Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harasztigábor

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hét év országos földi sugárzású és további közel két év internetes rádióként való működés után úgy tűnik, szépen csendben végleg elhallgatott az ország egykori kereskedelmi rádiója, a Class FM...
harasztigábor 2018.11.02 06:13:39
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kevered a Class FM -et, a Classic, vagy inkább a Klasszik Rádióval. Utóbbi a komolyzenei.
Megrongált munkakönyvek, burkolt foglalkoztatásra utaló csalások, szigorúan büntetett közveszélyes munkakerülés – ezek jellemezték a szocialista gazdaság teljes foglalkoztatásra irányuló törekvéseit. A munkakönyvek nyomába eredtünk!  ..
harasztigábor 2018.09.26 08:53:35
@funivia: Pontosan!
Ebben az összeállításban olyan hírességeket mutatunk be, akik arab gyökerekkel bírnak. A bejegyzés célja nem a nemzetiségekben való gondolkodás, vagy a nacionalizmus propagálása, mivel valamely náció tagjának lenni önmagában véve semmilyen értékkel nem bír. Ha valaki arabnak, amerikainak, vagy…..
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
harasztigábor 2018.07.21 10:58:34
@GiaMarie: "A cím első kapujáig" Oké: Tehát X utca 5. 8. emelet 90. A cím első kapuja nem az X utca 5., hanem a 8. emelet 90. Mert ugye az ajtó a TELJES cím! :)
Szebeni István otthagyja a hétvégi tényeket, Andor Éva új párja január első hétvégéjétől Váczi Gergely lesz. Szebeni az Echo Tv-hez megy a TV2 közleménye szerint. Innentől a szó szerinti közlemény:..
harasztigábor 2017.12.24 11:10:08
@Indriq: Az ECHO már rég nem Szélesé, hanem a gázszerelőé.
Az ATV Start című műsorának Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt a vendége. Az interjú apropója az volt, hogy a szövetség megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés egy ideig a szokásos mederben folydogált, vagyis Nacsa a hetek óta…..
harasztigábor 2017.07.13 19:22:45
@látjátok feleim szümtükkel: Milyen 2/3, faszfej? :)
Korunk uniszex törekvéseit tükröző, a 2017-es férfidivatot bemutató képösszeállítás terjedt el a világhálón, amelyet meglehetősen nagy ellenérzéssel fogadott az internet népe. A haute couture kreációk vizuális befogadása természetesen kíván némi absztraháló képességet, de talán mindennek van határa.…..
harasztigábor 2017.02.11 06:25:52
ülőkalauz írása Induljunk ki abból, hogy aki a Moszkva térnél nőtt fel (amikor az már és még nem Széll Kálmán tér volt), az szerencsésnek mondhatta magát. A főváros legjobb villamos- és buszjáratai (akkori hivatalos megnevezésük szerint: tömegközlekedési viszonylatai) közül választhatott, ha…..
A mai napon 15 óra után egy pár perccel nyilvánossá vált a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ítélete Suárez eltiltása elleni fellebbezéssel kapcsolatban. Az urugayi csatár harapásért kapott 4 hónapos felfüggesztését továbbra is fenntartják, de a játékost legalább be…..
harasztigábor 2014.08.16 11:35:48
comment:com Az MTVA nagylelkű 2012.05.24 14:20:00
 Az MTVA ugye nagylelkűen átvállalta a kocsmáktól és persze a kocsmákba járó emberektől a meccsek nyilvános sugárzása utáni díjat. Sőt mindezt eltérően az előző évek gyakorlatától. Legalábbis ez szerepel a közmédia által kiadott közleményben, meg persze az, hogy…..
harasztigábor 2012.05.24 19:04:24
@dr. Ez is csak egy nick: Olyan nincs, hogy "ledegradálja", nyelvzsenikém! Olyan viszont van, hogy degradálja! :)
S-blog Postás, rendőr, vasutas 2012.05.21 19:48:00
Hülye, hülyébb, leghülyébb - így hangzott a címben is idézett régi vicc, de az igazság az, hogy az utóbbi időben a magyar rendőrök is szedtek magukra valamennyi nyelvtudást, ha többet nem is, de már ritkábban van rémület a szemükben, ha valaki külföldi nyelven szólal meg, azt…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
harasztigábor 2012.01.11 07:02:54
@Nevem Earl: Nagyon igazad van! Veres Mónika egy hihetetlenül jó énekesnő. Láttam őt a 2010 -es Pókarácsonyon, beszarás hogy nyomta a Zeppelint.

