Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sally hoffman

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csalódtam másokban és magamban is. Szerettem volna viszonylag fiatalon férj és apa lenni, de mostanra egyre távolodik ez a kép” - Levélírónk legalább akkora bullshit-nek tartja a közhelyet, miszerint „előbb-utóbb mindenki megleli a hozzá illőt...” mint a szakpszichológusokba vetett hitet. Mert egy…..
sally hoffman 2019.08.15 18:42:35
Hello posztolo, annyira ismeros a helyzeted, h ha negyven lennel, biztos lennek benne, h ismerlek. Szemtol szembe mindig igyekszem tompitani a mondanivalomon, de itt nem kell, ugyhogy egyertelmuen le tudom irni, mit gondolok. Ha azt vetted eszre magadon, h bizalmatlan es akadekoskodo vagy a nokkel, akkor lehet, h volna mit csiszolnod magadon, nem? Ha nem kersz szakertotol segitseget, hanem csak online onsegito videokat nezel, meg ismeretleneknek panaszkodsz, szerinted fog valami valtozni? De ha mindenaron meg akarod uszni, h egy ismeretlennek elmondd, mik tortentek veled, szerintem az alabbi kerdeseket tedd fel magadnak:
1) abban a csaladban ahol felnottel, apukad jol bant anyukaddal? Boldogok voltak egymassal? Ha nem, ezt erdemes lenne magadban kijavitani, ma mar tudomanyos teny, h a dns-ed hordozza az uzenetet. Ha peldaul apukadnak az volt a nokrol alkotott elkepzelese, h hasznalni kell oket, kit amire lehet, akkor ha ezt a mintat ismetled, nem fogsz tudni valamirevalo novel kezdeni, mert aki beeri azzal, h hasznaljak, az sosem lesz egyenrangu tarsad, azt sosem fogod tudni tisztelni
2) amikor not valasztasz magadnak, mik a legfobb szemponto? Nezzen ki tokeletesen? Legyen okos? Legyen vicces? Egeszseges lelku legyen? Tudjon szeretni? Az a helyzet, h ezeket egyutt mar nem fogod megkapni egy huszonevesben, m az nalad jobbat erdemel. Aki egy bizalmatlan negyven korulivel leall huszonevesen, annak vagy nincs rendben az onertekelese, naluk is odahaza rosszul bant az apja a nokkel, vagy egzisztencialisan van szuksege rad. Akarod, h a gyerekeid anyja a penzedert legyen veled? Akarod, h annak csinalj gyereket, aki most jol nez ki, de ki tudja, hogy fog kinezni 5-10 ev mulva?
3) a te onertekelesed hogy all? Magadnal jobbnak tartasz noket, ezert veluk nem kezdesz? Kenyelembol? Egyszerubb nem fejlodni, mig te is jo leszel annyira, mint a nok, akik szerinted tul jok hozzad? Vagy ez csak a megjelenesre vonatkozik? Jobban kell kineznie a valamirevalo nonek, mint ahogy te kinezel? Miert?
4) a munkad- azert az a prioritas, m az jol megy magatol, ott nem kell kilepni a komfortzonadbol? Ott a rutinod eleg a sikerekhez?
5) mit adsz? Mert azt ertem, h meg vagy sertodve az eletre, h az nem adja a not munka nelkul. De te mit tudsz kinalni?
6) hogy kezdodnek a kapcsolataid? Batorrabiszod magad es a megfelelo szavakat mondod a nonek, akire eppen rakivansz es ha engedi belevered? Szerinted a no akinek ez eleg, az teged akar vagy a szep szavakat?
7) hogy tervezed, mit adsz majd a csaladban a.gyerekeidnek? Erre mi a mintad?

Szerintem kulonben foglalkozz valami terapiaval, en a helyedben elmennek csaladallitasra. Jo lenne, ha sikerulne es lehetne egy viszonylag boldog csaladi eleted!
