Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HardKendi

3 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
A saját bőrömön is tapasztalom, hogy sokszor nem tudunk -vagy nem akarunk?- kilépni egy olyan kapcsolatból vagy viszonyból ami sok fájdalmat, fejtörést és álmatlan éjszakákat okoz nekünk.Megéri? Megéri egy olyan emberre, helyzetre pazarolni az időnket és energiánkat aki ezt…..
Soha nem értettem a szüzesség elvesztése körüli nagy hercehurcát. Még akkor sem, mikor még én is a szűz kategóriába tartoztam. Bár ez nem mostanában volt, de még mindig tisztán emlékszem arra, hogy soha nem osztottam az akkori barátnőim aggodalmait és félelmeit a dologgal…..
Mi kell a nőnek? HardKendi 2011.05.23 00:52:41
Életem legjobb szexe egy olyan férfihez köthető akinek még a nevét sem tudom. Azt, hiszem, hogy ezzel elég sok mindent elárultam az élethez, a férfiakhoz és elsősorban a szexhez való hozzáállásomról.Elhamarkodott következtetés lenne az, hogy egy alpári kurva vagyok, ugyanis az…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
A Népszabadság értesülései szerint Bozóki András, Cserhalmi György, Elek István, Fleck Zoltán, Hankiss Elemér, Lovasi András, Novák Péter és Szabó Győző is szerepel majd az LMP országos listáján, méghozzá a szimbolikus-támogató részben, azaz nem befutó(nak gondolt)…..
HardKendi 2010.02.25 20:47:03
@tony zionist: Eddig volt zsidópárt? Nahát. Én lemaradtam.
Kettős Mérce 5% AZ LMP! 2010.02.22 20:39:00
Ezért egy ünnepi zenés dalos videócsokorral szeretnénk kedveskedni. Küldjük mindenkinek, aki szereti.Ma ünnepelünk! A forsense először mért 5%-ot az LMP-nek.    ..
HardKendi 2010.02.22 22:52:47
Jobbik-hír magyar fordításban.Az Európai Parlament ma megszavazta az új Bizottságot. Andor László az Európai Unió foglalkoztatási és szociális biztosa. Az, hogy az EP-ben a magyar pártok közül csak a Jobbik szavazott nemmel, kiválóan mutatja, hogy ugyan beültek egy-egy jó…..
HardKendi 2010.02.10 12:41:40
@TaTa86.: Leírta, hogy mire alapozza. Arra, hogy egy teljesen egységes Európa esetén a határok úgymond jelentőségüket vesztenék, és így a határon túli magyarok ügye valamint Trianon veszítene a jelentőségéből. Én legalábbis így értelmezem és egyet is értek.
Azt hiszem sikerült minden idők legszínvonalasabb cikkébe botlanom, a Stop pont hu tarlós Istvánról csinált portrét, és Tarlós ki is rakta a saját Facebook oldalára. Szerintem ez az azonnali kirúgás kategória minden érintett számára (kommunikációs fronton). Tarlós a…..
HardKendi 2010.02.01 23:51:10
@Vidéki: De ez megér egy egész cikket? Mikor annyi minden másról lehetne vele beszélni?
Kettős Mérce MA borotválkozása 2009.11.29 18:09:00
A nap híre Mesterházy Attila megvált arcszörzetétől, lánya szerint mindkettő jól áll neki, ahogy nyilatkozta:"Szakállal is jó voltál, de szakáll nélkül is".MA szakállal:MA szakál nélkül:..
HardKendi 2009.11.29 19:48:54
testmódosítás a kezem 2009.10.28 13:50:00
a kezemen lévő koncentrikus scarification-nal kapcsolatos jegyezeteimből összerakott beszámoló, 3év távlatából. Az elkészítésről, a minta jelentéséről, akkori gondolataimról. "...egy hullámhosszra kell találnunk belső, igazi lényünkkel, nem pedig műholdvezérlésű,…..
HardKendi 2009.10.30 23:09:18
@ergerberger: Bazz ember, ha nem tetszik akkor minek olvasol ilyen blogot? Nem teljesen mindegy neked, hogy ki hogy néz ki és mit csinál a saját testével? Ne legyél már annyira korlátolt, hogy ez alapján mondasz véleményt.
-Jó napot kivánok-Erőt egészséget-Nem akarom feltartani a megemlékezés közben, de úgye ön nem tagja a Magyar Gárda mozgalomnak?-Rendőr kartárs ne nevettesen olyan már nincs is, feloszlatákk. Nemolvass újságot?-De, de olvassok, csak ez az ing meg a Basebalspaka, meg az oroszlányos…..
HardKendi 2009.10.23 10:48:25
igazából nem is tudom megfogalmazni miért tetszenek ennyire ezek az egyszerű, gyerekrajznak tűnő tetoválások. Látszólagos egyszerűség teljesen lenyűgöz, és maga a tény hogy egyesek fölvarratnak ilyeneket nagyon tetszik. Egyszerű gyerekrajznak tűnő minták, amik teljesen szembe…..
Ritkán van amikor férfinak kell köldökpiercinget szúrnom. Ezt az ékszert általában lányok szeretik viselni a hasuk kihangsúlyozása miatt, azonban ritkán előfordul az is, hogy egy férfi is ilyet szeretne. Eddig ha jól emlékszem összesen talán három fiúnak csináltam…..
