Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áddám

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: A választás estéjén még nem tudhattuk, hogy az OVB elnöke fals adatokat mondott be a tévében. Úgyhogy örüljünk, hogy kis híján 100 000 gyűlt össze! Részletek itt.Mivel a kritikus órákban behalt a terheléstől blog, ezért alternatív megoldásként a picasára kerültek…..
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
Ellenőrző Kell-e a házi feladat? 2009.11.20 08:00:00
Hányszor hallhattuk akár mi magunk is iskolás éveink alatt, hogy "ha nem tudtok csendben maradni, a ....... feladat házi lesz!" Ilyenkor  az eredetileg tervezett és átlagosnak mondható 2 feladat helyett kapott az egész osztály büntetésként 5 feladatot. Általános…..
Áddám 2009.11.20 10:55:20
@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: Sok vagy kevés? A kevés is lehet sok, ha nem érti a tanuló. Mert a tanár feladja házinak, amit órán még nem adott le. Naplójában kipipálja ezzel, hogy leadta az anyagot, másnap meg aki nem értette meg az kap egy 1 est a nem elkészített házira...meg le is maradt az anyagban. A tanárok 95% át meg nem érdekli tovább, halad az anyaggal.
Áddám 2009.11.20 10:56:45
@céerem: De ne hasonlitsuk magunkat amerikához, azok gyökerek...ne amerika legyen a mérce, ha az értelmi szintet nézzük. Bár sajnos lassan magyarországon is olyan agymosás folyik, mint az usa ban...
Gyerektrend Anya kicsi dominája 2009.08.26 18:02:00
No, kérem szépen, ez a két együttes egy luxusruhákat készítő német cég, a Tila terméke. Csak nekem rettenetesen visszatetsző, hogy úgy mondjam, bizarr a kiscsajokon ez a fénylős, domina bőrszerkó? Jó, hát a színek a pulcsin tényleg szuperek, de ez a bőr, ezt hanyagolnám…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Áddám 2009.07.29 23:46:44
Ez a cikk egy sz@r...:D Ki nem kaksizza le, hogy mi a véleménye a kedves írónak??? Főleg, hogy a fele nem is igaz, és árad a tudatlanság. Méghogy Palik nem ért az autóversenyhez, és első ránézésre megmondja mi a baja a kocsinak...Kéremszépen, igenis jól mondja...mert tudja, érti:)
Ha nem tetszik kapcsolja ki, ne nézze, ennyi:D Én meg nem szeretem a Barátok Közt című sorozatot, ezért nem nézem, és nem cikkezek róla...
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Áddám 2009.07.20 10:26:54
@záporjózsi: A szabályokat nem csak betartani, hanem betartatni is kell...
m0use-nak van igaza...Korábban is irtam, hogy mindkét oldalon vannak parasztok, és lesznek is, de attól még nem mindenki olyan, és ezt kellene tiszteletben tartani, és gond nélkül elférnének egymás mellett....
Áddám 2009.07.20 10:33:05
@papuse: Hja, gyakran megyek autóval, de a szabadidős tevékenységeimhez a BKV-t választom, és a gyaloglást, és tapasztalom minden nap, hogy bizony nem engednek át a zebrán, és muszáj kilépni az útra, hogy az eszetlen autós rájöjjön, hogy fékeznie kellene...persze csak akkor lépek ki, ha látom, hogy kényelmesen meg tud állni, eddig soha egy rossz szavuk se volt...nha jó egyszer nagyobb forgalomban kiléptem egy kb 5 km/h val haladó autó elé, de láttam, hogy nem fog megállni igy hátraléptem, és még magyarázott, hogy miért léptem ki elé, igaz, hogy zebra volt, és kb 3 métert tudott még előre csurogni, hogy aztán álljon, de nem baj...lényeg a határozottság, és hogy autóval volt, és nem engedett át:)
Áddám 2009.07.20 11:02:22
@papuse: Jogos...aláírom, hogy valamikor lehet figyelmetlennek lenni, vagy lehet sietni, és azért nem enged át, de tényleg...akkor legalább maradjon csöndbe...de valaki alapból nem tolerál, csak megy, és letojja a KRESZ-t...Olyan is volt, hogy egy eléggé forgalmas úton mentem autóval, ahol ráadásul 70km/h-val lehetett haladni, lámpa nem volt, csak villogó lámpa jelezte, hogy gyalogátkelő van, nem siettem, gondoltam szegény gyalogos, sose fog átérni, ezért megálltam a zebra előtt és intettem, hogy menjen, erre ott áll bambán és néz...elfordítja a tekintetét és bambul...Én azt hittem, hogy át akar menni, de inkább csak valami nézelődőnek tűnt. akkor. Kicsit bosszantott a dolog, de egy 10 mp es mélázás után csak megindult...:D De ennek ellenére is mindössze 10 mp-embe került, hogy egy gyalogost átengedjek biztonságban, nem volt egy nagy veszteség...ezért nem értem miért lázadnak az autósok, ha át kell valakit engedni.
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..