Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsesz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület ez a szféra. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és…..
Nos, soha nem hagytam még kétségek között vergődni kedves olvasóimat, hogy vajon szeretem-e a túldizájnolt flash weboldalakat.Jártamban-keltemben találtam egy igazi Csodálatos Májkrém weboldalt. [csodálatos májkrém weboldal: mindannyian sejtjük, hogy valami van benne, de senki sem…..
Jó ideje már annak, hogy megírtam itt a blogon Okos Tojás és Okos Tojásné esetét, mint vállalkozási esettanulmányt. Most egy újabb, természetesen csak fiktív személyről és családi vállalkozásról írok. Ha valaki magára ismer, az csak a véletlen műve.Vékony jég a családi…..
Tévedés ne essék: a bölcsek köve senkinek nincs a zsebében. Aki azt állítja, hogy mindent tud a keresőmarketing témakörében az más aljasságra is képes. Viszont az internet egy nagy és szabad világ, rengeteg olyan oldal van (túlnyomórészt külföldiek angolul), ahol egy oldal…..
Kriszi felvetette a minap, hogy a fiúgyermek nagy boldogsága, ha egy fát locsolhat oldalba, kár ide űrtechnológiás bili. Na, nem egészen így van ez! Feltalálták már az álló-bilit, vagy hogy is nevezzem. Peter Potty POTTY Kit-je szemmel láthatólag öröm a…..
A tavalyi magyarországi könyvforgalom több mint 67,6 milliárd forintot tett ki; bár ez 1 százalékkal magasabb volt az előző évinél, az infláció miatt valójában stagnált 2008-ban a magyar könyvpiac - közölte a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) szerdán.…..
Talán elsőre nem is tűnik online marketinges feladatnak egy weboldal elkészítése, és valóban, vannak olyan esetek, amikor elvileg nem is kell marketinges egy ilyen feladathoz. De a napi gyakorlat azért más. Egy weboldal ugyanis alapvetően kommunikál: elmond valamit. Ez pedig - mármint a…..
kacsesz 2009.05.16 22:52:23
@Konrad: Én is próbálom magunkat feljebb pozicionálni, de a kedves megrendelők gyorsan lerángatnak a földre.
Vszeg megrendelőket kell váltanom.:-)
Itt a válság, naná, hónapok óta. A fogyasztás csökken, a bevételek csökkennek, egyre többen kerülnek nehéz helyzetbe. Persze vannak kivételek, de mindenesetre érdemes figyelni, ki milyen válságstratégiát alkalmaz.Alapvetően három irányt látok:vannak akik minimalizálnak,…..