Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninbikun

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Ninbikun 2016.03.29 09:35:03
@töprengőtörp: A Hardcore Henryben egy kiborg központi kamerája felvételét látjuk, tehát nem arról van szó, hogy valaki lövöldözés közben tart egy kamerát. Egyébként nagyon jó film. :) Nem rossz ajánlás.
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Baaad Movies Oscar - pályázók 2012.07.14 21:46:00
Íme az eddigi Oscarra pályázó bemutatók, a beérkezés sorrendjében! uccse - ElectricDragon80000VIzoAinomukidashi   Sparrow - Egyenesen…..
Ninbikun 2012.08.27 23:24:06
@zsebzsb: Szia, senkinek sem azért tetszik a videóm, mert jól mutattam be a filmet. Tudom, hogy nagyon népszerű filmről van szó, és meg is értem, hogy sokaknak tetszik. Nem is reménykedek abban, hogy nyerek, csak egy kis jókedvű videót akartam csinálni. Az, hogy lehúzom 2012 egyik legjobb filmjét, az nem nagy dolog tőlem, szerintem a Distric 9 egy nagy szemét, az Eredet meg nevetséges. A Sötét varázsló pedig egy általam használt ötös skála, tehát 3 sötét varázsló 6 per 10 nek felel meg. Sok minden nem tetszett a filmben, de nem utáltam, jól szórakoztam rajta, nekem egy erős közepes, az, hogy végigpoénkodtam, tűnhet úgy, hogy a földig aláztam.
Baaad Movies 3. Filmelemző Oscar 2012.07.10 09:39:00
Újra itt a nyár és a nyári szünet, újra itt a Filmelemzők Oscarja, ahol tavalyhoz és tavalyelőtthöz hasonlóan Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! A feladat továbbra is változatlan: Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el augusztus végéig. Hogy milyen…..
Ninbikun 2012.07.12 11:27:58
@Ninbikun: Na jó, nem poén, mert a District 9-t tényleg ki nem állhatom. Ki hozok valamit a chronicleből.
Ninbikun 2012.07.12 20:09:58
@FroG: Húha, nagyon szépen köszönöm. Igyekezni fogok. Van már egy régi D9 kritikám indavideón, de annyira ki nem állhatom a filmet, hogy nem tudnék vele poénkodni, úgyhogy az oszkárra nem jó alany.
A 9gag nevű oldalon találtam ezt az Underworld 4 posztert. A franciák nem szaroznak, megmondják a frankót! VIVÁT! (Egy hónap múlva visszatérnek az IGAZI vámpírok.)..
Ma két filmet is megtekintettünk a friss kínálatból, egy kiválót és egy kevésbé jól sikerültet. Hogy melyik melyik, azt megtudjátok ha megnézitek a videókat. Az X-men videó eléggé összecsapott lett, ennek az az oka, hogy 15 percen belül kellett beszélnünk, de a duplája is…..
Baaad Movies Évzáró - 2011 (2) 2012.01.18 14:41:00
 Ahogy tavaly, és tavalyelőtt, úgy idén is összeállítottam néhány "apróbb" listát az év legjobb/legrosszabb jeleneteiről, alakításairól, kellemes és kellemetlen csalódásairól. Íme!     Top 10 legnagyobb meglepetés: 10. Halhatatlanok 9. Idegen arcok…..
Baaad Movies Mit nézünk jövőre? 2011.12.13 19:14:00
Mielőtt belevágnék: Videós fronton most kis csúszás van, hiszen Sorter következett volna egy nem akármilyen filmmel, viszont a vizsgaidőszak miatt úgy tűnik, megint rajtam a sor. Szerdától három napig szabadságon leszek, azalatt biztosan befejezem a videót, hogy hétvégére legyen…..
