Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammurapi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újonnan előkerült bizonyítékok támaszthatják alá, hogy Adolf Hitlernek született egy fia egy francia nőtől – hivatkozik a Discovery News a LePoint-ben megjelent írásra. Az állítólagos fiú, egy bizonyos Jean-Marie Loret, 1981-ben megjelent önéletrajzában, „Az apja…..
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
hammurapi 2012.02.19 17:57:27
Kb. ket eve olvastam egy nagyon hasonlo koncepcioju e-bringarol: www.erockit.net/

Itt is tekeressel szabalyozod a hajtast. Es meg egy kicsit durvabban nez ki mint az uromi ;)
Pár héttel ezelőtt megjelent egy cikk, abban megpróbáltam beszámolni az új E-osztály tengernyi különleges szolgáltatásáról, zanzásítva volt egy pöttyet. A kábé háromórás agytágító után - mint minden sajtótájékoztatón - ebéd következett, amelyet ott, helyben, azokban…..
hammurapi 2009.05.18 23:07:41
@Ubul1:
Lehet, hoyg tevedek, de ugy tunik hogy a stuttgarti Mercedes Muzeum korszak osszefoglalo filmejei vannak felontve magyar esemenyekkel... Ha igy is van, azert nagyon profi munka!

Egyebkent tok jo a Stuttgarti muzeum mert sok auto es technikai reszlet mellett a gyengebb nem szorakoztatasar sok ilyen korszabemutato film is van. Igy ok sem unatkoznak (annyira)