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Mai Manó Ház Blog Kép-párok #7 2012.01.11 00:02:00
Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót mutatunk be, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy éppen egymás munkáira reflektálnak. Fotó: Lewis Hine: Power house mechanic working on steam pump, c. 1920.     Fotó: Jean Dieuzaide:…..
sally hoffman 2012.01.11 22:42:19
A Köztársaság téri emberdaráló emléke kísérti a Magyar Szocialista Pártot. Az alant olvasható dokumentumgyűjteményből - indirekte - mintha az derülne ki, hogy a párt új, Jókai utcai székházának valamelyik helyiségében egy ártatlan, fiatal leány testére elektródákat…..
Szamantámnak szeretettel Ha azt hallom virágkiállítás, azt felelem nem rossz. Ha azt hallom, Amszterdam, hogy úgy mondjam összefut a nyál a számban és azonnal tulipánokat vizionálok. Már lassan egy hónapja, hogy ott jártam. Mostanra végre leküzdöttem a technikai problémákat és…..
sally hoffman 2010.04.01 14:26:30
Virágom, virágom Itt a tavasz! 2010.03.25 14:57:00
Visszavonhatatlanul megérkezett. És vele a nárcisz, a tuipán, a gyöngyike és az én személyes kedvencem: a boglárka (Ranunculus asiaticus). Szerintem ez a kép önmagáért beszél! Nektek melyik a kedvenc tavaszi virágotok? Kép forrása: Elle Decoration 2006 (francia kiadás)..
sally hoffman 2010.03.25 15:56:08
Virágom, virágom A tél délen 2010.01.11 16:31:00
Mielőtt bárki a szemmre vetné, közlöm: nem csak a bejegyzésekkel maradtam el. Elsodort az élet, felfalta az év utolsó hónapját és pillanatok alatt meg is emésztette. Semmire nem volt idő és a sok terv, látomás és ígéret hirtelen párologtak el. Helyükre lépett a sok élmény,…..
sally hoffman 2010.01.13 15:04:17
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
Nagyon nincs internet szupersztráda, csak vezetékes-dialupos, ami kevés ahhoz, hogy a 21 megapixeles képeimből töltögessek fel, ezért addig is van itt pár kompakt kamerás felvétel Olasztól: http://www.flickr.com/photos/32365048@N00/ Szöveget írni általában részegek vagyunk a…..
Mai felbolydult világunkban egyértelmű értelmezésre vár törvényhozó és jogalkalmazó, cigány és gárdista, pesti és vidéki, határon inneni és túli...: Ki magyar? Többé-kevésbé működő politikai, geográfiai, lingvisztikai, kultúrális próbálkozások után a végső és…..
sally hoffman 2009.11.20 09:03:08
Az egyetlen magyarázat erre az Erste-vírusszpotra, ha egy velejéig gonosz konkurens csinálta, és utána valahogy még fel is töltött dolgokat az erste.hu/fiatalsag (te édes jó istenem) microsite-ra. Nem megyünk bele, olcsó volna – kakukktojásként van benne két remek…..
Subba A kínai Fasz Étterem 2009.09.16 07:15:00
Gondoltátok volna, hogy van Kínában egy olyan étterem, ahol szinte kizárólag különböző állatok péniszét szolgálják fel mindenféle fasza mártásokkal meg köretekkel? Mert van! Érdekesség még, hogy a hely vendégei szinte kivétel nélkül a Kommunista Párt férfi…..
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
sally hoffman 2009.09.01 10:18:19
"Unalmas, átlagos napokon vagyunk túl, péntek óta semmi sem történt Magyarországon" - adta hírül az MTI. A sajtó kénytelen az árvízzel, az adótörvénnyel, valamint a szlovák nyelvtörvénnyel foglalkozni igazán fajsúlyos témák helyett, Kelemen Anna például az utóbbi…..
Az LG látványos eredményeket tud felmutatni a mobilgyártásban, ezek közé tartozik az aktuális csúcskategóriás modell, az Arena is. Nem szívesen adtam vissza a pr-ügynökségnek, és nemcsak azért, mert egy esés alkalmával sikerült maradandóan megkarcolni az alumínium keretet…..