Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juliette28

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajda Bálint Coloradóról rengeteg tévhit terjeng a világban, de ami még szomorúbb: az alábbi pontok többségével maguk az amerikai sincsenek tisztában. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy ideje fellibbentenem a függönyt és rendszerbe vennem néhány tipikusan Coloradóra jellemző sajátosságot...
Képek: Krúdy a Mókus utcában (Puffancs) és a Kazinczy utca (Két Cica Konyhája) Hölgyeim és uraim, ez itt kérem a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Otthontérkép közös játékának újabb nyolcaddöntője. A cél még mindig ugyanaz: megtalálni főváros legszerethetőbb…..
Az Aranyláz Alaszkában után egy újabb aranyásós valóságshow jött szembe velem, lassan már akár magam vehetnék egy aranymosó tálkát, hátha a Filatorigátnál szerencsével járok. Mert ugye megvan ennek a romantikája, kétkezi meló, mocskos farmer, izzadságtól csillogó…..
Juliette28 2012.04.01 12:37:28
@mulire92:
Van még olyan barom az országban aki bedől az ehhez hasonló "kevés munkával sok pénzt" típusú MLM-piramisjátéknak?

Nincs olyan hogy ingyenebéd!!
Szóval beütött a tavasz és ahogy mondtuk előre, a Margit-hídon alig lehet már elférni. Az északi oldal kétirányú bringaútja és a vele egy szintben lévő szűk járda alig bírja el a tömeget. Teljesen természetes, hogy az egymást kikerülő gyalogosok betévednek a bringaútra,…..
Juliette28 2012.03.27 00:37:39
@aronman: Gratulálok, az ilyen szabályokra fittyet hányó öntörvényű kisebbségi komplexusos ökoterroristák miatt olyan a közlekedési morál mint amilyen!!!
Elárulom, hogy bicikliutas zebránál a kerékpárosok nagy ívben tojnak a zebrára, és a gyalogosokra fittyet hányva száguldoznak! Pedig elég sok halálos baleset volt kerékpáros gázolásból!!
Engem is majdnem elütött ma egy a zebrán, nem tudom mit szólnál hozzá ha a te életedet veszélyeztetve száguldanának át autóval a zebrán amikor te éppen átkelsz?? Valszeg jönnél egy ilyen blogra rinyálni hogy de csúnyák az autósok ugye?
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Juliette28 2012.01.07 22:26:09
@hardw: Ha-ha-ha, ott a pont! Bár nevetés helyett inkább sírni lenne kedvem azon a töménytelen elmebeteg barmán, aki jelenleg azon a bizonyos banánon gyilkolja egymást.

Az emigráció marad lassan az egyetlen járható megoldás.
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
           Aki látott már ilyen ékszert, az meg fog érteni…Az Ayala Bar, egy életérzés.A Közel-keleti Art DecoMivel Budapesten is kaphatóak már évek óta ennek a csodálatos művésznek az ékszerei és Rita barátnőm…..
Juliette28 2011.03.25 00:27:04
@H Stahl: Csatlakozom! Ilyet az 5 éves kislányom is csinál az óvodában!
MAGYAR művészek csodás és valóban művészeti alkotásait (ehhez a foshoz képest) mikor kapják már fel az indexen?
Ki dönt arról hogy mi az aktuális ostoba divat, mi alapján, és miért nem a HAZAI mellett dönt?
Szerdán rendőrileg betiltották a kerékpározást a budapesti belvárosban. Az Est 1926 április 8-án csütörtökön adott hírt a nagy zavart okozó hatósági szigorításról. A főváros egy akkor harmincéves rendeletet melegített fel, hogy javítson a baleseti statisztikákon. 1926-ban…..
  Vissza a marxista gyökerekhez jelszóval megalakult az MSZP AlterGlob nevű tagozata a feminista Alföldi Andrea és Gellért Dániel vezetésével. A párt székházában 50-60 ember jött össze ebből az alkalomból – a meghirdetett Sickratman-koncert miatt többre számítottunk.…..
Juliette28 2011.01.23 16:36:31
@Lumieres:

Ez nem működik, viszont egy másikat is lefoglaltak már ami viszont működik:

alterglob.blogspot.com
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
Juliette28 2011.01.23 15:27:54
@Balango:
"Arról van szó, hogy csináltak egy európai naptárat, amiből - ha igaz - kimaradtak a keresztény ünnepek, míg a judaizmus, az iszlám, a hinduizmus ünnepei benne voltak."

