Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacek22

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Brit tudósok kutatása szerint az ember nem szívesen árul egy gyékényen konzervatív Deutsch Tamás-falinaptárt mélyen demokrata Pa-Dö-Dö hanghordozóval. Ragaszt viszont Suzuki jelvényre demonstratívan vizelő piktogramos matricát osztályharcos alapon. Különös belső…..
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
Vastagbőr Az előzetes IMF-lista 2012.01.06 16:50:00
A Figyelő birtokába került az IMF-jelentése, ami az IMF január 18-i igazgatósági ülésére készült, és tartalmazza, hogy miket kér az IMF Magyarországtól. Előzetesen, ez még változhat, persze. A jelentést a napokban juttatták el a kormányhoz, a magyar fél még…..
lacek22 2012.01.06 19:42:18
@ketroot: "The Hungarian Parliament adopted on 18 April 2011 a new constitution that replaced a Stalinist-type constitution, which dated from 1949. Hungary was the only country in Central Europe which could not draft a new fundamental law since the fall of communism. The new constitution has incorporated the Charter of Fundamental Rights and also a new, fairer electoctal system was established which offers the possibility for minorities to be represented in Parliament," said Martens and Daul.

Kiemelik hogy az előző az egy sztálinista alkotmány volt (ami nem 100 %-ig igaz, hiszen ezerszer megváltoztatták már azóta - bár tény hogy 1949-es dátumozású volt), továbbá hangsúlyozzák, hogy benne van az alapjogi charta, valamint írják, hogy egy új igazságosabb választási rendszert vezet be.

Ez bizony simán "megvédés", persze ha akarod akkor mondhatod, hogy nem az, de hogy az Index főcíme ("Az Európai Néppárt sem áll Orbán mögött") akkora hazugság mint ide az Androméda-csillagrendszer, azt elég nehéz lenne tagadni.
lacek22 2012.01.06 19:49:19
@zrobasé: "nem akarlak elkeseriteni, de pont az index az, amelynek a tulajdonosi köre jobboldal-közeli" Ja, ezt én is olvastam az ÉS-ben, amikor a nyomorult komcsi megmondók azon nyavalyogtak, hogy milyen nagyon kigúnyolja az utolsókat rúgó Gyurcsányt az Index, meg Vásárhelyi Máriát sem kímélik még nő mivoltjában sem. Mindebből vezették le, hogy az Index jobbos. Kb. annyira volt igaz, mint általában bármi amit leírnak. De elég csak ránézni az oldalra, és máris kiderül hogy mennyire is jobboldal-közeli... (mondjuk lehet hogy igazad van, a jobbosok patyomkin-faluja az index, hogy legalább a látszata meglegyen a sajtószabadságnak ebben a nagy diktatúrábam whehehe :D)
lacek22 2012.01.06 20:09:14
@Rooney82: Na akkor angol nyelvlecke mára:

"At the same time, we are well aware that the European Commission has raised issues on some pieces of legislation and is currently examining the English and French translations to determine if they comply with EU law. On the basis of the European Treaty, the Commission shall oversee the application of EU law, under the control of the Court of Justice of the European Union. Needless to say, the EPP will back the Commission’s recommendations that will ensure Hungary’s full compliance with EU law. In this sense, we are confident that Prime Minister Viktor Orbàn will work closely with the leadership of the Commission to assure that the legislation complies with EU law and, if necessary, to make modifications," Martens and Daul concluded."

epp.eu/pressnew.asp?artid=1780

FELADAT: a fenti szövegből mutass rá a "támogatja az Európai Bizottság ajánlásait a magyar kormánnyal szemben" mondatra, különös tekintettel a TÁMOGATJA és a SZEMBEN szavakra.

Egyéni munkát kérek, ne less!
  Szerdán történelmi mélypontján járt a forint az euróval szemben (hogy aztán csütörtökön a 324 forintos árfolyamszinttel ezt a mélységi rekordot is megdöntse). A Nemzetgazdasági Minisztérium érezte, hogy ebben a történelmi pillanatban illene mondani valamit, a…..
lacek22 2012.01.05 23:35:25
@Mr. Acid: Nem teszi, mert nem szokása. Most mondhatnám, hogy azért nem, mert MSZP-s káder a faszi, de ez egyrészt nem igaz, az ő gazdái egészen mások, továbbá 2009 elején se nagyon akaródzott neki beavatkozni a forint védelmében.
lacek22 2012.01.05 23:23:49
@suski: "Zárja be a kórházakat, vegye le felére a nyugdíjakat, a bankokat meg hagyja kaszálni ? Tegye meg a Soros George-ot miniszterelnöknek?"

Ez esetben egészen biztosan jelentősen javulna az ország külföldi megítélése és a piac bizalmát is visszaszereznénk :D

"És még ezek beszélnek orbáni diktatúráról , akik elvitatják a kormány jogát a saját döntéshez és tehermegosztáshoz. "

