Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Embalu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tudják (s még kevesebbeket érdekel), hogy én a saját órám átállítása előtt többet gyötrődök, hogy biztosan most kell-e csinálni, mint amennyit Parlamentünk, mielőtt majd jó eséllyel eldönti így hirtelen, hogy át kell-e állítani az ország összes óráját -- és…..
Embalu 2016.11.20 05:47:40
@bonifac: Nálunk sosincs zeniten a nap, ez csak a ráktérítő és a baktérítő között leheteséges. Gondolom a Nap delelésére gondoltál.
Új bevételi lehetőségként jelent meg a kezelt számlás szolgáltatásban a kereskedésből származó profit mellett a bónusz. Elsőre kissé homályosnak és nagyot igérőnek tűnik, ezért nem árt alaposabban utána járni. Sok fajtája létezik, amiből a 3tgfx-eset fogom kielemezni…..
hogyvolt Barátok közt - 5891-5894 2011.12.05 13:20:00
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Vanda leszoktatásánál - pedig úgy láttam jól szívja az anyagot, Balázs és Hanna plátói szerelménél - egyszer, csak felrakja már az a balfasz egy platóra és jól megdugja és a Berényi féle kecó-halom szabálytalan privatizációjánál, ami…..
Levelet kaptam minap a Citibanktól CIB-től, amiben egy kihagyhatatlan ajánlattal kerestek meg: Alacsony banki költség és magas kamat – Ön is ezt a kombinációt keresi? Mi ennél többet adunk:a 0 Ft-os díjak mellé 8%-os kamatot biztosítunk! Ez tényleg jó ajánlat: aki mostanában…..