Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elkon

34 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blink-182 - Neighborhoods(Universal)Szóval van ez a kaliforniai punk dolog, ami nagyon ment a ‘90-es évek végén és a 2000-es évek elején, aztán elfoglalta az őt megillető sírhelyét. Még a Green Day dobott egy utolsó nagyot az American Idiottal, hogy aztán a hülyegyerekpunk…..
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
Elkon 2011.10.09 13:25:56
@jones5555: Az mondjuk pont ott van :)

De a paramore énekese? Az mindet üti.
Ha minden igaz, még idén december 6-án adja ki tizedik stúdiólemezét a Korn. Bár az előző lemeznél nagyon esküdöztek, hogy a régi, klasszikus Korn-hangzás az igazi, ezúttal újra a kísérletezés felé veszik az irányt, Jonathan Davis már előre figyelmeztet mindenkit, hogy pár…..
A Lángoló Gitárok a bevett szokásokkal ellentétben tényleg az év legvégén összegzi az elmúlt 365 napot. Tavalyhoz képest meglepően sok átfedés található a szerkesztőség idei kedvencei között, ezt betudhatjuk annak, hogy egyre inkább egységesül az irányvonal, vagy annak is,…..
A jelenleg éppen Lou Reeddel lemezt készítő, és magával túlságosan sok mindent kezdeni nem tudó Metallica nevű médiavállalkozás (ami a nyolcvanas-kilencvenes években még metálzenekarként volt ismert) a Forma1 idei versenynaptárának indiai állomásán lép majd fel az F1 Rocks…..
Elkon 2011.09.21 14:09:44
@zuuu: Nagyon odapörköltek.
A Bónusz Brigád, Magyarország piacvezető közösségi vásárlóoldala pályázatot írt ki az itthon még újdonságnak számító zenei névjegyének (hangos logójának) megalkotására. A pályázatra összesen 314 zenei feldolgozás vagy teljesen újraírt dal érkezett. A…..
Elkon 2011.09.18 14:39:09
A fingás vicces, különösen ha élőben történik, kamerák előtt, ha ezen valaki nem tud röhögni, csak sajnálni tudom, komolyan. Kínos pillanatok következnek a superbooyah.com összeállításának hála, ha valaki rendelkezik magyar tévés gyűjteménnyel, ne tartsa magában. 10. Barney…..
Komolyan, beszarás, a csávó annyira laza és könnyed, nem mellesleg pedig vicces, hogy az valami hihetetlen. A Tony-gála műsorvezetőjeként ezzel a nyitószámmal kezdte az estét és még egy Hugh Jackmanes közös táncpárbajra is volt ideje.   ..
Szakadt farmer, gyűrött zakó, csíkos, de eltérő színű zokni és fekete Converse tornacipő - ebben érkezik Mathew Gray Gubler, a Gyilkos elmék Spencer nevű okosemeberét alakító színész az interjúra a Monte Carlo-i tévés fesztiválon. A haját a sorozat legutóbbi évadzárója…..
Elkon 2011.06.14 13:42:48
@P1sty: Neked ugyanazok az igényeid mint egy légynek? :)
Baráti vacsorával nyitunk, Hank és Becca vendégeskedik Runkle-éknál. Charlie arcán átszellemült mosoly, őszintén örül, hogy Marcy visszafogadta, bár neje minden lehető alkalommal lehűti: nem vagyunk újra együtt, csak kényszerből laksz itt, pofád lapos! Marcy inkább Hanktől…..
Lady Gaga – Born This Way(Interscope)Ahogy arról a budapesti koncerten meggyőződtem, Lady Gaga nem zenész, hanem egyfajta pop-polihisztor. A felhalmozott tudásba beletartozik a hangszerek ismerete és a dalszerzés is, de ezek semmivel sem képeznek fontosabb részt, mint a vizuális…..
Elkon 2011.05.24 12:58:37
@Nevem Earl: Igen, őt legalább láttam már hangszeren játszani. Kíváncsi vagyok, hogy a kortársai (britney, rihanna, katyperry...) mit kezdenének, ha hangszer lenne a közelükben. Már ha felismerik.
A Tv On The Radio rövid közleményt rakott fel honlapjának nyitó oldalára, amiben szűkszavúan tudatják, hogy Gerard Smith basszusgitáros április 20-án elhunyt, és hogy a következő öt koncertjüket törölték. A 34 éves zenész kb. egy hónapja jelentette be, hogy tüdőrákja miatt…..
Elkon 2011.04.21 10:24:56
@Lófasz Hadnagy: Nem hiszem, hogy azon múlt. Van, aki megéri a 90et láncdohányosként, van aki meg nem bagózik és meghal tüdőrákban. Nem védem a cigit, én sem dohányzom, de a dolog bonyolultabb annál, hogy aki cigizik rák, aki nem nem. Csak a kockázatát növeli.
Igazából nem tudjuk minek lehet nevezni az Idoru új, Time című anyagát, mert a fele már megjelent külön ep-ként tavaly, igaz itt most az is újra lett keverve. Annyi biztos, hogy ez a lemez a 2009-es tagcserék (énekes, basszusgitáros, dobos) után írt összes dalt tartalmazza, ezek…..
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Elkon 2011.02.02 20:25:47
A másik új PUF számot kéne adni, az sokkal jobb
www.youtube.com/watch?v=wKsavbFfty8
De nekik tipikusan olyan szövegeik vannak, hogy ha abba bele akarnak magyarázni akkor bele tudnak bármit.
Zenés infó helyett (már megint) filmes jön. Az úgy 1-2 éve bejelentett "Psycho Killer"-t azóta mint kiderült mégsem ő rendezi.  ..
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
Elkon 2010.12.25 18:03:17
@Intizar: Miért csak hitted? Ez rácáfolt :D
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
Elkon 2010.12.22 15:41:30
The Spirit Never Dies címmel jelent meg Falco tizedik, földi pályafutásának befejezése utáni harmadik sorlemeze 2009 decemberében. Az album felelőse a Gunther Mende - Candy DeRouge szerzőpáros, akiket leginkább a Power of Love című nagyívű ballada szerzőiként ismerhet a…..
A Billboard Magazin a Boxcore által közölt adatok alapján közzétette 2010 legnagyobb bevételt hozó koncertturnéit, a 2009 november 28. és 2010. november 20. között eltelt időszakot figyelembe véve.Az AC/DC produkálta átlagban a legjobb teljesítményt, hiszen 28 koncerten 122.600.000…..
Valahol irigylem a briteket naivságukért, és ártatlanságukért, amiről néha tanúságot tesznek, most például az ottani X-Factor múlt heti eredményhirdetése miatt. Mi, cinikus káeurópai tévénézők már edzettek vagyunk és semmit nem hiszünk el a tévének, csak legyintünk az…..
Elkon 2010.11.12 17:17:52
@29055f4c9446c51133c0029141529eb3: Mindkettő képen ugyanaz van, mivel Treyc Cohen afro-amerikai. A google szerint legalábbis.
Elkon 2010.11.12 17:18:58
elkonblog Viszlát! 2010.11.12 13:22:44
 Hát igen. Annyira ritkán írok már, hogy ez így komolytalan. Ötlet van csak megvalósításhoz kéne erő, hogy újra és újra nekiálljak. De ez így nem mehet tovább. Szóval, vagy abbahagyom vagy komolyabban veszem.Konklúzió: viszlát blog.hu. Az utóbbit választom és újrakezdem…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..