek sokat jelent a megalázó békeszerződés.…..
Archiregnum Védelempolitika 2010 2010.05.29 02:04:00
  A Honvédelmi Minisztériumban ma Szekeres Imre távozó honvédelmi miniszter elbúcsúzott a honvédelmi vezetéstől. A minisztérium vezetése holnap köszönti Hende Csaba kinevezett honvédelmi minisztert. A vezetőváltás önmagán túlmutató jelentőséggel bír. Habár a…..
Bemmbemm 2010.06.02 22:49:22
@Mj: Ki szállt bele versenybe? De látom, hogy veled beszélgetni is kár, mert mindent megmagyarázol. Csak én olyan ember vagyok, hogy nem hagyom magam, ha igazam van és elismerem, ha baromságokat beszélek, de nem szeretem a mindentudó embereket.

Lezártam a vitát.
Bemmbemm 2010.06.03 15:31:20
@jaegtoer: Szerintem nem nagyon kanyarodtunk el a poszttól.
Ne keverjük ide a világháborút szerintem, mert valóban nem volt róla szó és azt a taktikát, amit akkor alkalmaztak mára már teljesen elavultnak tekinthetjük. Nem csak magyarok haltak meg feleslegesen, hatalmas méretekben. Felesleges a németeket is szidni, mert a hadvezetésük a saját elitosztagait és a Wehrmachtot is sok esetben a darálóba küldte feleslegesen. Sztálingrád 260 ezer német védőjéből 6 ezren tértek haza (igaz az emberséges, dicső vörös horda több mint 85 ezer hadifoglyot ölt meg). Zsukov, hogy gyorsabban érjen a szövetségeseknél Berlinbe, egy egész gyalogoshadosztályt zavart az aknamezőre, hogy takarítsák le az utat egy új módszerrel. Az USA a Japánok ellen több ezer katonát veszített egy-egy 5-6 km2-es szigeten, amíg Okinawára értek.
Felesleges kiemelni a Don-kanyart, mert az egész háború az emberek pusztulásáról szólt és minden nemzet hatalmas veszteségeket szenvedett. Ezért is rühellem, ha a zsidók ki akarják sajátítani a szenvedést.

Na de 100 szónak is 1 a vége: Fingóci a haderőnk. És nem elég a technika fejlesztése, a gyalogság létszámát is növelni kell, mert elégtelen a mostani. Ennek a legjobb módja pedig a sorozás. És nem utolsó sorban a legköltséghatékonyabb is, ami nem elhanyagolható tény.

@mefisto: Relatív, hogy mit jelent a hosszú kiképzési idő. Vannak dolgok, amikre RÁ KELL SZÁNI az időt, nincs mese. Képzetlen emberek kezébe pedig NEM LEHET fegyvert adni. Fegyver nélkül csatába menni olyan min f... nélkül b...ni.

"A "betelepítési törvény" ugye még véletlenül sem a kettős állampolgársági törvényt jelenti "

De biztos, hogy arra értette és egyetértek. Értsétek már meg, hogy ez a törvény jelen pillanatban egy állam polgárainak jelent nagy előnyt: Izraelnek.
Hagyd már ezt a "nemzetárulást", olyan mint amikor a Kurucok egyből zsidózzák azt, aki nem velük van.
Igen egyetértek a kettős állampolgárság intézményével, de éppenséggel ezt lehetne korlátozni a környező országokban élő magyarokra.

Nem kell a jövőbe látni, logikus események történnek a világban évek óta. Akik az izraeliek Magyarországon való terjeszkedéséről "vizionálnak" lassan összecsaphatják a kezüket, hogy igazuk volt.

A határon túli magyarokról meg annyit, hogy van egy szavazás a kurucon, ami elég érdekesen alakult. A 70%-ot sem éri el azoknak a száma, akik igényelni akarják az állampolgárságot. Több, mint 10%-át egyáltalán nem érdekli, a maradék meg fél az államtól.
Bemmbemm 2010.06.04 12:40:57
@Herr SturmLiberator: Nagyrészt egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy manapság olyan téren is hülyeségeket csinálunk, ahol már szinte minden ország jól takarékoskodik.
Szinte minden országban saját fejlesztésű gépkarabélyokkal szerelik fel a hadsereget. A környezetünkben pl Horvátországban vagy Ausztriában. Sokkal olcsóbb és az utánpótlás is elégségesebb, mint drágán külföldről venni.