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Ninbikun 2011.10.30 16:28:10
Hát igen, sokan próbálják meglovagolni ezt az áldokumentumos hullámot, kicsit gondolkodtam, hogy vajh csak horrort lehet ezzel csinálni? Mert pl egy szerelmes sztorinál nem lenne életszerű, hogy valaki állandóan belerángatja a kamerát az arcodba, mikor szerelmet vallasz. Viszont nemrég láttam egy ilyen filmet, a Tunnelt. Ausztrál azt hiszem. Abban egy filmes stáb megy le hajléktalanokról forgatni már nem használt metró alagutakba, meg második világháborús bunkerekbe. Az kb 85 perc, és mondtad, hogy ennél hosszú volt a felvezetés, na annál 35 percig nem történik semmi, le se mennek még. És a 15. percnél már szedelődzködnek, azt hittem indulnak, de negyed óra szólt arról, hogy engedélyt szerezzenek, ami végül nem sikerül, úgyhogy totál időhúzás volt csak. Kicsit elkalandoztam, azt akartam mondani, hogy ott egy profi operatőr veszi az eseményeket, és még, mikor a horror cucc el sem kezdődik, már akkor úgy rángatja a kamerát ide oda, a normális riport felvétele alatt, hogy már akkor hányingerem támadt. Vagy nem tudom, bármelyik normális operatőr igyekszik egyenesben tartani a kamerát, nem igaz, hogy ide oda kell zoomolni, ez nagyon amatőr. Nem értem, miért kell még a nyugodt jeleneteket is így felvenni, csak arra jó, hogy az ember kidőljön tőle, még mielőtt az érdekes rész elkezdődne. Amúgy a Tunnel nekem tetszett, abban túlélők is vannak, akik utólag adnak riportot az eseményekről és ők hozzák ki a kamerákat, és nekem bejött ez a húzás. Abban megvolt az a klausztrofóbia érzés, mert a föld alatt minden tök egyformának tűnt, és a stáb csak ki akart jutni onnan, és tényleg tudsz nekik szurkolni. Meg nem egyértelmű, hogy csak egy őrült hajléktalan van a föld alatt, vagy valami szellem, bár utóbbi valószínűnek tűnik, mert ő is eltűnik lámpafényben és csak az éjjellátó kamerában látszik. De ott nem mutogatják agyba főbe. Szóval en ajánlom a Tunnelt, inkább azt nézzétek meg, mint az ilyeneket, de teli gyomorral ne üljetek le elé.
Bár a Filmbarátok 5. részében még úgy tűnt, hogy nem nézzük meg, végül mégis megtekintettük a Harry Potter sorozat legújabb és egyben befejező részét. Mivel nem fértünk bele az időbe, a videót kér részre bontottuk. ..
Ninbikun 2011.07.20 18:29:24
Nekem a hét /kettedik ( XD ) rész lényegesen jobban tetszett, mint a hét / egy. Az elsőnél, amikor elkezdett menni a stáblista, körülnéztem, hogy mi? Vége? Hát semmi nem történt! Ron elment, aztán visszajött, és beadtak valami 3 királyfis mesét... Mondjuk ebbe az is beletartozik, hogy a HP könyvekből a 7. et nem olvastam még. És furának tűnt, hogy a 7 horcruxból mindet olyan nehéznek tűnik elpusztítani, az egyikről egy egész film szólt, furcsa volt, hogy akkor 4 et a 7/2 ben fognak kicsinálni? De azért mégsem tűnt annyira kapkodásnak. Azzal kapcsolatban, hogy amikor kimondják Voldemort nevét, megjelennek a halálfalók az volt furcsa, hogy eddig, akkor miért nem tették? Harry 7 éve emlegeti. De nekem összességében tetszett a film, főleg a sárkányos jelenet, bár azt reméltem, az egy kicsit hosszabb lesz. A 7/1 simán lehetett volna rövidebb, a benne lévő anyag nem követelte meg azt a hosszt. A második nekem tetszett, főleg a sok akció miatt, és nekem bejött a humor, az ember életveszélyes helyzetben gyakran nyugtatja magát ilyen beszólásokkal. Szóval nekem a HP 7/1 egy 10/5 ös, mert nagyon unalmas, vontatott, és kövezzetek, meg, de emo. a 7/2 10/8, mert sokkal látványosabb, izgalmasabb és fordulatosabb. És mert méltó a befejezése ehhez a 10 évhez.
Bár szerintem az írónő a 6. könyvnél találta ki, hogy mit is kezdjen ezzel a történettel. Talán ebből is származnak azok az átgondolatlanságok.