Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomy61

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen is van: naiv ügyfél ősszel várásolt rózsái tavaszra elpusztultak, szó nélkül kapott helyettük cserét:Tavaly ősszel vásároltam 2 db magas törzsű rózsafát a Praktiker egyik budapesti áruházában. Ahogy hazaértem, rögtön elültettem a töveket, hogy még ősszel…..
Úgy látszik a MediaMarktot még nem büntették meg elégszer nemlétező termékek nemlétezően kedvező áron akciózásáért. Csak a szokásos duma, pont a meghirdetett termék nincs, csak a drágább, viszont a reklámújság "szerkesztőségében", na ott aztán szénné vannak…..
Jól kicsinálja az Eletromos Művek azokat a családokat, amelyek átalánydíjas részszámlákkal fizetnek az áramért. Ez annyit tesz, hogy az aktuális havi fogyasztástól függetlenül egy évig havonta ugyanakkora összeget kell befizetniük, majd egy év elteltével, márciusban, megnézik…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
tomy61 2010.06.03 06:45:24
@az aki: nem 30.000 egy hétre, hanem (idézem az eredeti szövegből): "kibereletem egy hetre ami napi 30.000 Ft-be kerult"
nem mindegy...
Erika egyelőre büszke lehet, mert amíg valaki le nem taszítja a trónról, övé, pontosabban az ő révén a tar.hu-é a Lábatlan Homár vándorkupa, ami a legnagyobb késéssel teljesített szolgáltatásért jár. Erika 2007-ben megházasodott, 2009. december 15-én pedig be is futottak az…..