Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bekend

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónap telt el a legutóbbi "EUR/USD korrekció?" bejegyzésem óta. Akkor azt fejtegettem mikor jöhet a korrekció az EUR/USD-n illetve, hogyan kapcsolódik mindez a DAX indexhez. Általában sűrűbben szoktam bejegyzéseket írni, viszont februárban nem sok minden történt. A korábbi blog…..
Foteltraderzzzz Day Trade az élet! 2013.06.09 09:54:41
Ez lett egy hét alatt, az idézett számlából. (Lásd: előző posztok) Nehezen fűzök hozzá valamit is. 25 ezerrel indult a számla. Gross Profit: 0.00 Gross Loss: 286 717.22 Total Net Profit: 286 717.22 Profit Factor: 0.00 Expected Payoff: -737.06   Absolute…..
Tegnap az intenzíven M. Castorinától gyorsan lekérdeztem a fontos infókat. Angolomat,  kell még csiszoljam, ez biztos. Mindamellett sok mindent értettem. Mondom, két éles számlámat már elégettem. Kérdezi, kis számlák voltak, mondom igen, erre ő, az szerencse, mert az elsőket…..
(new day) Dax30 kis réssel nyit  felfelé, majd a  rést bezárja és már indul is tovább a rés irányába. Sok gyors 2. 34 es shorttal, kerestem 7 ezret. Most egy korrekcióban vásárolok a rés irányába, már emelt kontrakttal, egy 3.40 est. Ez egy bearish gesztus, a tömegek…..
Néhány napja azt mutattam meg nektek, hogyan lehet igazi zöld szemlélettel egy másik tevékenység energiáját újrahasznosítva, a saját oldalatok HTML kódját felhasználva zenét "szerkeszteni", most pedig arról lesz szó, hogyan alakíthatjátok át a munka vagy szórakozás…..
Dábil hívta fel a figyelmem Misa legújabb fejlesztésére, erre a hihetetlen gizda digitális gitárra, ami annyira friss, hogy az első videó is csak tegnapelőtt került ki róla a youtube-ra. A cucc tulajdonképpen egy MIDI vezérlő, saját hangja nincs, de bármilyen számítógépet vagy…..
Futóblog Erdőben 2009.12.15 12:45:51
Régóta vártam erre a pillanatra. Szombaton még csak a Csóványoson találkoztam hóval, vasárnap viszont megtörtént a szezon első hópelyhes futása. A Gerecse "rezervátumban" futottunk. Készítettem is néhány képet. A vadak többnyire gyorsabbak voltak, mint ahogy én…..
Bekend 2009.12.15 15:24:50
Ha egy meccsen negyvenezren néznék, ahogy újra meg újra elfutok a szélen, kicselezem az emberemet, aztán megint, de a fiúk, mintha térdig homokban törnének előre, még mindig negyven méterre vannak, de az se lenne jobb, ha ott lennének, mert az egyik egy reménytelen…..
Bekend 2009.09.07 14:28:25
@Artie: az ilyen okoskodó mentalitást hogy utálom, miért, nem mindegy, hogy a 80-ik percben, vagy a 91-ikben szerezzük meg a vezetést? ja, hogy a 91-ikben már nem lehet kiegyenlíteni? Ha belövi, akkor meg isten! Utólag mindenki okosabb, de ezért sportoló ő, mert megérezte a lehetőséget, a hangulatot, és nyerni akart... és ezért írsz te ide a fórumra munkaidőben, na melyik a nagyobb kihívás?:)
Bekend 2009.09.07 14:53:20
@Timberke: hát ez a bajom nekem is :(. pedig ez volt a taktika meglátásom szerint, csak a gyerekek nekiálltak ívelgetni a toronymagas Huszti irányába ahelyett, hogy a földön játszottak volna;)
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..
Bekend 2009.06.07 13:03:16
@Rékuc: Igen, ezen én is gondoltam, de némi önvizsgálat után úgy látom, hogy nem (csak:P) libák a célszemélyek, de valahogy mindegyik álomvilágban él.


@egypszichoaktivista: Nem tudom mit értesz a kellő szabadságon (remélem nem azt, hogy azzal dug, aki szembe jön;)), hogyha nem érted a tenyéren hordozást. Azt hittem egyértelmű, az ilyen "úriemberek", mint amilyen a posztban is szerepel azért tehetik meg azt amit tesznek, mert sz@rnak a hölgyemény lelkivilágára, hogy mi jó neki és mi rossz. Ennek ellentéteként is értettem a tenyéren hordozást: megpróbálom megérteni, az ő fejével is gondolkozni, és ez egyben garancia is arra, hogy nem töténik hasonló dolog. Sajnos ez ritka, hogy a másik helyébe bárki is megpróbálná magát beleképzelni. És valóban, "verbális bántalmazás" sem történik akkor, ha kicsit a másik fejével gondolkozunk. És igen, ez sem "menő".
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Bekend 2009.05.28 00:16:28
@Pesszimista Pista: A következő 5 évben 0-0 lesz a BL döntő... szar ez a foci... DON'T RISK!
Bekend 2009.05.28 00:20:26
@Pesszimista Pista: Hát jó, majd meglátjuk... tény, hogy a görögök EB győzelme után sem nőtt meg hirtelen a 0-0 -k száma, de engem most megijesztett ez a döntő:(...
Tovább folyik a Google-szolgáltatások integrációja. Nemrégiben bekerült a Gmail kísérleti alkalmazásai (Labs) közé a fordítás funkció, melynek segítségével tetszőleges nyelvről fordíthatjuk le tetszőleges nyelvre a beérkező emaileket.A funkció a Google Translate…..
Long time no see - Néhány barátom az utóbbi időben azt kérdezgette, teljesen megmurdált-e a blogom... Nem, csak egy kissé szétforgácsolódtam.Ma olvastam egy véleményt a TotalCaron. A cikkíró egy rossz tapasztalatát mesélte el: miután néhány barátjával szép estét töltött…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..