Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aritititi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húúha. A mai napra egy igazi "gyöngyszemet" találtam, gyorsan be is nevezem egy jókora citromra.Neonzöld Ashish ruha, pink-fekete leopárd-pöttyökkel. Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor azt is elárulom (nem tudom, mennyire látszik jól), hogy a ruha teljes felületét…..
aritititi 2009.09.30 22:22:41
 Rihanna ismét új frizurát készítetett magának, és szőke melírcsíkokkal bolondította meg. Ez most egész jó, de nálam még mindig a hosszú haj vezet. Fogalmam sincs, milyen indíttatásból festette naracssárgára a haját Jessica Alba. Mindenesetre elég szörnyen néz…..
Matthew Williamson nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - citromdíját érdemelti ki.Ezúttal egy dzsekit jelöltem a díjra. Ferde cipzár, béna minta, hatalmas, szőrös kapucni (amiből elölről csak két vállon lévő szőrpamacs látszik)... úgy érzem minden el lett…..
aritititi 2009.08.20 12:45:09
OurFashion Melissa műanyag álmai 2009.07.06 16:01:37
Már nem újdonság, hogy egy drága cipő nem csak bőrből, hanem műanyagból is készülhet. Melissa pedig a végletekig kiaknázza a lehetősségeket, hiszen nem csak egymaga tervezget hatalmas gyárkomplexuma számára, hanem híres-neves tervezőkkel is együtt dolgozik. Az idei nyári…..