Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rózsaszín latex, lila tollas fejdísszel, türkiz rojtos patával - nem, ez nem az 'Én kicsi pónim' egyik új karakterének a leírása, hanem egy férfi viseli mindezt egy divatfotó-sorozaton. A képeket (és persze a stylingot is) az Exterface Studio kreatív csoportja készítette,…..
Style & Budapest Viola, 21 2010.04.12 12:17:00
Éljen a tavasz és a piros napszemüveg! ;)Fotó: Kirschner Anna (http://www.annakirschner.com) napszemüveg: Ray Banbőrdzseki, táska: Zarapóló: Pepe Jeansnyaklánc, szoknya: Pull&Bearleggings: H&Mcsizma: no name ..
Adrienn jó csaj, ez azonnal látszik. Ő a tipikus példa arra, hogy egy ilyen fotózásnak nem feltétlenül az átváltozásról kell szólnia. Persze van, aki hiába rendelkezik irigylésre méltó adottságokkal, mégsem szereti alkatát. Sok olyan nőt ismerek például, aki állandóan azon…..
Legyen saját stílusod! 3. Hatalmas tévedésben él, aki turkálóban vásárolt ruhadarabjait vintage-nek gondolja. Ja, persze. Ez körülbelül olyan nagy hülyeség, mintha valaki egy, az 50-es években használt piros fazékra azt mondaná, hogy antik műtárgy.  …..
Tékozló Homár Ropi a végeken 2005.06.13 10:41:07
Kedves Olvasóink tömeges fellelkesülése nyomán indítjuk útjára az "Önök küldték" pszeudojúzert, "aki" meglepõ módon az Önök tesztjeit fogja publikálni. A vészesen közelgõ ropiteszt elõfutáraként következzen Kbacsi tényfeltárója: A keleti végek egyeduralkodója, minden…..
Style & Budapest Mary, 23 2009.11.13 13:02:00
És az utolsó kép, amit nem tettünk még fel, de szintén indult a Modart streetstyle fotópályázatán, végül nagy versenyben a 3. helyezést érte…..
Gyorsan ível felfelé a 17 éves Georgia May Jagger karrierja. A minap még arról számoltam be, hogy egy farmer-reklámban belekóstolt a modellkedésbe, aztán jött egy Vogue címlap, legújabb megbízása szerint pedig smink-szereket fog népszerűsíteni, méghozzá a Rimmelnél. Itt is van…..
Style & Budapest Reni, 24 2009.10.21 11:52:00
Renike streetstyle szettje üde színfolt a hideg idővel érkező sötét ruhák köztkabát /coat: Mangoblúz /blouse: H&Mtáska /bag: Mangosál /scarf: second handszoknya /skirt: Mangoharisnya /tights: Calzedoniacipő /shoes:…..
Style & Budapest Panda, 28 2009.11.05 09:11:00
Ide nekem a pöttyös kabátot és a csizmát! :)Kabát: Angex turiKesztyű: ajándékFarmer: Miss SixtyCsizma: Angex turiTáska: Olaszo...
Az alábbi képen Taylor Lautner és Kristen Stewart látható.Egy sajtótájékoztató előtt/után pózolnak.Taylor Lautnernek megint sikerült jól felöltöznie: a bőrdzsekije eléggé örök darabnak tűnik, jól áll neki.Nekem nagyon tetszik, bármikor elfogadnám.Nektek kéne? (kép:…..
Style & Budapest Renike, 24 2009.10.29 22:27:00
Reni és a szarvasbőr kabátja is lenézett a Toldihoz...(további info a Divatblogok éjszakájáról itt:http://www.divatlap.hu/esemenynaptar.php?id=77)sál: Zaragarbó: Zarakabát: turitáska: H&Mkesztyű: turinadrág: H&Mcipő: Buffalo ..
Jean Charles de Castelbajac új szintre emelte a leopárdminta használatát, továbbgondolta és megalkotta ezt a hipercuki lábbelit - bajusszal, farokkal és csodás lakk-orral. Meg is van, hogy kin tudnám elképzelni a legjobban!Ára: 746 dollárForrás:Fashionpolice..
Kacu 2009.10.21 15:40:11
Logomániában élünk. GG, violinkulcs, CC, krokodil, LV, D&G, YSL és még sorolhatnám. Nekem valahogy ellenérzéseim vannak ezzel, hiszen nem akarok két lábon járó reklámfelült lenni, ezért sosem viselek óriási monogramokkal, vagy brandnevekkel ékesített holmikat. Persze azt…..
A mai citromdíjat Stella McCartney-nak nyújtom át (tehetném egész munkásságáért), de ezúttal ezt a trikót szemeltem ki.Maga a trikó egyszínű fehérben is rossz lenne, kinyúlt, szétmosott hatást kelt, de ezt a hatást még fokozta egy hatalmas, rányomott párduccal is.....
A Párizsi Divathéten Maison Martin Margiela Haute Couture bemutatóján a modellek ismét arc nélkül mutatták be a tervező kollekcióját. Ez egyrészt számomra kissé perverz, kissé ijesztő is. Pedig ha először látnám, azt mondanám, érdekes, szokatlan, különös, így azonban kezd…..
A Phi biztosra akart menni, amikor Steven Meiselt kérte fel téli kampányuk megörökítéséhez, a modellekkel sem nagyon spóroltak, hiszen mind a három leányzó a legkeresettebbek közt vannak. Valószínűleg mindenki kitett magáért és a maximumot nyújtotta a munka közben, ennek…..
 Judith Leiber kis kövekkel kirakott bagoly táskája elsőre nagyon megijesztett, mivel híres madárfóbiás vagyok. De összeszedtem magam és lementettem a képeket, hogy megoszthassam veletek ezt a 4 272 eurós különleges clutch-ot. Ilyen árnál kissé meglepő, hogy ahhoz képest,…..
Bianka cikke a női fenékemelős bugyiról nagy vihart kavart a kommentezők körében, ezért nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit szóltok a férfiváltozathoz.A 3féle színben (fehér, fekete, szürke) kapható boxerek nem csak a popsirésznél, hanem elöl is párnázottak, hogy viselőjük…..
 A USE és a Coca Cola Light közös polótervezési akciójáról és a különleges USE light palackról már korábban olvashatattok a blogon, most következzenek a fejlemények: A zsűrizés befejeződött, végignézték mind a 20 000 tervet, és nem én nyertem. Sőt egy közeli…..
OurFashion Make a Paper World 2009.06.18 22:51:46
Cipőt mindenből lehet készíteni, miért pont a papír maradna ki. Feltűnő, ötletes és meglepő, pont ilyen való egy divatfotózásra, egy igazán izgalmas sorozathoz. Geometrikus formáik szinte már valótlannak tűnnek a fotókon, ám mégis valódi tárgyakról látunk…..