Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajnalkony

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Mivel foglalkoztál azóta?- Zenéltem. - A háborúban is? - Akkor is, amikor senki sem táncolt már. Amikor a bombák hullottak. Addig játszottam, míg a hajó idekerült. - Ez még hajó? Inkább egy dinamithegy, robbanásra készen. Kicsit veszélyes, nem gondolod? - És te Max? Hol a…..
Hajnalkonyat Haláltánc 2009.12.13 23:15:00
  Ó, költői erotika, mért szívod a vérem? Inkább reflektorfényben táncoljuk át az egész Világot. Te feketében, én vörösben. Idézzük meg a halált. Legyen minden világos,ragyogó, pompázó, majd hirtelensötét. Kötélen táncolva, a mindenség közepén egy szakadék…..
Vágás: Fáradt vagyok. Lefelküdnék egy ágyba és bámulnám a végtelenbe nyúló fehér plafont. Valójában pár percbe telne és nyomban elaludnék. Üres vagyok. Bár az érzés maga inkább csak pillanat és zene függő. Váltás. Valami más. A mellettem lévő beszélgetés…..
„…– Ó! – mondta Lil. – Szegény szenátor.– Jegyezd meg, hogy kétféleképpen lehet már semmire se vágyni – mondta Wolf –: ha az ember megkapja, amire vágyott, vagy ha elcsügged, mert nem kapta meg. – De hát most már örökre ilyen…..
Hajnalkonyat Pillanatcsepp 2009.08.15 23:40:00
hangulat zene: http://www.youtube.com/watch?v=GAR0WkIQ6mg  Vak voltam. Csak ültem a padon és éreztem a lemenő nap sugarait az arcomon. Előttem a végtelennek tűnő tenger, mely éppen hogy csak fodrozódott. A szél lágyan, kellemesen simogatott;  nyugodt volt, nem riogatott…..
  Egy szimpla csütörtök. Szentendrén vagyok, az egyik kedvenc városomban. Majd egyszer itt szeretnék élni. Most még nem akarom megismerni, hiszen akkor, amikor… mi lesz majd az új benne? Semmi, ha már most felfedezem. Elég lesz majd akkor. Nővérem gyerekeire…..
Hajnalkonyat Valami 2009.07.04 18:09:00
  Mi hiányzik? Valami mindig hiányzik. Egy íz, egy illat, egy esőcsepp a megfelelő helyen és időben, a szerelem, egy régi emlék. Valami mindig hiányzik.  A tökéletes állapot sem az, ami, csak az éppen meglévő jók közötti válogatás és a hiány-érzet elhanyagolása.…..
Hajnalkonyat Tudásszomjra 2. 2009.07.03 09:24:00
Csáth Géza: A kisasszony1Egy napon Fülöptől levelet kaptam. A paralitikusok zavaros, összevissza írásával azt írta, hogy okvetlen, minél hamarabb látogassam meg.Rendesen kéthetenként szoktam hozzá elmenni. Eleinte - mikor másfél év előtt szanatóriumba jutott, gyakrabban…..
Hajnalkonyat Sors 2009.06.14 23:03:00
  Hosszú út volt. Igazán hosszú. És most itt állok görbén, félig megrágva.  Pedig én úgy igyekeztem. Nőttem, növekedtem, szépültem. Nem volt más célom, minthogy gyönyörű és nagy legyek és mindenki rám legyen büszke. Így is lett. Én lettem a legszebb mind közül…..
Hajnalkonyat Tudásszomjra 1. 2009.06.05 13:32:00
IPM magazin tulajdona!!!!!   Az első és mindmáig alighanem legszorgalmasabb magyar sorozatgyilkosról az ismereteink enyhén szólva is hiányosak. Kiss Bélát sosem kérte számon sem a rendőrség, sem a bíróság, és tetteiért sosem felelt földi bíró előtt. Róla magáról is…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 7. 2009.06.04 12:36:00
A sorozat mai részében is mutatunk egy fotót, egy olyan tárgyról, amelynek nem teljesen egyértelmű a funkciója. Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem…..
Hajnalkonyat Halovány a lét 2009.06.02 21:35:00
Először is, egy zene a hangulathoz: http://www.youtube.com/watch?v=Azj08Q80qOA&feature=PlayList&p=5B29FB7521EDDA44&index=9   Pillanatnyi lélekállapot mostanában a boldogság. Rég volt már, és akkor is csak úgy elillant. Mint a török mogyoró illata a levegőben; csak…..
Hajnalkonyat Az út 2009.05.29 23:44:00
  A lány leszállt a buszról. Igazából nem tudni ki is ő valójában. Talán egy tündér, vagy akár maga az ördög. De nem is ez a lényeg. Tán egy pillanatra megállt, de végül tovább ment. Az éj csak úgy ragyogott, a szél játszott a levelekkel és az apró…..
Hajnalkonyat Csak egy szó 2009.05.24 22:38:00
 A nap ragyogott, a szél kellemesen ringatózott és fahéj illat huncutkodott a levegőben.Megálltak. Egymásra néztek.- De hát...Szeretlek! – mondta a lány, és odaadta a fiúnak a legszebb barackot, amit a kosarában talált, majd sétáltak tovább a Világban...
Hajnalkonyat Csokoládécipő 2009.05.21 19:32:00
"Viszonylag kevéssé ismert tény, hogy egyetlen év leforgása alatt körübelül húszmillió levelet kézbesítenek halottaknak. Az ember - a bánatos özvegyek és a lehetséges örökösök - elfelejtik értesíteni a postát, nem mondják le a lapelőfizetést, nem értesítik a távoli…..
Hajnalkonyat Lidércek 2009.05.20 09:11:00
"Az álom ilyen olykor, ilyen gyilkos, ilyen reménytelen, ilyen riasztó, hogy nyöszörögni kell tőle és sikoltani, míg fel nem rázzák az embert."  - Szabó MagdaVak volt a hajnal. Szennyes és szürke. Idegen rémálmok otthona. Álmok idején kezdik éjjelüket, majd…..
 “Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam, és az értelem szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és…..