Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnLány

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hazadobom az autót, biciklire ülök, aztán ihatunk valamit” – hangzik a biciklisek körében jól ismert mondat. A KRESZ kerékpározás esetében is tiltja az alkoholfogyasztást, veszélyes is, a rendőrség próbál fellépni ellene, a betartatás viszont lehetetlennek…..
OnLány 2009.08.04 18:12:59
@Mike36: hát esetleg, viselkedhetnétek mint a Holland vagy Dán cangások. Vagy nem kell a biciklis blogot az index cimlapjára kitenni...
és akkor mehetne a belterjes nyavajgás egymás közt, se ellenvélemény, se kommunikáció másokkal. Én pl GYALOGOS vagyok, úgyhogy mostanra már nem csak az autósok parázttatnak (bár ők egyre kevésbé, néha már meg is álnak, ha látják h át akarok menni a zebrán...), hanem a biciglisek is (csengetnek a nyakadba, beszolnak szépeket etc...), hurrá!
OnLány 2009.08.04 18:23:43
@apogany: persze mert arcoskodni jó, felelősséget vállalni, meg fizetni a dolgokért az nem elég altetrendi, grat!
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Budapest legaktívabban haknizó polgármesterhelyettese, avagy az ember, aki állítólag betiltatta a Red Bullt, hogy saját energiaitallal robbantson, minden lehetséges alkalmat megragad, hogy eljusson a szeretett Budapestiekhez. Ha most úgy is tűnik, hogy az MSZP a jövő évi önkormányzati…..