Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e-Szterke

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerinted is hozzátartozik a káposzta a karácsonyhoz, de semmi kedved káposztalevelekbe gombócot tölteni? Esetleg időd sincs nagyon? Hoztam egy olyan kolbászos-húsos káposztát, amivel a nettó munka nincs több 20-25 percnél, nem zsíros, alacsony szénhidráttartalmú, és isteni finom! Még a Kétévesem is…..
Az egyik kedves vacsorám, ami egyébként ebédként is megállja a helyét: a cukkinis-paprikás tojáslepény. Egyszerű, laktató, még sincs olyan érzete az embernek, mintha kövek lennének a gyomrában. A recept további részét IDE KATTINTVA találod...
e-Szterke 2014.07.01 21:13:34
Nóri vagyok, feleség, anya, pénzügyi szakközgazdász. Nóri vagyok, egykori terhességi diabéteszes. A cikk további részét IDE KATTINTVA találod...
e-Szterke 2014.07.01 21:10:55
Egyik nap búcsúszex, másik nap tökös macsóskodás? Beküldőnk egy valaha volt MNK, aki megtért, kikeresztelkedett mondhatni, de a jó útra térés közben hatalmas pofont kapott, ráadásul egy életre megtanulta: What is Love? Jónéhány évvel ezelőtt talán rólam mintázhatták…..
"Az én szakításom - igazi, bár nem véres, csak egy kicsit" - ez volt a levél subjectje, de ilyen durva sztorira nem számítottam, főleg nem a legkedvencebb magyar városom előterében kirajzolódva. A fotó a pecs.hu oldalról származikNem ma volt, van már talán 3 éve is,…..
Nehéz, súlyos szakításokkal teli hét áll mögöttünk, úgyhogy olvasónk javaslatára könnyebb vizekre evezünk. Egyáltalán nem átlagos tinitörténet, hiszen a "szokásos" párhuzamos történetek, megcsalások, rágalmak mellett van benne külföldre kacsingató sztárfocista…..
Kitartok elhatározásom mellett, szórom a rövideket rátok. Mert fel lehet készülni szép nagy monológokkal, de tulajdonképpen felesleges, mert úgyis valami hülyeséget fognak rá válaszolni, akkor meg úgyis rögtönözni kell.kedves Szakíthabírsz! Az én kedvenc szakítós történetem…..
Mint igértem, a héten délutánonként a rövid történeteket részesítem előnyben a válogatás során. Fröcsgőzös koncert utáni számcsere a téma, és a könnyed, fájdalommentes elválás a cél.Mission2: Összeállítani azoknak a mondatoknak a listáját, amelyek valójában azt…..
Mindenki gyűlöli a Valentin-napot, mert ömlik a gejl álromantika, a párok egymás vállára borulva ülnek a combinón, miközben vagyunk mi, normális emberek, akiknek semmi nem jut. A Föld egyetlen napja, amelyen ennyire súlyosan alázzák meg embertársaikat a boldogok. Ezért most…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..
Az elméletalkotó fiúknál nincs jobb, főleg, ha szerelmi életük megmagyarázására használják fel a különböző teóriáikat. Mission: a magyar nyelvünkből elüdözni egy időre a tűz szerelem-metaforaként történő használatát. Csak a vicc kedvéért, hogy mit tudunk kezdeni…..
Ez csodálatos, hogy a szakítósblogon történt szakítás után mindkét fél jobban érezte magát. Ha ez segít, akkor írjatok. Küldjetek képeket, bármit. Helló, helló.. Gergő vagyok, én írtam nektek a kérést. Sajnálatos dolog, hogy így, de köszönöm, hogy feltettétek. Nem…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Délelőtt kosármeccs volt, délután töriverseny, hogy a középiskolák jelentős csoportjait tudjuk megszólítani.Mivel sokat hibázom, ezért most egy szuperextramegahiperjóizgalmas sztorit kaptok hirtelen. Lassan verespálnénak saját rajongói klubja lesz a blogon? Nem állhattok…..
Hihetetlen, de gastrophil nevű olvasónk .pdf-ben küldte el levelét, úh most versbe szedve vagytok kénytelenek olvasni a sztorit, ami szívemhez közel áll, mivel én is kosarazom. A középiskolai bajnokságoknak még volt értelme, mivel azokat mindig megtekintették a csapatokhoz tartozó…..
Hát, akkor indítsuk a hetet egy zseniális levéllel, amit Cápalánytól kaptunk. Valami Demi Moore-os nőt képzelek magam elé, aki megkapja a cég Michael Douglasét. Ha lehetne osztályozni, amit hamarosan lehet, akkor most öt csillagot nyomnék. Üdv az olvasónak! :-) Nos a történet…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Én hiszek a holtomiglan, holtodiglan tündérmesében, úgyhogy legjobban mindig a tönkrement házasságok szomorítanak el. A válás egyáltalán szakításnak számít még? Én 17 voltam, Szilvi 16, egy közös ismerősünk hozott össze egy egészen szimpla bulin, mivel ő akkor odavolt…..
Nem elég, hogy a Ki szakít kivel-poszt írója megnyert magának egy barátnőt, de még a legelső posztban megénekelt barátnő is megjelent a színen, hogy elmondja az ő nézőpontját. Mert nem MNK! Crosspost forever.Szolgálati közlemény: A buli 9-kor kezdődik. Házigazda: Verespálné…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..