Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trivador

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet Kedves Válótársak, és Leskelődők. Remélem az utolsó poszt, ami az első volt, mindenkit feldobott. Tudjátok, csak az élet napos oldala. Halak élnek még? Scarlett még nem jött. Kéreti magát, biztos.  Úgy döntöttem, hogy minden csütörtökön élesítek új posztot. Összeállítottam egy listát miről…..
Az a nagy harci helyzet, hogy elváltam. Illetve lófaszt, beadtuk a válókeresetet. Tehát még nős vagyok, gyakorlatilag meg már szingli, vezetőink nagy bánatára. Ismét két állampógár, aki nem áll be a sorba. Illetve beálltunk, álltunk benne majd húsz évig, aztán kidőltünk, mint 6 éves Pistike a…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
Trivador 2011.01.09 10:33:06
@BOSCHtechnikus: Igen a villanymotor az nem lesz ennyire hálás. Igaz a szerelésben sok esetben segít a hibakód kiolvasás. Mondjuk ha kínaiul van az annyira nem oké :). Nekem egyszer sajnos ennyit nem segített mert olyan hiba volt amit az nem mutatott ki. A kocsi szabálytalan időközönként leállt, volt amikor semmi baja volt. Akku,gyújtáselosztó fedél+rotor, gyújtótrafó csere után kiderült, hogy a gyújtáselosztóban lévő gyújtás jeladó adta meg magát néha. Természetesen a legdrágább alkatrész a kocsiban. Meg ugye szintén a beszerezhetetlensége. Bújnom kellett a netet, hogy lehetőleg ne aranyáron jussak hozzá a gyári alkatrészhez.
Trivador 2011.01.09 18:06:29
@McK: Nem tudom mennyire értesz a kocsikhoz, de a matizban van gyújtáselosztó, rotor sőt gyújtáselosztó fedél is. Igen van ha 800-asról beszélünk. Sajnos emiatt csinálom magam a kocsimat, mivel nagyon sok szerelő nem ért a matizokhoz. Csak részben van igazad, mivel a 2-es matiz már 3 gyújtótrafóval volt ellátva. Viszont az 1-es matizok gyújtáselosztóval, abból is 2 fajtával MANDO-s és DAC rendszerűvel. Ebből a DAC a gyakoribb, és sajnos a rosszabb is. Míg a MANDO-s megbízhatóbb. Nézz utána, de jobb ha hiszel nekem. Nem egyet javítottam már.
Trivador 2011.01.09 20:09:14
@McK: Igen, de nem lehet, hanem biztos. ugyanis az enyém is ilyen, meg az összes 1-es kivitel, és a tico-k is ezzel vannak megáldva. Ezért sem szabad mindenféle szerelőhöz vinni. Én egyszer hülye fejjel szalonba vittem, 2 nap múlva azt mondtam nekik tolják ki inkább hazaviszem, és megcsinálom magam. Szóval nem egyszerű járgány.