Ja. Mint a Róna Péter minap az ATV-ben. Először hosszan ecseteli hogy mennyire is szereti ő a nyugatot meg Európát a csodálatos demokratikus értékei miatt, utána meg kifejti, hogy ha a nyugat úgy akarja hogy a magyar kormány menjen, akkor a magyar kormány menni fog.
lacek22 2012.01.05 23:27:53
@tistedur: Miért is ? Mert erősödne a forint ?
Ma este az Opera környékére fújja össze az ország szemetét a szél: 1. Az Operában a Fidesz és a KDNP ünnepli az új alkotmányt. 2. Odakint a demokraták tiltakoznak, a demokrácia védelmében: Magyar Szolidaritás Mozgalom gepnarancs.hu Civil Kontroll - EMD Kék Szalaggal a…..
„Szórakozott voltam, mivel ma jött meg az osztalékom a számlámra, és akkorát csippant a mobilom, hogy teljesen megzavarodtam.” – kommentálta a kínos felsülést a volt  miniszterelnök. Gyurcsány a fotósok kereszttüzében egy ideig kínosan, feszengve figyelt,…..
lacek22 2011.04.21 00:31:32
  Régóta vártuk már a pillanatot, hogy az mszp.hu címlapján szerepeljünk. Nem számítottunk rá, hogy pont most ér minket e megtiszteltetés, s nem pl. a fegyveres Societas-elnökről szóló írásunkat tisztelik meg vele az MSZP honlapjának szerkesztői. De így is büszkeségtől…..
A Kapospont riporterei vasárnap délelőtt a kaposvári bíróság előtt forgattak (volna). Itt több népes famíliára figyeltek fel, akik az épület előtt várakoztak. A családok rokonait kísérték a bíróságra a rendőrség beavatkozó alosztályának tagjai. A tömeg megdobálta…..
lacek22 2009.05.20 07:53:53
@:: M/OR ::: szerintem jó esélyeid vannak! az írásod alapján úgy kb. Andrassew Iván és Balog Artúr közé tennélek. Gyúrjá még rá!
:DDD
  Nem egyszer adóztunk már tisztelettel fideszes politikusok mértéktartásának és arányérzékének, de nem tudok felidézni olyan versenyzőt, aki akkora elánnal vetette volna magát a küzdelembe, mint a hétvégén Iván László. A kormány az idős emberek halálára spekulál -…..
lacek22 2009.05.19 19:09:43
@TuRuL_2k2: nekem úgy tűnik hogy ez egy nyilvános sajtótájékoztató volt
lacek22 2009.05.19 21:20:47
@Kivlov: azért én inkább "eltartom" a nyugdíjasokat, mint a párszázezer cigányt, lévén hogy előbbiek azért tettek is valamit ezért az országért.
13. havi nyugdíj: az egy trükkös nyugdíjemelés volt. Mehtehették volna, hogy egyszerűen elosszák 12 részre, és beépítik a normál havi nyugdíjba - csak akkor ugye most nem lehetne úgy magyarázni a dolgokat, nhogy "jajj, hát csak a hab szűnik meg a tortához"
 Már néhány hete itt van a korai nyár, így hát éppen aktuális volt megszervezni az újabb tüntetést a rasszizmus és az erőszak ellen, nehogymán úgy vágjunk neki a szünidőnek, hogy ne tudjuk mihez tartani magunkat. Tombol a rasszizmus, ez kétségtelen. Igaz, hogy még nem…..
lacek22 2009.05.18 22:22:57
@Megfigyelo:
1. bárki is volt a gyilkosa annak a kisgyereknek, és bármilyen indítékból is tette: szörnyűséges bűncselekmény volt, az elkövetőnek én kötelet adnék
2. de addig, amíg nem derül ki az elkövető kiléte és főleg indítéka (és sokkal inkább az utóbbi számít), addig nem hozhatod összefüggésbe azt a gyilkosságot rasszizmussal
lacek22 2009.05.18 22:31:14
@A Nép - Te vagy!: "Magyarországon tagadhatatlanul vannak ronda rasszista jelenségek..."

Franciaországban zsinagógákat gyújtottak fel, Olaszországban utcai bandák alakulnak a cigányok ellen (és meg is támadják őket, vagy rájuk gyújtják a putrijaikat). Na ezekre talán lehet mondani, hogy durva rasszista jelenségek.
Tudsz hasonló magyarországi eseteket mondani ?
Vastagbőr Societas-plakát 2009.05.18 11:01:00
Úgy látszik, az SZDSZ divatot teremtett, a Jobbikot lejáratni szándékozó, kettéosztott plakátjaival. Volt, aki kifigurázta az igencsak öngólgyanús alkotásokat, az MSZP viszont átvette az ötletet. Fmj nevű kedves olvasónk megörökítette nekünk és persze Nektek remek, hatalmas…..
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..
lacek22 2009.05.17 18:34:46
@lacek22: Nem vagyok a multik ellen, bizonyos feltételek mellett biztosan lehet kölcsönös előnyök alapján együttműködni velük, de így ebben a formában köszönjük szépen, de NEM ÉRI MEG.
lacek22 2009.05.18 07:57:10
@Mj: akkor ez (nem is annyira) sarkítva azt jelenti, hogy minél nagyobb itt az ő kizsákm... szóval hatékonyságuk, annál nagyobb lesz az az alamizsna, amit idelöknek ezért cserébe - amit aztán az itteni hű kiszolgálóik szépen el is tapsolnak...
Mert amúgy sokra nem megyünk az olyan GDP-vel, ami szalagmunkás termelésből meg az általuk lefedett piacon történő fogyasztásból áll, főleg mert abból szinte alig adóznak.
lacek22 2009.05.18 08:04:04
@Mj: nem hallottam még Jobbikost a homoszexualitás kiírtása mellett érvelni. Persze lehet hogy ezt tennék, ha módjukban állna, nem tudni.
Én konkrétan a rózsaszín tangában vonagló seggrázó köcsögök Dunába lövetéséra való felhívásra emlékszem tavalyról potenciális Jobbik szimpatizánsok esetében - és valljuk be, ez nem is lenne olyan rossz ötlet.