"Szervezzen a honvédség lövésztanfolyamokat! Minimális önköltséggel minden nagykorú állampolgár jelentkezhet honvéd fegyvereken való oktatásra"

Felesleges. Egyrészt gépkarabéllyal nem fognak civileket oktatni, márpedig sportlövő fegyverekkel nem lehet ezeknek a használatát megtanulni. Egy fegyver a katona része. Összeforr vele, ezen áll vagy bukik az élete. Az utolsó csavarig ismernie kell, akár éles szituációban is képesnek kell lennie a javítására, tisztítására. Fél perc alatt szét kell tudnia szedni. Ezt bohócképzőben CIVILEKNEK NEM LEHET megtanítani.
Valamint a lövészet egy dolog. Ezen felül rengeteg alapfokú hadászati ismeretre van szükség. Minimális taktikákat az egyszerű közkatonának is ismernie kell, meg kell tanulnia akár hetekig a semmiből enni és inni, erőnlét kell, ismerni kell a megfelelő álcázási technikákat stb stb stb. Amerikában a Nemzeti Gárda is komoly kiképzésen esik át és tartalékban van békeidőben, de nem egyszerű civileknek adnak a kezébe fegyvert.

A katonaságról még annyit: nevetséges, hogy a mai naptól kezdve kezdtek kivezényelni pár száz honvédet a gátakra. Nekik kellene már az elejétől fogva ezrével ott lenniük a műszaki egységekkel.

@jaegtoer: "Milyen lehet a jelenlegi hivatásos állomány?" Alkalmasak és a saját bevallásuk szerint is nevetségesen kevesen vannak. Egyszerűen képtelenek ellátni a feladataikat akár elégséges szinten is.

A probléma a vezérkarral van, de azzal nagyon.

"Most elengednétek-e fiaitokat ilyen vezérlet alatt háborúba?"
Na azért egy valamit tisztázzunk: több esélye van a 2 fiadnak kiképzett katonaként túlélnie egy esetleges háborút, mint védtelen civilként. És ezt vedd halálosan komolyan. Nem küldeni kell őket a háborúba, hanem szükség esetén a mi országunkat kell megvédeni.
Néhány hasonlóság:Mindkettő fegyveres erővel foglal el fegyvertelen hajókat nemzetközi vizeken.Egyiket sem érdekli, hogy milyen nemzetiségű a hajó, milyen szövetség tagja, mert tudja, hogy nem kell félnie semmilyen retorziótól.Néhány jelentéktelen különbség:A szomáli kalóz…..
Bemmbemm 2010.06.03 15:49:31
@maxt: Csak a probléma ott kezdődik, hogy ezt a kormányt és az x számú előző kormányt is a ZSIDÓ lakosság választotta. Szinte csak háborús bűnöket elkövetett zsidók ülnek minden izraeli parlamenti pártban.
    A Humanista Párt - akik a 2009 júniusi EP-választáson az LMP-vel együtt indultak - demonstrációt szervezett hétfő este hét órára az izraeli nagykövetség elé, hogy pár mécses meggyújtásával tiltakozzon Izraelnek a humanitárius segélyt szállító hajókaraván…..
  Szűk egy hónappal a lengyel elnöki gép lezuhanása, Lech Kaczynski elnök és több lengyel politikai és katonai vezető halála után egy megdöbbentő felvételt töltöttek fel a Youtube-ra. A videó nem kevesebbet állít, illetve próbál igazolni, miszerint a lengyel elnök…..
Bemmbemm 2010.05.28 14:16:05
@szomorutojas: Amit linkeltél, az éppen azt erősíti meg, hogy nem gyakoroltak nyomást a pilótára, nem is tehetik.
Bemmbemm 2010.05.30 22:18:15
@Mj: Attól, hogy valakinek van magyarázata egy esetleges merényletre, még nem jelenti azt, hogy nyilvánosságra kerül, tehát nem fontolhatsz meg semmit. Másrészt már írtam fentebb, hogy meg sem néztem a videót. Aki komolyan gondolja egy percig is, hogy ez a videó eredeti, az finoman szólva hülye. Ilyen esetek felvételei maximum egy filmben kerülhetnének a YouTubra. Magyarán ez nem bizonyíték, nem állítottam.