Szerinted aki effektíve készítette a naptárat mennyire volt európai, vagy netalán keresztény? Valószínűleg semennyire. Ha - és ez esélyes - a naccerű Belgiumban gányolták össze azt a naptárat, nos akkor valszeg egy arab vagy afrikai bevándorló guvasztotta a szemeit a szoros határidő miatt a gép előtt, mert a belga uyge ilyen tré melót nem csinál meg, vagy csinálná de nem képes rá. Belgiumban egyébként is lassan már több ázsiai és afrikai bevándorló él, mint belga.
Ebben az esetben szándékosan szart bele a keresztény ünnepekbe, mert neki az nem jelent semmit.
A naptárat átvevő EU-s tisztviselő viszont azt a munkát csinálta amire mindig is vágyott (seggét mereszteni az irodában és euróezrekért nem túl megerőltető munkát végezni) de sajna dettó nem volt rá alkalmas, mint a példa is mutatja.
Na, ez Európa. Jelenleg egy múzeum, a jövőben pedig iszlám köztársaság.
Juliette28 2011.01.23 15:28:30
@Kabar: Az Index már régóta flame blogokat tesz ki a blogajánlóba, hogy pörgesse a bannereket.
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
Nagy magyar analitikusokat idézünk meg Geréb Ágiért. A szerző részt vett a Gerébért szervezett demonstrációkon, és analitikusan értelmezi ’a születésnek’ ezt a mai magyar drámáját, félelmünket a születéstől, a szüléstől és a sorstól. Geréb Ágnes nemzeti…..
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
Juliette28 2010.12.25 17:47:02
@Make Valamit: Tetves büdös egy paraszt vagy,az már biztos.
Nagyarcú kiskancsó!
Azért komoly fenntartásaink voltak, de az Üvegtigrissel már csak így vagyunk. Amikor az első rész plakátjait láttam a metróban, arra gondoltam, hogy itt egy újabb magyar félreértelmezése a filmnek, kínosan vicceskedő jelenetekkel, túljátszott szerepekkel, életszerűtlen…..
Juliette28 2010.12.14 13:50:48
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Juliette28 2010.08.14 20:41:55
@Franky4fingers:

"Tudod ez úgy van, hogy nem helyettesítő termék a kettő. Olyan ez mint a kaja. Szeretem a serrano sonkát, de néha jól tud esni a párizsis zsömle. És nem gondolnám, hogy ettől igénytelen vagyok."

Frappáns gondolatmenet, nagy logikai buktatóval.
A sziget lehet, hogy párizsis zsömle, viszont fullos libamáj árában mérik.
Ki tudnám fizetni a napijegy árát simán, de nem fizetem, mert ez egyszerűen már pofátlanság. Nem ér ennyit az az egész szar.
Két fontos információ a poszt elejére:1: Az Apple továbbra sem gondolja úgy, hogy ingyen kéne az iPhone mellé adni a jeleldobást megakadályozó burkolatot.2: Ma reggel beszélgetés közben az iPhone 3G-m eldobta a jelet. Ránéztem a telefonra, láttam, hogy se 3G, se EDGE, csak egy apró…..
Juliette28 2010.06.30 23:17:46
@Tian10: "rublika" "kézbe" meg "debrecenbe" vaze neked legó való nem iphone. Egy 10 éves szintjén írsz.
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Legutóbb megismerkedtünk az angol nyelv kiejtésének múltbéli alakulásával, el­jutottunk időben az Újvilág benépesítéséig. Ez a történés új fejezetet nyitott az angol nyelv történetében,…..
Olvasónk néhány napja a 99-es járaton utazott ahol bliccelőkkel és hajléktalanokkal jópofizó ellenőrrel találkozott. Az ellenőr nem tette le a bliccelő utast a buszról (pedig mondta, hogy a következőnél leszáll, de utazott tovább), a hajléktalanoknak pedig még jó utat is…..