Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoulAssassino

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már írtunk az Amazon-féle Kindle Fire bejelentését épp csak egy hangyányit elhomályosító indiai táblagépről, amely 35 dolláros ára (állami támogatás nélküli kiskereskedelmi ár 60$) ellenére egyáltalán nem kamu, hanem egy nagyon alsó kategóriás szerkentyű, aminek…..
SoulAssassino 2011.11.08 23:41:37
Amióta megjelent az iPad, azóta vitatkoznak arról, hogy hova kéne sorolni. Számítógép? Vagy csak simán hordozható? Esetleg külön tablet? Mindegyik mellett lehet érvelni, ezzel együtt legtöbbször a harmadik kategóriába sorolják, tudjuk is, hogy ebben messze piacvezető. De…..
Anno érettségire kaptam egy akkoriban még elég pöpec házimozirendszert, 250 W, jól szólt, csak a lejátszó már nem volt olyan stabil. Kétszer is már megszereltettem, mostanság már a lemezt sem tudja leolvasni. Harmadjára már nem nagyon akarnám szervízbe vinni, úgyhogy inkább…..
Az ugye kiderült tegnap, hogy az iPadben nincs se usb port, se SD-kártya slot. Mit tesz az egyszeri júzer, aki mégis feltöltené képeit a gépre? Kiegészítőket vesz. Méghozzá kettőt, mely usb portot és kártyaslotot varázsol a gépre. Persze pénzért, egészen pontosan 29 dollárért.…..
Bigyóblog A nagyra nőtt iPod 2010.01.28 09:35:00
Ezt is megértük, Steve Job bemutatta, amire évek (mit évek, évtizedek) óta vártak a rajongók, az iPadet. Leginkább egy nagyra nőtt iPodra hasonlít, 9,7 inches érintőképernyőjével.   Maga a tablet vékony, alig másfél centi vastag és nagyon könnyű, kicsivel több, mint fél…..
SoulAssassino 2010.01.28 12:21:28
@CruelAngel: csak ezt a példát tudtam felhozni, amit ismerek is. A netbookon dolgozni nem tudsz, ahhoz kicsi, fő használati célja a multimédia és az internet. Az ipad-nek is, csaképp más megközelítésből. Engem pl egyáltalán nem zavarna, hogy nincs fizikai billentyűzet, vagy hogy nincs multitask. Itt sem fogsz egyszerre videót nézni és emailt írni/ahhoz nekem itthon a két monitor kevés néha hát még egy netbook:P/. A készüléket úgy kell felfogni mint egy nagy iphone-t, amihez meg fog jelenni még 100.000 alkalmazás az app store-ban, és onnantól kezdve a kutyát nem fogja zavarni, hogy csak onnan lehet appokat szerezni hozzá. Sajnos az árak olyanok amilyenek, és amíg a kereskedői hozzáállás nem változik, ez így is marad:( és ezt is ugyanúgy meg hekkelik majd, és onnantól kezdve megy rajta az ofisz :D
Stéphane Richard, a France Telecom és az Orange vezetője szólta el magát, hogy szándékosan vagy előre megfontolt módon, végül is mindegy, a lényeg, hogy erősen bólogat az Apple tablet megemlítésére.    Ugyanígy bólogat, amikor a webkamerára kérdeznek rá, és…..
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
SoulAssassino 2009.05.28 15:44:40
@Jánoska: Csak mi megúsztuk, mert későn érkezett a levél... a történet lezárását megírom egy pár nap múlva.
SoulAssassino 2009.05.29 01:15:55
@megélhetési sünöző ♀ - Rock the funky SÜN!: Voltàl màr? Szerinted szar? Nekem megéri, èn ugyanolyan jòl èrzem magam mint màs egyiptomban meg tunéziàban, bàr oda sose mennék.
Amúgy: a repjegy oda szàzezernél kezdődik. Busszal meg nem tudunk menni, mert nincs annyi szabink. Ès akkor màr ràszàntuk azt a pluszt hogy ne kelljen a kajàval foglalkozni.

A stìlusodhoz meg gratulàlok.
SoulAssassino 2009.05.29 17:59:39
@Rainmagic:

háááát..
ha azt nézed hogy 220.000 forint csak az, hogy itt felszállsz a repülőre, ott leszállsz, elvisznek egy busszal az apartmanodik, és van fedél a fejed felett, akkor szerintem az arányaiban véve drágább, mint a mi 300.000 ezresünk, amitben benne van a kaja plusz a 4*.

de meglátjuk. tényleg nem kötözködni akarok, meg ha véletlenül bántó hangnemű amit írok nézd el nekem.:)
Szilvi rutinos Homár-olvasóként már összeesküvést sejt abban, hogy a Neckermann és a Questor után az Unitravel is árat emel utazás előtt. A levél alapján körvonalazódik, hogy az iparszintű árfolyamkompenzáció a januárban beárazott katalógusok alapján történik, akkor ugyanis…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Szomorú hírük van hétvégére: a Csillagkapu Csk-1 (jézus, SG-1) után a Sci-Fi Channel bejelentése alapján az ötödik évaddal búcsúzik a képernyőtől a spinoff Atlantisz is, ezek szerint amit lehetett, felfedeztek a Pegazus galaxisban, vagy hol a fenében is játszódott a történet.…..
SoulAssassino 2008.08.23 21:19:04
Vártam már srácok, hogy mikor írjátok meg, mellesleg érdemes a www.gateworld.net oldalt látogatni, általában ők a legelsők, akik meg tudják interjúvolni (ez de ronda szó) a készítőket. És persze ott van az egyik exec producer Joseph Mallozzi blogja is.

