Regisztráció Blogot indítok
Adatok
talensis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BevezetésPár évvel ezelőtt az Android 2.3.3-nál száltam ki a droidos világból, hiszen akkor még egy instabil, fluidnak nem mondható rendszer volt tele bugokkal. Sőt, egy szar volt. Azóta jópár Windows Phone és iOS készülék megfordult a kezem között. Most pár napig egy Android…..
addict Trambulinon ugráló mellek 2011.04.14 13:55:00
Az emberiség egyik felének ősi problémájának, a gravitáció női mellekre gyakorolt hatásának leküzdésére tett most újabb kísérletet a Wonderbra melltartó márka, amely egy új, teljes mértékben pánt nélküli szerkezettel rukkolt elő. A csodamelltartók legnagyobb szakértője…..
Korábban már volt szó arról, hány letöltés kell a toplistás helyezésekhez az AppStore-ban, és hogy milyen eredményeket kell felmutatni ahhoz, hogy egy alkalmazás egyenesbe érjen.Colin, a Spreadsong vezetője egy 2010-es posztban azt állította, hogy leginkább az összesített top 4 a…..
talensis 2011.04.10 18:24:01
@önkéntes jogkövető: Bármilyen magyar bankkártya, aminek a hátulján megtalálható az ún. CVC kód, ami egy három jegyű szám az aláírás mezőben/mellett.

Én kb. havonta szoktam legalább egy alkalmazást venni, ezek szinte mind 0.79€-sak. Úgy gondolom havi 200 Ft-ot nem sok elkölteni egy programra, amivel akár több tíz órát is elszórakozok vagy hasznomra válik.

A több tíz eurós csodáknál még valahol megértem, hogy sokan inkább letorrentezik, de ha csak 0,79€-ba kerül a program, akkor urambocsá' ne sajnáljuk már rá a pénzt, főleg, hogy több ilyen progrihoz is párhavonta kapunk egy újabb többórányi szórakozást nyújtó kiegészítést (Angry Birds, Cut the Rope, stb.)

Van pár weboldal, ahol lehet értékelést olvasni az Appekről, ha ezeket követi vki, akkor simán havi 2-3 új *jó* játékot akár ingyen is be lehet szerezni. Javaslom az AppSpy-t, ahol a játékokokat másfél-két perces YouTube videó formájában értékelik. Sőt, figyelik a leárazásokat, onnan szoktam a 4-es és 5-ös értékelésű programokat letölteni, amikor 1-2 napig ingyenesek.
Tehetnénk fel a kérdést a lenti videók alapján, a válasz pedig rábízzuk a kommentelőkre. Mind a négy videó a Jimmy Kimmel Live fellépések során készült, kettő közülük zúzós, kettő akusztikus. Mellesleg Jerry Cantrell gitáros nemrég elárulta az angol Metal Hammernek, hogy…..
Joe Satriani beperelte a Coldplayt, mivel szerinte az angolok plágiumot követtek el a Viva La Vida számukkal. A legendás gitáros szerint Chris Martinék egy az egyben átvettek részleteket a 2004-ben megjelent If I Could Fly című instrumentális dalából, így most bíróságon követel…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..