Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigLuke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smoking Barrels Dűne / Dune (1984) 2017.02.22 12:00:00
A mostanában általános remake-áradatban elég komoly ok kell ahhoz, hogy egy filmrajongó felkapja a fejét egy újrázással kapcsolatban. Jelen esetben elég volt annyi, hogy Denis Villeneuve és Dűne, és máris gyorsabban kezdett dobogni a szívem, mert bár eddig még nem volt szerencsém Frank Herbert…..
Stephen King Setét torony könyvsorozatának filmes feldolgozása igen kalandos utat járt be, elég csak megnézni az Index Setét torony címkéjét: 2011: Összedőlt a Setét torony 2013: Csak lehet még valami a Setét toronyból 2014: Mégis készül a Setét Torony 2015: Csak összehozzák végül A Setét…..
Abban a percben tudtam, hogy el fogom veszíteni a Stephen King-szűzességemet, amikor megláttam az első forgatási fotókat a jövőre érkező A Setét torony című filmből. Kellett ez a komoly emóció, ugyanis nőiesen be kell vallanom, hogy eddig nem éreztem ingerenciát a mester…..
 A  blog kicsit eltolódott az utóbbi időben a nők felé, így most elhagyva Leszbosz szigetét kicsit rántsuk vissza a kormányt, és induljunk el arccal a férfiak lakta területek felé. Ezzel a bejegyzéssel ugyanis kezdetét veszi egy nagy, és a férfiakat leginkább érintő…..
Nakéremszépen. Hat év, megannyi kérdés, titok, rejtelem és megmagyarázhatatlan faszság után ma este az AXN is elbúcsúztatja a Lost-ot, a modernkori televíziózás egyik legmeghatározóbb sorozatát. Aki élőben, azaz az amerikai vetítéssel egyidőben követte a történteket, már…..
BigLuke 2010.07.27 00:15:31
@johevi: "nem is volt semmi, mert meghaltunk.."
remélem azért tudod, hogy minden ami volt a szigeten a 6 évad alatt az megtörtént, valóság volt, kivéve az alternatív világ eseményei, a kvázi purgatóriumé - és nem értelmezted félre a végét:)
Amikor a Starz nevű, főleg férfiaknak szóló programokra szakosodott amerikai kábelcsatorna bejelentette, hogy minden idők legvéresebb tévésorozatát fogja majd elkészíteni Spartacus: Vér és homok címmel, nem sokan vették őket komolyan, hiszen a Starz az AMC, a TNT vagy a USA Network…..
Kérem szépen a sorozat, ami az első két évadot is csak a véletlennek köszönhetően élte túl és a harmadikat is csak azért rendelték be, mert a készítők megnyertek egy szendvicsgyártó céget szponzornak, olyan évadot és annak végén finálét produkált 2010-ben, hogy leborultam…..
BigLuke 2010.06.01 16:55:55
@Darth Revan: az évad második fele határozottan jobb:)
Kezdve a 14. résszel,
ami a Best. Episode. Ever.:)
Az évad első fele kicsit nálam is kicsapta a biztosítékot a sok drámával...
Az év egyik nagy durranása lehet a szerda este nyolcórás sáv újonc versenyzője, amit a Lostot, az Aliast és a Fringe-t is jegyző JJ Abrams, a tévé új csodagyereke készített. A pilot rendezése mellett nem lehet tudni, mennyire fog beleszólni a napi melóba (semennyire), de a neve…..
Nemrég mutattuk be Ralphot, a világ legnagyobb nyulát, de a helyzet hamar változott. Most a világ legnagyobb húsvéti tapsifülesével ismertetjük meg kedves olvasóinkat.A képeken látható Darius nevű nyúl 13 hónapos, 129 centi hosszú és 22,2 kiló. Gazdájával, a hatéves…..
BigLuke 2010.04.13 22:27:35
Nem lehet nem szeretni Stana Katicot a Castle-ben. Hamarosan az RTL műsorán is látható a sorozat, ki ne tessék hagyni. Az ugrás után van még kép. ..
BigLuke 2010.03.16 15:54:19
@sixx: szerintem sincs jelenleg jobb páros náluk, de csak azért mert a Chuck készítői elfelejtettek tavaly óta sorozatot írni...:)
Az előző rész cliffhangere után nyilvánvaló volt, hogy a Starbuck mentőakcióval fogunk leginkább foglalkozni, amiről legyen elég annyi, hogy nem nagyon megy. Hiába keresik, nem leleik, és hosszas vívódás után már Adama is feladni látszik a dolgot, ez egy ilyen sport, mondja az…..