Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tviola

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
tviola 2011.08.29 11:01:50
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Még laikusként is tudom cáfolni, mit gondolnak ezek?

- a végállomás az lenne, ami most is
- tavaly megépítették az átkötőt (még most sem jár rajta semmi, de azért megépítették)
- van rá utasigény
- ha a 30 éves villamosok kibírják, akkor kibírja az új is. Ha nagyon nem megy: tuning.
- természetesen, pihenjen néha a villamos

Köszi a válaszod!
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Te is egyetemi oktató vagy és én is az vagyok. Te meghirdetsz 5 szemináriumot, amire jelentkezik összesen 84 hallgató, akiket végig is viszel a féléven. Én is meghirdetek 5 szemináriumot, de csak 21 emberke jelentkezik rájuk. Ráadásul csak 7-7-7, két kurzusom érdeklődés hiányában…..
A miért nem dolgoznék a Mekiben c. írásra reagálva szeretném leírni a történetemet. Diplomás, nyelveket beszélő 31 éves lány vagyok Bp-ről. Szüleim már nem élnek, rokonom nincs, barátom, mikor megtudta, h munkanélküli lettem: elhagyott, így anyagilag nem tudtam kire…..
tviola 2009.11.12 10:37:04
@Bárzongorista: Nem konkrétan nekem. A posztot ha olvastad - most ugye ahhoz szólunk hozzá - a hölgy diplomás, több nyelvet beszél, Ennek kapcsán jött a rezsi költség, meg aztán internet, de olvasd végig, érdemes!
tviola 2009.11.12 10:47:06
@FGSuperman: Egyet értek!!! Ezt nagyon jól megfogalmaztad!!!
tviola 2009.11.12 11:01:51
@FGSuperman: a kollégámmal együtt röhögtünk, mert nálunk (is) pont ez a helyezet!
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
tviola 2009.09.24 13:48:20
@Nyomek: Ne mondd már, hogy valaki azt hiszi, közszolgálati???
tviola 2009.09.24 13:53:01
@szergej-szergejevics: milyen jó, hogy valaki megmondja a faszát :-) a helyesírásod öcsém :-))) 6 osztály? esetleg 7?
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
tviola 2009.09.23 14:17:47
@szvaccs: Látszik hogy te nem tanultál pedagógiát. Akkor gondolom Makarenko neve sem mond semmit...
Tenne-e ilyet velünk a  kedvenc hentesünk? Balázsé tuti nem, mert ha mégis, Balázs letörné a kezét. Szájjal mócsingot dugni nyers hús alá pedig nagyon nehéz. A Pick azonban csak marketinghentes, így lehet, hogy nincs is keze. Részletek alant: A mellékelt képeken látható…..
tviola 2009.09.11 14:05:18
@Fulzsenszio: a pirézek nem cigányok, a pirézek a piréz nép tagjai, akiknek bevándorlását a magyar közvélemény hevesen ellenzi, bár maga a nép kitalált.
Forrás: www.wikipedia.hu