Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasziljenko

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ausztriai Frohnleiten területén épült fel Reinhold Weichlbauer és Albert Josef Ortis, a Weichlbauer Ortis Architects építészeinek alkotása, a műfűvel borított családi ház. A szintetikus zöld falak és az  Escher képeket idéző részletek minden bizonnyal határozott kontrasztot…..
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
Azoknak akik állás helyett inkább ülést keresnének.Minden ami szép, ami jó, ami érdemes, érdekes, vagy éppen nem az. ...... szerintem...
Egy Hangmás koncert olyan élmény, mintha az embert felkapná egy kúl-tornádó, jól megforgatná, aztán teljes erőből földhöz verné, és ez javarészt a legcoolabb magyar frontembernek köszönhető, aki ha a színpadra áll, sosem tudhatod, hogy mi fog történni a következő…..
Sorozatunkban igyekszünk bemutatni az otthoni sörfőzés lehetőségeit, módjait, beleértve az alapanyagok beszerzését, esetleges megtermelését, feldolgozását. Mindjárt a sör egyik legmágikusabb alkotóelemével kezdjük: a komlóval.A KomlóA komlóról alaphangon annyit érdemes…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Temesi Ferenc kortárs magyar író, aki legismeretebb, Por című regényével „létrehozta a »szótárregény« műfaját", Szóbánya címmel a Magyar Nemzet hétvégi számában publikál szómagyarázatokat.…..