Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#Wolverine#

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..
A mai kép igazából azoknak lesz érdekes, akik értenek egy kicsit angolul. Meglepő, hogy sokszor néhány betű kihagyása mekkora értelemváltozást idéz elő...
#Wolverine# 2009.12.06 09:52:28
A cím megtévesztő lehet, hiszen ma vasárnap van, viszont az alábbi képen Robinson Crusoe barátját, Péntek-et kell megtalálnotok...
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
#Wolverine# 2009.07.29 10:37:09
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..