Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netsu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hangulatos videó, csak kár, hogy olyan halk a szinkron, mert a bejátszások közben meg lehetett süketülni. Vagy a szinkront told feljebb, vagy pedig vegyél le a zenék hangerejéből. A videó egyébként tetszett (főleg az eleje), de a végére nemhiányzott a…..
Netsu 2009.07.31 01:26:02
Háát..nekem abszolút nem tetszett a videó.Nem értem ezt az értékelést egyáltalán.Az eleje tényleg jó volt,de nem tudom,miért is lenne furcsa hogy cseh és magyar nyelvű a kézikönyv illetve a borító? Mondjuk lehet hogy azért volt neked furcsa,mert EA Classicos eredeti játékkal még nem nagyon volt dolgod a torrent mellett ;)Nah a másik dolog az epilepszia veszély:Bizony,ezt nem árt azért beleírni..világos szobába meg azért kell játszani,mert ugye a fény villanások nem olyan erősek a fényben..mindegy.Aztán szerintem a haverod stílusa is "csicska" egy kicsit már ne hari :S Vagy az a "NO rasszizmus" csak nálam verte ki a biztosítékot? Aztán ami ezután következett bemutató címszó alatt háát..én ezt bemutatónak is csak nagyon nagy jó indulattal nevezném.Semmit nem mondtál a játékról,csak a sztorit..aztán meg hogyha már véletlen rátenyereltél az időlassítás gombra akkor arról is mondhattál volna pár szót..Sonny kocsija pedig bizony egy-ahogy már elmondták páran-Volkswagen Golf.Én nem tudom,nem szúrja ki a szemedet a VW jel a kocsi elején :S? Aztán még meg is erősíted,hogy igen,ez egy Fiat...mindegy.Aztán a videó vége is botrányos volt.Nem lehet,hogy kicsit gyenge a videó karid és azért nem jelenítette meg a belsejét a kocsinak ;)? Mert nekem semmi ilyen gond nem volt..aztán az az apró kis hiba sem volt azért annyira kiakasztó..Te jó ég ennél sokkal jobbat érdemel a Most Wanted!
Tehetnél a videóid elejére introt, illetve legközelebb próbálj meg valamilyen vázlat alapján videót készíteni, hogy ne egy össze-vissza információhalmaz legyen. Továbbá a káromkodások és az anyus párbeszéd is ront a videón, úgyhogy legközelebb próbáld kiküldeni őt a…..