Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyasgem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GÉJ vagy NEM GÉJ? Twitter = GÉJ 2011.04.12 10:04:00
Akik követték az eddigi írásaimat, azok tisztában lehetnek azzal, hogy általában lelkesedek mindenféle internetes menőségek iránt, de azért mindig akad egy-két olyan szolgáltatás, aminél soha nem értettem a hájpot. A legjobb példa erre egyértelműen a Twitter (jó, a Tumblr még…..
  Március Esterházy János hónapja, a felvidéki Esterházyé. 1901 március 14-én született, és 56 év múlva, március 8-án halt meg a magyarokért minden körülmények között kiálló politikus. Szlovákiában idén sem sikerült békében megemlékezni arról az…..
„A Facebookon nyertük meg a választásokat”-mondta Orbán Viktor az EP-ben akkor, mikor a Barrosot lekommunistázó Nigel Farage-nak, vagy a vörös fejjel üvöltöző zöld Daniel Cohn-Benditnek válaszolt. A helyzet azonban az, hogy nem a választást nyerték meg a Facebookon,…..
Nyasgem 2011.01.29 17:47:06
@Világnézet: "Daniel Cohn-Bendit egyértelművé tette" Valóban nem is értem, mi értelme van itt bármilyen vitának. Cohn-Bendit megmondta a tutit, és amit ő mond az úgy is van. Mert Cohn-Bendit ex cathedra beszél, mert zöld, mert francia, meg mert szemüveges. Meg persze ő Cohn-Bendit.
Drazsé Szemek Az indulásról 2009.09.01 21:51:00
Régóta érezzük, valami hiányzik Szombathelyről. Valami, amiről mindenki állította micsoda rossz, mégis ismerte, sőt olvasta . Ez a Drazsé Szemek. Sajnos ez a lap már évek óta megszűnt. Pedig ha stílusában nem is, de tényfeltárásában hasznos tagja volt városunknak. Ezért…..