Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Mariann

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőbánya nem kifejezetten az a városrésze Budapestnek, mely annyira népszerű lenne a lakásvásárlók körében. Egyrészt messze van a központtól, másrészt nem mondható kifejezetten családbarátnak sem. Határán azonban nem más húzódik, mint az Üllői út és a 3-as metró vonala, így aki ezek közelében talál…..
"Mellékletben Shiva, a bullterrier kislány, aki mindjárt 3 éves lesz! A világ legnagyobb színésznője, legszelídebb játszópajtása – a gyerekek örömére. Hobbija az állandó kaja-szkennelés, és ha 10 percenként valaki nem simizi meg, szinte rosszul lesz. J Lazázik a…..
Orbán Mariann 2011.02.21 15:20:02
@Frigyesur: gondolom te is így születtél egy buta meg egy agresszív gyerekeként és tapasztalatból írod ezt.
Borús, felhős ég, néha esik pár csepp eső - a legjobb idő palántákat ültetni. Ráadásul május közepe van, egyébként is ilyenkor kéne. Ha nincs, a piacon vehetünk. Ilyenkor már általában nem túl hűvösek az éjszakák, a fagy veszélye elenyésző, a növények jobban…..
Barna Illés cukrászmester franciakrémese. „Illés bácsi” cukrászdája Gödöllőn, a központtól a 30-as úton Máriabesnyő felé haladva található, kissé ferde „CUKRÁSZDA” felirat jelzi a pontos helyet. Ha valaki erre jár, ne számítson acél-üveg…..
azbeszt Don Pepe - menekülj! 2009.03.28 16:19:00
Csúnya dolog az antireklám, eredetileg azt terveztem, hogy csak a jó élményeimet írom meg, legalább a gasztronómiával kapcsolatban. Aztán ma úgy esett, hogy rajtam jobbára kívül álló okokból egy Don Pepe étteremben ebédeltem. A fő hibát természetesen én követtem el, amikor az…..