josephmallozzi.wordpress.com/

Beindult itt is a tárgyküldős kampány, jelen esetben citromokkal, Rodney McKay citromallergiája alapján:D:D

save-thelostcity.com/?page_id=97

és persze az elmaradhatatlan online petíció.

www.petitionspot.com/petitions/SaveSGA/

mellesleg a Brad Wright (showrunner+exec producer) interjú alapján úgy tűnik, hogy a terv az lesz, hogy Universe + évi 1 SG-1 és 1 Atlantis direct-to-dvd film.
comment:com BSG 4x10 promó 2008.06.08 12:53:56
Az év utolsó Battlestar Galactica-epizódja következik pénteken, eldőlt tehát, hogy 2009-ig már nem kapunk több űroperát. A legfrisebb, kilencedik rész igen ütősre sikeredett, a promó és a cím (Revelations) alapján az évadzáró sem marad el mögött. Videó az ugrés után, nagyon…..
Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a főzőcskés realityk karakterei közé lehetőleg be kell válogatni egy modellt, egy szépfiút, egy idősebb figurát, aki nem baj, ha rocker, vagy táncdalénekes, aztán egy lúzert, aki először főz életében, és ha van a raktáron egy-két meleg,…..
Be kell látni, hogy Kivilágítatlan fekete kerékpár nevű olvasónk átkúrt minket. Mint macskát a palánkon. Nem volt nehéz, mert mi jóhiszeműen jártunk el.Most olvasom a blogját (www.apokrifek.blog.hu), amin feltárja, milyen leveleket írogatott nekünk azért, hogy rámutasson a nem…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
SoulAssassino 2008.03.20 12:16:00
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
A Csillagkapu CSK-1 (ínyenceknek: Stargate SG-1) kimúlásával csak egy jó beszólásos sci-fi sorozat maradt a képernyőkön, mégpedig a Stargate Atlantis (tessék kitalálni a magyar címét), ami az eleinte eljátszott "megtűrt kistesó" szerepből szépen kinőtte magát, és a…..
A Super Bowl nem csak a meganézettségről, és a majd' négyórás showműsorról emlékezetes, amit ilyenkor rittyentenek az amerikaiak, hanem a reklámokról is, mégpedig azért, mert a cégek, melyek kezüket-lábukat összetörve hadakoznak az évente dráguló reklámpercekért (az idén egy…..
comment:com Elhunyt Selmeczi Roland 2008.01.31 13:05:00
Tegnap éjjel szenvedett halálos autóbalesetet az egyik legtöbet foglalkoztatott szinkronszínész, aki olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Mike Delfino a Született feleségekben, Jack Bauer a 24-ben, Dr. Wilson a House-ban, Lincoln Burrows a szökésben. A tévészinkronok…..
Tegnap indult "kitartó köcsögök" sorozatunkban olyan cégeket fogunk összegyűjteni, akik már csak a Homár archívuma szerint sem ma kezdték ügyfeleik hülyének nézését, illetve azt olyan arcpirító modón végzik, hogy ha nem jogállamban élnénk (MUHAHAHA), biztosan…..
Mármint abból a kettőből, amit már korábban jeleztünk. Az Ark of Truth nagyon korai fázisban lévő munkakópija szivárgott ki a netre, az ismert torrent oldalakról már le is szedheti aki akarja - de nagyon akarja ám, mert a trükkök nagyon kezdetlegesek (na jó, nem mind, úgy…..
A MÁV-START Zrt. a munkabeszüntetés miatt elhalasztott utazásokra szóló, előreváltott menet- és helyjegy árát a kezelési költség levonása nélkül téríti vissza, valamint más közforgalmú helyközi tömegközlekedési eszközt igénybevevő utasok részére költségtérítést…..
Egy Ingázó véleménye a sztrájkról A cél szentesíti az eszközt - hangzik a mondás. Persze nem mindegy, hogy mi a cél, és az kinek/kiknek az érdekeit szolgálja. Vajon Gaskó István, a Liga Szakszervezet elnöke kérte-e a magyar utazóközönség felhatalmazását a korábbi néhány…..
Még egy autóvásárlós borzalom mára: két hónap alatt már majdnem sikerült átadnia a rendelt gépjárművet a Suzuki Ásznak, de még az első törlesztőrészlet is megelőzte őket: A Suzuki Ásznál megrendeltem az új autómat, amelyhez banki kölcsönt is igényeltem. A szerződésben…..
SoulAssassino 2007.12.07 21:08:06
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..