Regisztráció Blogot indítok
Adatok
editp

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebbe a hétvégi blogbejegyzésbe összeszedtem nektek egy rakás tojásfestős ötletet, hogy egy helyre gyűjtve is megtaláljátok. Az elmúlt években jobbára a hagyományos tojásfestési technikákkal foglalkoztam, idén viszont egy kicsit modernebb mintákat is hoztam. Válogassatok…..
Kovácsné Kovácsné, a fiktív 2012.03.27 18:52:00
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még címlapon leszek, de lám, csak megérte ma reggel is felkelni: tisztelettel jelentem, hogy én vagyok az egyik több száz fiktív vállalkozás, amely fennakadt a NAV hálóján.Nem tudom, hogy a több száz fiktív hogy van vele, de én mint adófizető,…..
Alkér Orsolya és a Csodasuli Kft. érdekes felmérést készített a közelmúltban arról, hogy mit tudnak gyermekeink a pénzköltésről, pénzcsinálás művészetéről. Mint ahogy ez a diagramból is kiderül, a tapasztalatok eléggé megdöbbentőek voltak:A teljes kutatás innen…..
Édes kisfiammal elkaptuk ezt a néhány napos intenzív emésztési panaszokat okozó vírust, ezért az elmúlt hetet irodán kívül, házon belül töltöttem.  Fölmerült a kérdés, mennyire is vagyok nélkülözhető. Összeomlanak-e az általam vezetett kampányok, mi történik…..
Hűtő- és konyha használat 1.    Az egyes szinteken kizárólag az azon a szinten tárolható termékek lehetnek. 2.    A HÚS, a KÉSZÉTEL és a GYÜMÖLCS szintről mindent ki kell üríteni a pénteki záróráig . Ami ottmarad, az a kukába kerül.…..