www.youtube.com/watch?v=RCDHkAdhiTg&feature=related
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Bryan Ferry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.09.21. Valamikor télen jutott eszembe, egy csomó roppant fontos zenészt láttam már, akiket nagy hülyeség lett volna nem látni ebben az életben – Leonard Cohentől David Bowie-n, Iggy Popon, Robert Frippen, Borisz Grebenscsikovon…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
harasztigábor 2011.09.07 13:55:38
@Andal: "Szóval ha nem akarok megszámlálódni, elég azt hazudnom, hogy a neten már elintéztem a dolgot. Hasznos info."
Tájékozódj, mert ez nem így van! Kapsz egy kódot, amit vagy a neten, vagy a személyes számláláskor fel kell használnod! Innentől kezdve nem tudsz hazudozni! Höhö!
A Puskás-stadion utolsó kettős rangadója vasárnap egyesek szerint több nézőt érdemelt volna. Szerintem meg több futballistát. Mert abból keservesen keveset láttunk, sajnos már az öregfiúk meccsén is. A magyar labdarúgás mostanában érkezett el abba az időszakába, amikor már az…..
Évek óta kering az a pletyka, hogy Tupac Shakur egykori zenésztársai a legendás rapper halála után annak hamvaival töltötték meg a spanglit és frankón elszívták a kollégát jó nagy röhögés közepette, mára a pletykából tény lett: elszívták. Az infót először a Vlad TV-nek…..
harasztigábor 2011.08.30 11:47:34
@R. Daneel Olivaw: Keith Richards később azt is elárulta, hogy csak hülyéskedett, amikor azt állította anno, miszerint felszippantotta a faterja hamvait.
Kaptam egy köremilt a szokásos „egy próbát megér” címmel. Mindig elhatározom, hogy az ilyesmit olvasatlanul kitörlöm, mert nem érdekel, milyen szörnyűségek érnek, ha nem küldöm el azonnal legalább 10 embernek. Vagy mégis? Sajnos, a kíváncsiság felülkerekedett, de…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..
harasztigábor 2011.07.08 14:26:00
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: "Tréfli"? Akkor már tudom, miért írsz "salynálom" -ot.
Nehéz nyelv a magyar! :)
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
harasztigábor 2011.06.23 11:27:02
@チャートゲーザ: Nálam is *****!
 A moziban is az a jó, hogy senki se mond előtte semmi okosat, szóval sok duma helyette jöjjenek a filmek, nem sorrendben. A filmrészleteket igyekeztem eredeti nyelven megkeresni. Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva:…..
Egy hangulatos virtuális túrára hívlak most titeket, így a Föld lenyűgöző tájait egy űrhajós nézőpontjából is megismerhetitek. A NASA által készített lélegzetelállító felvételeket Dr. Justin Wilkinson  a NASA tudósa narrálja. Az utazás Afrika partjainál…..
harasztigábor 2011.06.17 15:38:54
f1 Az első képek Kubicáról 2011.06.13 22:12:00
A lengyel fakt.pl fotósorozatot közölt a lengyelről és súlyosan sérült karjáról. A képek egy kis olasz faluban, Pietrasantában készültek, ahol a lengyel február 5-i ralibalesete után lábadozott, jelenleg pedig hetente háromszor visszajár kezelésre monacói otthonából. A…..
A közös jövőt, az emberek közti bizalmat, valamint az összes LEGO-játékot is Makovecz Imre magánakadémiájának tagjai építhetik. Az 1992-ben alakult Magyar Művészeti Akadémia köztestületté alakulása után megkapna az országban minden művészeti feladatot - így a különféle…..