Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bourne

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Nem tudom, vajon a Kárpát-medencében vagy egyáltalán Közép-Európában van-e még hely, ahol ennyire érthető/megérthető/tettenérhető az országhatár fogalma, mint a Királyhágó környékén. Ha az ember Pestről megy Erdélybe, többnyire nem úszhatja meg a…..
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..
  Van egy ember, aki fáradhatatlanul szereti az MSZP-t és Viktorral álmodik. Ezt az embert úgy hívják, hogy Böjte József. Méltánytalanul keveset tudunk róla, pedig ő volt 1990-ben az MSZP budapesti kampányfőnöke. Blogjában azt meséli, hogy újév első napján…..
Bourne 2010.03.04 07:46:34
@Alfőmérnök:

én valamelyik éjszaka Orbán Viktorral meg Varga Milhállyal ultiztam egy kocsmában álmomban. Pedig nem is tudok ultizni.
Ugye emlékszünk Miklósi Gábor remek helyszíni riportjára a hétesi telepről? "A vasgyári dolgozóknak épült, egykor irigyelt kolónián mintegy negyven szociális bérlakásban ma közel négyszázan laknak. Két idős ember kivételével mindenki cigány." Aztán egész…..
A lánglelkű bukott miniszterelnök újra életjeleket ad magáról. Én nagyon örülök ennek, még több Gyurcsányt a kampányba! Jó érzéssel töltötte el, hogy még gondolnak rá a Pártban, és bekerült a Nagy Hatosfogatba, a 6 szoci vezető közé, akikről kampányfotókat…..
Bourne 2010.01.20 15:10:43
Kilenc hónapja vezeti Kocsis István a BKV-t. Az új főnök nagy változást még nem okozott a fővárosi tömegközlekedésben, nagy reformok nem történtek. Ötletelések mentek ezerrel (holdingokká alakulás, HÉV eladása), volt formacipő és formaruha-botrány, de nem tettek le az…..
  Szeretném a 14-es főközlekedési út 0 + 487-es szelvényében található győri Mosoni-Duna híd építésének baloldali ütemét készre jelenteni. Az út..., a hídnak a baloldali járdája a járulékos munkákkal együtt első osztályú minőségben elkészült, így jelentem…..
A Mónika-só ugye már a szellemileg retardált fogyasztók kedvenc sportműsora. Minek nekünk box vagy K1, mikor Mónika biztosan szállítja a különböző küzdősportokat? De ez a "kór" szépen terjed, már Joshi Bharat "beszélgetős" "műsorát" is elöntötte…..