@szomorutojas: Semmilyen elméletem nincs. Annyi az egész, hogy nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez baleset volt. A médián keresztül pedig úgy manipulálják a tömegeket, ahogy akarják.

@tesz-vesz: Egy gép lezuhanásának számtalan oka lehet és talán a legritkább, hogy a pilóta hibázik. Ha valóban lejjebb állították a tengerszint jelzést, akkor a pilótát megszívatták. Magamat ismétlem: egy ország komplett vezérkarát nem akármilyen személyzet kíséri. Szinte kizárt, hogy hibázott a pilóta és ne felejtsük, hogy vele együtt a másodpilótának is hibáznia kellett.
Bemmbemm 2010.05.31 22:44:51
@Mj: Én nem értem, hogy TE min vitatkozol még mindig? Azért felesleges válaszolni valami okosságnak tűnő dolgot, hogy csak azért is igazad legyen.

Semmin nem vitázok, csak leírtam egy véleményt, ahogy te is.
   A Magyar Köztársaság Országgyűlése 2010. május 26.-án háromszáznegyvennégy igen szavazattal, három ellenében, öt tartózkodás mellett elfogadta a kettős állampolgárságról szóló törvényt. Isten áldja Magyarországot!Isten áldja az egységes és oszthatatlan…..
Bemmbemm 2010.05.30 10:33:26
@mefisto: Nem környező országra gondoltam. Szerinted megint kik fognak ebből "profitálni" az igazi magyarokon kívül?
 A mai napon az Országgyűlés elfogadta a kettős állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely révén évtizedes adósságát törlesztette a magyar politika. A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek…..
Bemmbemm 2010.05.28 14:05:31
@ArmaGeddon Bácsi: A zsidók nekem is eszembe jutottak. Nem vagyok benne biztos, hogy a Trianon miatt elszakított területeken élőket akarták ezzel elsősorban segíteni. Főleg, ha Slotákiában beijednek az emberek és nem merik kérni az állampolgárságot.
Újabb agyonverés, újabb cigányok által elkövetett brutalitás. Most a Fejér megyei Ercsi került a figyelem középpontjába. Ez a gyilkosság annyiban tér el az eddigiektől, hogy az áldozat egy megkeseredett, a hatóságok tehetetlensége miatt csalódott ember. Móresre…..
Bemmbemm 2010.05.25 22:06:16
@mefisto: 2010-ben Európa közepén nehogy már az legyen a hülye, aki igazságot akar. Lehet, hogy én is odamentem volna meggondolatlanul és ROHADTUL nem számoltam volna azzal, hogy megölhetnek.

Nem rád értem, de az hótziher, hogy a libsi fajvédő köcsögök majd ezzel fognak mindenhol jönni: "ő volt a hibás!"

Hát egy nagy lóf@szt!

Az ilyen embereket a TELEVÍZIÓBAN nyilvánosan kivégezni HALADÉKTALANUL! Lehet nyávogni az ilyen kijelentéseken, de a mocskos retkes aljadék ősember majd kétszer is meggondolja, hogy hozzáér e a tisztességes emberhez!

Mi lesz a vége? A koszos cigányok kapnak majd 15-20 évet, aztán szabadulnak. Gratuláció a NAGY jogrendszerünknek! Okádékok!

A Fidesz meg ilyenkor takarodjon el a picsába a 2 hetes kijelentéseivel. Oltották a Jobbikot a felelőtlen kijelentései miatt, erre ők is ezt teszik. ÉS TESSÉK! NINCS cigánybűnözés! Ez is csak megélhetési bűnözés volt mi?
  Az Országgyűlés alakuló ülésén, valamint az azt megelőző összpárti tárgyalássorozatok alkalmával ismét erős össztűz zúdult a Jobbikra – néhány napra még a kormányalakítással kapcsolatos eseményeket is megelőzve a polgári radikális párt kapta a…..
Bemmbemm 2010.05.24 22:37:21
@Herr SturmLiberator:
"Nálam náci=komcsi=hazáruló. Pont."

Hmm. Emlékszel még a hosszú vitánkra a kitörés nap alkalmából? Ott és akkor te kijelentetted, hogy bármikor átléptél volna a komcsik oldalára ÉRDEKBŐL! Itt megválaszoltál magadnak.
Na de nem is akarok beleszólni semmibe, vizázzatok csak egymással:).

