Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plesonandi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Két évvel ezelőtt, A hobbit-trilógia első részének bemutatója környékén a VOX néhány vállalkozó szellemű szerkesztőjével közösen leültünk egyhuzamban lezavarni a teljes Gyűrűk Ura-trilógiát, méghozzá a bővített változatokat. A bő félnapos esemény krónikája a…..
Egy nehéz nap és egy szerelem krónikája, lecsökkent testi-lelki-szellemi-agyi képességek, morcos szomszédok, nem tiszta forrásból való fizetőeszközök, temetői kiruccanások és egyéb különös dolgok a mozikban. Heti bemutatók. Amnézia (Before I Go to Sleep). Nicole…..
Blaszfémia vagy kényszer? A második egész estés kalandjának első plakátja alapján bizony SpongyaBobot is utolérte a harmadik dimenzió. Mi lesz így azzal a sok-sok más tudatállapotba került egyetemista rajongóval, aki mindenféle egyéb dimenziókat is belelát Bikinifenékbe? ..
Plesonandi 2014.06.10 23:20:10
Ha erre a franchise-ra gondolok, valami mindig meghal bennem: hogy lehet népszerű egy tinédzserkorú harcművész mutáns teknősökről szóló sorozat, vagy úgy egyébként bármi is? Szerintetek? ..
Miután a Zöld Íjászban már bevezették a karaktert, a The CW csatorna készen áll, hogy a világ leggyorsabb embere is megkapja a maga önálló sorozatát. Illetve egyelőre csak egy pilot-epizódot, de azt már a jövő héten forgatni kezdik. Ennek örömére a csatorna közzétette az…..
Plesonandi 2014.02.28 20:00:27