HardKendi 2009.10.01 21:07:42
@Libelle: Nekem bejön, igazság szerint számomra pont ettől lesz szexi. (: Nem vagyunk egyformák. (:
HardKendi 2009.10.06 20:37:55
@vackorbanshee: majd legközelebb direkt nem értek egyet Veled. (:
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
HardKendi 2009.09.16 17:48:57
@Rosenfeld Koppány: Én ezt értem. Meg azt is, hogy mi a bajod. Én sem azért BKV-zom, mert hajjaj de élvezem, hanem mert muszáj. Nagy szarban lennék ha nem lenne tömegközlekedés, vagy ritkábbak lennének a járatok. Járhatnék biciklivel, de egyszerűen nem az én világom.
Nem látom be, hogy egy szolgáltatást igénybevétele úgy, hogy nem fizetsz érte, mit oldana meg. Figyelembe véve a BKV vezetőinek a hozzáállását pl. Eredményt semmiképpen. Szerintem.
Az meg a másik, hogy ha például a posztban említett szituációba kerülök, hogy elkap egy kétméteres, kopasz ellenőr, akkor én nemhogy visszaordítok ha rámordít, hanem elkezdek bőgni a busz kellős közepén. Nem mindenki tudja kezelni az ilyen helyzeteket.
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
HardKendi 2009.09.05 00:37:16
@Halálgyurcsányra: Azonos neművel való kapcsolat esetén nálam a szopás kizárva.
HardKendi 2009.09.05 00:50:06
@Halálgyurcsányra: Könyörgöm, hol láttál a melegfelvonuláson olyat, hogy végbement egy szexuális aktus? De komolyan. Ez nem provokáció. Ez egy ugyanolyan felvonulás mint a többi. Ha nem tetszik akkor aznap nem mész arra és elkapcsolsz a TV-ben ha ezt mutatják. Nem olyan nehéz ám kikerülni... csak annak nem megy aki nem akarja.
HardKendi 2009.09.05 01:06:42
@Blogger Géza: De miért vált ki egyáltalán ellenszenvet? Komolyan kérdezem. Ami nekem nem tetszik azt nem nézem, ignorálom. Innentől kezdve felőlem vonulhat bárki, aki mondjuk nem olyasmiért vonul amivel másoknak kárt okozhatna. A melegek nem ártanak senkinek, szemben például a nemi erőszak elkövetőivel.
Lovasi András a Lehet Más a Politika (és a Humanista Párt közös) Európai Parlamenti listáján indult, ezzel támogatva a kezdeményezést. Mint közben kiderült, Lovasi szerint egyébként Magyarországon nem lehet más a politika, csak ezzel kívánta jelezni, hogy azért milyen jó lenne,…..
HardKendi 2009.08.22 21:00:29
@Pierre (Bezuhov): Az a nagy helyzet, hogy nem egészen értem, hogy hol a kapcsolódási pont a kettő között. :(
HardKendi 2009.08.22 21:39:02
@Pierre (Bezuhov): Semmiképp nem tévedsz. Én nem tudtam elvonatkoztatni a HírTV-től és ettől a családi naptól... De így már teljesen egyértelmű. Köszi :)
Mondjuk a virágkarneválon még kevésbé értem, hogy mit keres a politika... ezt a családi napot olyanok szervezték, akik jelenléte szinte megköveteli a politika jelenlétét ellenben a karnevállal.
HardKendi 2009.08.22 21:53:57
@Pierre (Bezuhov): Szerintem a választásokig már nem nagyon lesz határ... Sajnos.
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Kettős Mérce Sólyom nem segít 2009.07.11 12:05:04
Mai hír a NOL-ról:Sólyom nem találkozik a melegek képviselőivelVisszautasította Sólyom László a melegszervezetek kérését, hogy személyesen találkozzon képviselőikkel és közleményben álljon ki mellettük. Azért fordultak hozzá, mert néhány hete a Jobbik és más nemzeti…..
HardKendi 2009.07.11 16:16:23
@Pelso..: Ugyanezt szerettem volna kérdezni.
HardKendi 2009.07.11 16:36:16
@Kalmár: A gárda nem nagyon tüntethet, mivel feloszlatták. Innentől kezdve nem értem, hogy miről beszélsz.
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
HardKendi 2009.06.23 22:44:23
@Mr. Acid: Nyilván a legtöbb ember véleményét a tapasztalatai határozzák meg.
HardKendi 2009.06.23 23:20:27
@Kristl: Igen, így értem. Bocsánat. Viszont ezesetben akkor azt mondom, hogy nem látok sok esélyt ennek megvalósulására, mivel ezeket a munkákat könnyebb kiadni vállalkozóknak, olyanoknak akik az éppen aktuális kormányhoz tartoznak, nyilván elvégzik jóval a normál ár felett, de "mindenki" jól jár...
HardKendi 2009.06.23 23:38:08
@Zsoo: Megnézem majd, már csak kíváncsiságból is. A sötétben viszont félek... Jóéjszakát.
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
most sajnos nem voltam kinn (melóztam), ezért megítélni nem tudom, de látatlanban nem értek egyet hubával, amit a demokratikus charta antirasszista tüntijéről írt. tüntetés a rasszizmus ellen, szerintem ez kibaszott egyszerű, bárki is szervezi. (ráadásul most nem is volt…..
HardKendi 2009.05.18 23:08:53
@heima: És szerinted mégis mi a valóság?