Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bastet

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor utaztam kutyával buszon, barátnőm ilyenkor a sporttáskájába rejtette apró kis tacskóját, sosem vették észre, vagy ha igen, nem szóltak érte, hiszen nem foglal helyet, egy csomagnak számít. Elvileg kutyáért azért kell fizetni, mert gyereknyi-embernyi helyet foglal a fizetős…..
Bastet 2009.05.19 16:28:49
@honey4:

Mélyen egyet tudok érteni az előttem szólóval. Csak szánni tudom ezt a szegény lúzer westie gazdát, pizyukát nem különben. Szerintem is nevetséges, hogy nem tudnak különbséget tenni a volán dolgozói a szezon és a fazon között. Persze egyértelmű, hogy az egész az ő "jóindulatukon" múlik.

Engem 3 napja büntettek meg Kecskeméten a buszon. A kezembe vittem a 4 hónapos törpeacskó kutyusom és a soffőr közölte velem, hogy az ő buszára egész egyszerűen nem jöhet fel kutya, se szájkosárral se anélkül. Hiába rimánkodtam, hogy de így nem érjük el a távolsági buszt, leszállított. Majd szépen elgyalogoltunk egy másik buszmegállóba és az egy órával később jövő következő busz sofőrje már azt közölte velem, hogy csak szájkosárral vihetem fel a buszra.Én meg közöltem vele, hogy engem már le nem szállít, mert nem fogok hazagyalogolni a kutyával meg a 30 kilós hátizsákommal. Ahogy leültem jött az ellenőr, pedig Kecskeméten 10 éve nem találkoztam ellenőrrel buszon.Ő a változatosság kedvéért a jegyet hiányolta, holott a sofőr nem is volt hajlandó kiszolgálni. Így végülis majdnem végig gyalogolva tettük meg a 10 kilométeres utat a hobbinkig.

Elég megalázó helyzet volt azért rimánkodni, hogy ne vágjanak le a buszról, amikor én magam mindig megveszem a nem túl olcsó havi bérletet.

Hozzáteszem, ahogy leültünk a buszon, az összes kisgyerek odasereglett vele játszani. Úgyhogy tényleg szükség van szájkosárra...