Regisztráció Blogot indítok
Adatok
windoki

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaszi füvesítést a legtöbben még csak mostanában tervezik, aki még nem állt neki a műveletnek, jobb, ha hamarosan hozzákezd, mert pár hét múlva már biztosan megengedi az időjárás, hogy egyre többet tartózkodjunk a kertben. A füvesítéssel kapcsolatos tudnivalókról…..
Ahogyan az első felvonás elején ígértem, most itt a második. További érdekességeket rendeltem, mégpedig néhány varázsszivacsot, egy elem nélkül működő, üvegre csatolható bor-pezsgő-miegyéb hőmérőt, és egy kockányi golyómágnest, ami ugye a NeoCube játék másolata. Csak az baromi drága, ez meg nem.…..
Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még…..
Ki ne ismerné fel a fenti képben a Xiaomi saját, igazán jellegzetes dizájnját? Szerintem, aki csak ritkán böngészi a mindenféle tech portálokat, kínai webshopokat, satöbbi, még az is egyből felismeri ezt a formatervet. A helyzet azonban kivételesen bonyolultabb ettől. Aki rendszeresen olvassa a…..
windoki 2016.05.09 22:46:00
www.tinydeal.com/kcx-017-lcd-usb-battery-capacity-detector-voltage-current-tester-meter-p-143027.html
És már van is USB-s mérőd :-)
(Nekem bejött)
Köszi a leírást a sok-sok eredeti kínai eszközről. Igen hasznosok.
Mi, autóvezetésben valamennyire jártasak már megtanulhattuk, hogy mik azok az alkatrészek, amelyek nélkül a gépjármű meg sem bírna moccanni. Hogy mik azok, amikkel csak rövid távon működne; és persze, hogy mik azok, amik nélkül a vezetési élmény közel sem lenne ugyanaz. Motor. Abszolút, első…..
Belsőség Barmok a zebrán 2009.06.24 00:56:55
  Megszívtuk a sebességmérő kamerákkal és a fekvő rendőrökkel is, de nem tanultunk belőle. Aztán majd sírunk, ha az üres utcában lévő zebra előtt is harmincra kell lassítani vagy meg kell állni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
windoki 2009.06.24 08:22:27
@Deszkás: Már elnézést, de a zölden villogó gyalogátkelő lámpa alatt neked, mint autósnak még PIROS van! Ebből következik, hogy Te nem indulhatsz el. Sőt van olyan gyaloglámpa, ahol esélytelen átkelni a sima zöldön, mivel már villog, amikor a felénél jársz.
autózz! Antikopaszállat 2009.06.16 19:07:00
Ha azt mondja, nagy darab kopasz, szinte mindenkinek egy olyan figura jut eszébe, aki már gyerekkorában is komplexusoktól szenvedett túlsúlya miatt és megverte a kisebbeket, felnőve pedig állat módjára közlekedik, mert neki úgysem mer beszólni senki, ha meg mégis, akkor legalább van…..
windoki 2009.06.17 09:05:09
@Szűcslaci: A 130 az a MAX. Tehát nem kötelező minimum. Lehet, hogy előrehaladott Lyme-kóros vagy és már nem működik a memóriád...
Mielőtt beültem volna Christian „fucking professional” Bale robotszétrúgó filmjére, bátorkodtam megnézni a Dragonballt, amihez hozzátoldották még az Evolúció szót is, hogy tudatosuljon bennünk: nem szar film ez, csak fantáziadús. Nem sokat láttam az animéből, így…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
A nézettségi verseny utolsó helyén (na jó, a CW-t lenyomja) kullogó NBC 2009/10-es terveit nagyban befolyásolja a Téli Olimpia közvetítése, ami pont kapóra jött Ben "kokós" Silvermann-nek, és simán ketté tudta osztani az évadot, középen a sportközvetítássel. Mivel…..
A biztonsági cégek tevékeny alkalmazottai sokszor nem épp határtalanul magas intelligenciájukról híresek. Ha emellé adódik egy adag erőszakosság, akkor már csak egy szikra kell, hogy robbanjon az elegy. Ezúttal Kekecke pattintotta ki ezt, még jó, hogy zárva volt a kocsiajtó.…..
windoki 2009.05.18 08:56:06
@kekecke: ez ok, de ha úgyis fogja a köv lámpa a sort, és Te ugyse sietsz, akkor miért ne húzódj ki egy kicsit, hogy a sok őrült Schumacher elhúzhasson? (Esetleg KRESZ jobbratartás? :-) )
windoki 2009.05.18 10:06:41
@Nikorene: 1. Beállsz az első lámpához a gyorsabb sávba. 2. Elindulsz a zöldnél (A secus nyom téged). 3. Kimész a lassú sávba, így elengeded a secust. 3+1. Kívánsz neki+-szüleinek sünt/lovat, stb. (Fehérváron a Metrotól a Tecsó felé van egy hasonló dupla sáv.)
De Kekecke a favorit :-)
windoki 2009.05.18 10:49:57
@kekecke: Ilyen velem is előfordult, csak én ki akartam menni a külsőbe, hogy elengedjem az eltévedt F1-es pilótát. Index ki, majd húzódnék, amikor már villog, hogy ő jobbról akart volna előzni. A következő pirosnál megbeszéltük, csak nem a "szokásos módon". :-)