Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzuMe

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BringaBuzi™ Bryton Rider 10 2017.10.30 12:26:53
Volt egy Wahoo RFLKT kerékpáros komputerem....  itt a múlt időn van a hangsúly, mert egyszerűen felszívódott és/vagy átszublimált egy másik dimenzióba a Fertő-tavi hókamóka után. Bevallom nem sok funkciót használok az ilyen eszközökön, de van egy pár. A Wahoo-ban azt szerettem, hogy bringafüggetlen…..
SzuMe 2018.06.24 17:35:21
@Sanus: A komoly Garmin órákhoz is van keréken jeladó a pontosság miatt.
Szume Agyvihar 2017.04.29 23:14:07
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik egy dolgot tudnak sokáig csinálni. Jó nekik ugyanaz a hobbi egész életükben, vagy éppen nem nagyon akarnak változtatni. Én sajnos mindig variálós, mindent kipróbálós ember vagyok. Kicsit olyan ez, mint a hobo-k, akiknek a út az élet, a megérkezés a…..
Futóblog Porckopás a térdben 2013.11.07 10:55:48
1997-ben egy balatonföldvári buli következményeként a bal térdemben levált egy porcdarab, megoperáltak. A doki a kontroll után így engedett haza: “Nézze, hiányozni fog az a porcdarab, de futhat”. 14 évvel később meglátogattam ugyanezt az orvost, de akkor a másik térdemmel volt…..
Futóblog A Barkley ultra 2013.07.10 10:04:54
Martin Luther King Jr.-t, a fekete polgárjogi aktivistát James Earl Ray gyilkolta meg 1968. április 4-én egy orvlövész puskával. Ray közönséges bűnöző volt a hatvanas évek Amerikájában, '52-ben fegyveres rablásért kapott 3 évet, de nem bírta sokáig, '59-ben megint fegyveres…..
Futóblog Különös hétfő 2013.01.15 13:25:45
Reggel, ébredés után kitekintettem az ablakon, sűrű pelyhekben hullt a hó. Arcomon derűs mosoly, no, gyerünk futni. Összeszedtem magam, bögre tejeskávé, -5 foknak megfelelő öltözék. A kocsihoz vezető úton ellapátoltam a havat, akkurátusan letakarítottam a kocsit is, majd a…..
Az ünnepek alatti időszak annyira kellett futószakmailag, mint szörfösnek a hullám. Persze el lehet evezgetni hullám nélkül is, de sokáig nagy élvezetet nem talál benne a hullámlovas. Nekem ilyen volt az ünnepek előtti időszak. December 22-től január 5-ig gyakorlatilag akkor…..
Tegnap írtam, hogy kedden gyertek, hiszen Kocsis Árpád lesz a házban, de még a decemberi Olivér-féle előadás videójával is tartoztam. Olivér fontos dolgokat mond, de ahogyan ő mondja, úgy nem mondja senki. Most pótolom ezt a videót, de legyetek kedvesek Szij Zolira is figyelni, nem…..
Tavaly egy jól kivitelezett, tudatos felkészülést követően vágtunk neki a Miskolctapolca - Eger bükki útvonalnak. Bánkút után fel kellett adnunk. Az idén időhiány miatt nem tudtam annyit készülni, sőt elég edzetlen állapotban voltam a rajtnál, de meg kellett csinálnunk az év…..
SzuMe 2012.12.24 14:08:43
 ..
SzuMe 2011.12.06 16:27:09
 Sikerült 2010. karácsonyára beszereznem egy Garmin Legend HCx-et, és gondoltam írok róla egy pár sort. A pecsairsoft.hu cikkeiben Interpol nagyon jól leírta a két testvér készülék (Legend, Vista HCx) tulajdonságait, működését, lényegében egy átfogó képet adott a Garmin…..
Olyan régen voltam éjszakai túrán, hogy egy pár héttel ezelőtt kitaláltam, hogy szervezek egyet. Gyorsan körbe is küldtem néhány e-mailt, létrehoztam egy eseményt facebookon, egyeztettem a helyi vadásztársasággal. Mindezek után 4-en maradtunk elég lelkesek ahhoz, hogy nekivágjunk…..