Amúgy nem kellene lassan valami orvost felkeresni? Aggódom amiatt, hogy súlyos szövődményei lesznek ennek a jurtaputrifétisbelemagyarázásnak!
Én csak és kizárólag "radikális" portálokat olvasok egy ideje és megmondom őszintén, hogy még hébe-hóba sem találkozom ilyen témákkal, amiktől te napi szinten vérszemet kapsz. Te direkt ezt keresed mindenhol? Bele ne zavarodj.

Van egy majdnem 3/3-os (;-)) FIDESZ kormányunk és egy lepkefing ellenzék, aminek egy kis szelete a "Dzsobbik". Mitől félsz ennyire? Nem kell holnaptól import jaktejet innod és a kocsmában is lesz pálinka kumisz helyett nyugi!
Bemmbemm 2010.05.25 14:14:39
@Herr SturmLiberator: mondtam, nem akarok vitatkozni, mert csak a saját hülyeségedet fogod magyarázni.

Persze cinikus, gyökér hangnemben mindig érdemes visszaírnod!
"A Fidesz a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánítaná a trianoni békediktátum aláírásának napját, június 4-ét."Ez a tervezett emléknap talán több lenne mint egy gesztus, az erőszakkal széttagolt magyarság lelki összekovácsolásában. Mert hiába mondogatjuk, hogy a…..
Bemmbemm 2010.05.20 13:35:03
"Sokan az Erdélyből áttelepült honfitársainkat ma is románozzák. "

Jómagam és rengeteg ERDÉLYBŐL áttelepült honfitársam pedig tanúsíthatom, hogy erre elsősorban maguk a betelepült ERDÉLYI magyarok adnak okot! És ezt most halálosan komolyan mondom.

Az Archiregnumon erről már folytattam korábban vitát és ott sem nagyon értették, hogy miért mondom ezt. Szó szerint sok '90 környékén betelepült "magyar" egy utolsó koszos román!

Én igennel szavaztam a kettős állampolgárságra is, tehát ne tessék leoltani! Nem arról van szó, hogy ellenzem a kettős állampolgárságot, hanem arról, hogy sok mocsadék menekült ide magát "tiszta szívű" magyarnak kiadva a rendszerváltoztatgatáskor.

A mi városunk kapott belőlük bőven és a később idetelepült erdélyiek is rühellik a nagyját. Akkor menekültek az ellenük irányuló jogos harag elől, itt ők lettek a legigazabb, elesett magyarok, akik fillérekért kaptak közművesített telkeket, mindenféle kedvezményeket, amikre az itt született fiatalok sem voltak SOHA jogosultak. A java maradt kint.

Szavazati jogot pedig ne kapjon olyan ember, aki tartósan nem él az országban (és most nem arra gondolok, aki 2-3 évre kiment dolgozni). Én sem akarok dönteni más országokban élő emberek sorsáról, az enyémről se döntsön más! Nem ismerik az itteni viszonyokat és nem is itt kell élniük, ergo NE kapjanbak csak azért szavazati jogot, mert magyarok. Ez nem identitás kérdése. És az ilyen irányú "nagymagyarkodást" én is rühellem.

Előre bocs a nagybetűkért:

A LEGNAGYOBB ELLENZŐI A KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGNAK NAGYRÉSZT ÉPPEN AZ 1-2 ÉVTIZEDE HATÁRON TÚLRÓL IDETELEPÜLT MAGYAROKBÓL KERÜLTEK KI!

És ezt is halálosan komolyan mondom, mert sok beszélgetésnek voltam szemtanúja valamint rengeteg erdélyi magyar mesélt ilyen történeteket a többiekről, akik idejöttek.
Ma tartotta az Országgyűlés alakuló ülését. Különösebben nem szeretnék foglalkozni a beszédekkel, de Sólyom László ma végérvényesen betette a kaput nálam! Eddig sem néztem jó szemmel ténykedését, gyáva megfutamodását, múltbéli társadalmi bűneit, de a mai napon feltette…..
Bemmbemm 2010.05.14 21:16:20
@Aqr: Na nyugi van!:)

@kábítószert minden anyának!: Az esetek 95%-ában teljesen normális, kulturált hangnemben írok/írunk itt a blogon. Nyugodtan olvasd vissza a posztokat és meglátod.

