Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MakiVerem

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Válság szelet 2010.07.05 13:30:00
Brillcsirkéék lőtték ezt a válságbarát csemegét Egerben.  ..
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője karácsonykor esett neki a feleségének egy késsel Aspenben, ahová pedig a gazdagok inkább síelni járnak, mint késelni. A feleség hívta a rendőröket, vettek látleletet, aput elvitték bilincsben, minden zajlott, ahogy kell. A kiváltó ok…..
A mai napon ünnepli 110. születésnapját Lazio tartomány első számú klubja, a következőkben tehát a klub történetének rövid összefoglalóját olvashatjátok. Talán mbemba megbocsátja nekem, hogy a Chievo mellett egy másik csapatra vetül a rivaldafény rövid ideig. :)1900. január…..
A forduló előtt az első 8 helyet elfoglaló csapatok közül egyedül a frenetikus szezon produkáló újonc, a Parma tudott nyerni, a nagyok, közepesek és úgy általában az európai kupákban érdekelt olasz csapatok közül ki kisebbet, ki nagyobbat, ki történelmi méretűt égett. Kicsit…..
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
MakiVerem 2009.10.16 22:14:22
TalpraCigány Jönnek a cigányok 2009.10.04 14:39:00
...és jöjjenek is. Itt volt az ideje. Kállai László roma jogvédő, egy békés menettel kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy szarul bánunk a cigányokkal. Jövő vasárnap híveivel együtt, a Hősök terére érkezik. A "szalonrasszisták" -akik mindig készséggel elismerik hogy a…..
HeStyle Ó, azok a 80-as évek... 2009.09.10 08:00:00
Madonna, Schumacher, fura hajszerkezet : a Vogue Hommes Japan következő számában fognak megjelenni ezek a képek, amiket Hedi Slimane fotós készített Paolo Anchisi modellről. A fotósorozat a 80-as éveket idézi meg, ezért is kapta a Flash Back címet.Nem rossz, de a modellválasztás…..
"Már küldtem a tesóm 2 kutyusáról régebben képeket. Ők Brutus és Néró. Időközben gyarapodott a testvérpár és már hárman vannak. A kis Siva is csatlakozott hozzájuk. Ezen a képen az édes kis délutáni szunyókálásuk lett megörökítve. Egyszerüen órákig el lehet…..
MakiVerem 2009.09.01 10:47:30
Karl Lagerfeld fotózta Baptiste Giabiconi-t tűsarkúban, női ruhában és meztelenül (nem teljesen, a tűsarkú rajta volt) a Purple magazin számára. A  fotósorozat Helmut Newton (aki erotikus divatfotói miatt (is) vált híressé) tiszteletére a "The Iconic Newton Woman"…..
Idióta kacatok Elvis Rubik 2008.06.06 15:24:00
Ha nem lett volna elég a sima változat, vagy Elvis rajongó vagy akkor ez számodra készült! Bár azért Elvist összehozni Rubikkal eléggé érdekes ötlet.Lighterside..
Nyár végén indul a Tv2-n Vágó új vetélkedője, ami azt jelenti, hogy addig a műsorvezető bevándorolja a csatorna összes műsorát a Mokkától a Naplóig, talán még a 100 csodában is feltűnik, vagy az Időjárásjelentésben. Megmutatják mindenhol az arcát, ahol csak lehet, és…..
Egy Morvai Krisztinát népszerűsítő plakátra bukkantunk!..
MakiVerem 2009.06.05 20:45:36
Subba Politikrep 2009.05.29 14:34:00
 A szomszédos Ausztriából érkezik ez a fergeteges Eu rap kampányklip. Állítások szerint, a videóban szereplő fickó kb. a magyar Vona Gábor megfelelője. Csodálatos produkció, tárt karokkal várjuk a hasonló magyar megmozdulásokat! Csak bátran!  ..
Amióta Gyurcsány Ferenc lemondott, az MSZP-ből beszélt bárki arról, hogy ki lesz 2010-ben a miniszeterelnökjelöltjük? Ők a kormánypárt, nincs hátra egy teljes év sem az országgyűlési választásokig, és nincs semmi ötletük? Mi ezt csak arra használjuk, hogy betegyünk egy képet…..
MakiVerem 2009.05.18 22:11:30
Még két hét van az I. KMK Játékpályázat jelentkezési idejéből (részletek itt). Kandós tapasztalataim alapján mondom, hogy ennyi idő bőven elég egy – vagy akár több – féléves vizsgaprogram megírásához is, szóval aki még nem csinált semmit, az is belehúzhat. A…..