Naná, hogy egyből letöltöttem az 5 eurós játékot. Akik lemaradtak: az Infinity Blade az Epic Games Unreal Engine 3-asát használja, egyben az első game, ami az ingyenesen kipróbálható Epic Citadel bemutatópályán játszódik, vagyis elképsztő grafikát facsar ki a telefonunkból.…..
SzuMe 2010.12.09 23:52:53
@TiGi: Lehet gyorsítani a videókat. Jobb alsó sarokban van a "gyorsító"
Amikor Steve Jobs bemutatta az új Airt, arról beszélt, hogy nem akar érintésérzékeny kijelzővel szerelt Macintosht gyártatni. Próbálták, de nem jött be, mert állítólag kényelmetlen: az emberek nem szeretnek vertikálisan nyúlkálni, legjobb esetben ráteszik a kezüket az előttük…..
Tudjuk, hogy mindig sokkal édesebb, ami nem lehet a miénk, és tudja ezt az Apple, meg a T-Mobile is. Sorbaállunk érte, ha úgy gondoljuk, hogy nem jut biztosan, beszélünk róla, várunk rá, mint a Mikulásra. Vagy mint az iPhone-ra. A 3GS modell például hat hónapon keresztül hiánycikk…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Éreztem, hogy ez a mai nap nem fog jólesni. Eleve a mumus 600 méteres kört kellett futni a TSC pálya mögötti kiserdőben, ahol eddig csak szenvedős edzésben volt részem. Ezen felül nagyon nem éreztem magamban az erőt, lábaimban éreztem a szombati focit és amúgy is nyomott voltam…..
Sokat hallottam már róla, de úgy nagyjából annyiban maradtam, hogy a Balaton-körbefutás perverz srácok évi rendes jutalomjátéka. Most, hogy egy kicsit beleláttam, szerintem még súlyosabb, mint egy elfajult parti a Hitlerjugend-évzárón. Vagyis a maga módján nem rossz, de a…..
Futóblog Winklair VS angelday 2009.06.15 21:20:00
Június 15-én, azaz ma, kezdetét veszi a hivatalos versengés a Futóblog két alapító főszerkesztője között: Winkler Róbert és yours truly fog kiliversenyt rendezni egészen 2009. szeptember 6-ig, egészen pontosan a 24. Nike félmaraton napjáig [1]. Ezen túlmenően a versenyen is…..
SzuMe 2009.06.17 09:00:02
@kalandorka: Talán hosszú távokon. A probléma csak annyi, hogy a profi azt jelenti, hogy abból élsz(szponzorok.) Ahhoz viszont komoly múlt kell, vagy gyorsan megnyerni egy-két maratont. Arra meg kicsi az esély...
Csak egy átmozgatás jutott a mai napra és szerencsére Tornai Szabolcs vevő volt a közös futásra és vele tartott biciklivel a kisfia is. Odafele rögtön el is késtem, mert Sass Lajossal és más ismerőssel is összefutottam. Szabolcsékkal aztán futottunk egy kicsit az erdőben és a…..
MP5 - olyan csúnya volt, hogy le sem gyártottákA robogózást a szükség teremtette: a háború utáni ínség kellett hozzá. Ha Enrico Piaggio nem szívta volna mérnöke, Renzo Spolti vérét, akkor nem készül el az ős, az 1943-as MP5. Ez annyira csúnya volt, hogy a munkások utálkozva a…..
Eljött a váltóverseny napja. Ma volt a K&H maratonváltó, ahol 6x7 km-t kellet futni. Két teljes 6-os csapatot nem tudtunk kiállítani, így volt egy 6 fős és egy 3 fős csapatunk. Nagyon meleg nap volt a végén futók már 30 fokban futottak. Mivel Susi mégsem akart elsőnek…..
SzuMe 2009.05.18 13:19:27