Természetesen a liberális nem egyenlő a zsidóval, de nem is ezt írtam. Az SZDSZ ZSIDÓK érdekeit képviselő, ZSIDÓKKAL teletűzdelt párt volt. Az LMP ZSIDÓKKAL teletűzdelt (egyelőre ;) nem teljesen világos, hogy kinek az érdekeit képviseli, de nagyon nagy valószínűséggel régi SZDSZ-hez köthető érdekcsoportokét). Természetesen mindkét pártra szavaztak nagy számban olyan naiv fiatalok stb, akik nem voltak zsidók. De teljesen mindegy, hogy kik szavaztak rájuk, az a lényeg, hogy ki ül a parlamentben!

Remélem kielégítő volt a válaszom!:)
Archiregnum Elkezdődött 2010.05.15 01:12:00
  Három héttel az országgyűlési választások második fordulóját követően megalakult az új Országgyűlés. A politikai cselekvések eseménysora eddig soha nem látott sémákat rajzolt fel. Az MSZP nem fogta fel, hogy az idejük véget ért. A Fidesz-KDNP nagyon is felfogta,…..
Bemmbemm 2010.05.15 09:07:24
@Omár: Meg sem kellett volna ígérnie, sőt a Jobbik a valós munkáig kicsit visszahúzódhatott volna (ahogy nagyrészt tette is).

@jaegtoer: A Jobbiktól félnek, aki eddig még a parlamentben sem volt? Az MSZP-vel kapcsolatban milyen ügyek derülhetnek ki vajon az utóbbi 8 évből?
Bemmbemm 2010.05.15 11:31:07
mandiner.blog.hu/2010/05/15/hisztizik_a_cinikus_jobbik

Na ez a szánalmas! Ezért tartom az egész Mandinert egy rakás guanonak! Mondom én, hogy ezek a szerencsétlenek lesznek a Fidesz Kurucinfósai!

Ennél már csak Fedor(sic!) blogján olvastam szánalmasabb posztokat és hozzászólásokat.
Nem mindig értek egyet Sólyom Lászlóval, de most mindenképp: Minden országgyűlési képviselőnek be kell tartani a jogszabályokat, akármit is gondol e szabályokról vagy alkotmányosságukról. A parlamentarizmust csúfolja ki az a képviselő, aki az Országgyűlés alakuló ülését…..
Bemmbemm 2010.05.15 10:51:39
Gyökér vagy Fedor, de nem az első eset. A magadfajtáknak elnézzük.

@Fedor: "Igen, háborúban állnak a palesztinokkal, de azt a háborút nem a zsidók kezdték, nem a zsidókon múlik, hogy még nincs vége, és nem a palesztinok kiírtása a célja."

Erre meg szimplán annyit tudok mondani, hogy f@szfej vagy!
Majd ha a te házadat dózerolják le, ha a zsidó telepes a te gyerekedet lövi le az utcán vigyorogva, a katonai dzsip a te családodat gázolja el, akkor ugass te senkiházi féreg!

Annyit nem érdemelsz, hogy feldühödjek a szavaidon te majom. Ásd el magad, ne trackbackalgess minden szaros posztot a nagyobb blogokra!
Archiregnum Május 14-e margójára 2010.05.14 21:37:00
 A mai napon sokminden történt. Sokkal több, mint az új Országgyűlés megalakulása. Történt meglepő és cseppet sem váralan dolog. A Fidesz ahelyett, hogy élt volna elsöprő szavazati hatalmával, úriember módjára hagyott tisztességes mozgásteret az ellenzéki pártoknak,…..
Bemmbemm 2010.05.15 08:22:56
@Omár: Te miről beszélsz? Merre kell ütnie? Merre ütött? Hallottad a beszédét? Figyeltél rá? Kényesen középen kellene állnia? Nagyon nem sikerült neki, nem is akarta!

Én sem láttam a végét, de egyáltalán nem lep meg, hogy a szocik kivonultak a Székely Himnusz alatt. Tényleg, valakinek ez meglepetés volt?
Bemmbemm 2010.05.15 08:55:33
@Omár: Őszintén szólva lehet, hogy én is aránytalanul kiakadtam a tegnapi "posztomban", de mentségemre szóljon, hogy ma van az esküvőm és nagyon ideges vagyok. Most is éppen az időt akarom elütni, hogy ne idegeskedjek annyira:).
Az LMP-nek való hízelgés rögtön a Jobbik dorgálása után viszont nem mentség semmire.
Bemmbemm 2010.05.15 09:08:45
@Omár: Kösz!:)