Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Samael

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már huszonötezren látták tegnap óta, ne maradjatok le Ti se!..
-Samael 2010.04.15 20:56:06
"Ezzel együtt is meggyőződésem, hogy az LMP százszor hitelesebben képviseli a tőlem igencsak távol álló zöld, baloldali gondolatot, mint Dávid Ibolya, Demszky Gábor, Mesterházy Ernő és Retkes Attila politikai torzszülöttje a hozzám amúgy közel álló piacpárti…..
-Samael 2010.04.08 21:08:23
@szigiri: Bocs nálam a kuruc.info nem "hiteles"
Ekkora nagy zagyvaság amit összehordtak az LMP-ről, na és persze fűszerezték egy jó adag zsidózással, cigányozással. Ha másnak ez a "tájékoztatás" szíve rajta. Egyébként meg várom a bizonyítékokat, amijük természetesen nincs, csak jól hangzik a lejáratás választás előtt pár nappal.
 Az elmúlt héten folytatódott az ALON-on a vitánk az LMP körül. Tehát jól éreztem! :) A Jobbikosok válaszából „kiderült”, hogy az LMP vezető tagjai és ismert szimpatizánsai múltjában sötét foltok vannak: pl. egyesek a Helsinki Bizottságban és az Amnesty…..
Az első két forgatókönyvben alapvetően a Fidesz és az MSZP választási szereplésére koncentráltam. A Fidesz kétharmad és az MSZP egyharmad kérdése mellett azonban még akadnak izgalmas témák: a kisebb pártok szereplése például jelentős hatással lehet a Fidesz és az MSZP…..
Tanulságos EP választás áll mögöttünk, ez tény. Mivel a pártok eredményeit keresztbe-kasul elemezték már mindenféle politológusok és szakértők, így ezt meg sem kísérlem egyszerű mérnökként. Meg hát nem is annyira lényeges. A lényeg ugyanis inkább az, hogy most…..
-Samael 2009.06.15 13:55:58
@Éhesló: te nem tudom mit keres itt. ha nem tetszik a párt, akkor miért vesztegeted itt az időd? Vagy talán az SZDSZ vagy Jobbik kommandó tag vagy, és kell a pénz? :)
-Samael 2009.06.15 22:31:37
@Éhesló: látom nem tudsz kilépni az LMP=SZDSZ körödből.
Nagy Feró és a Beatrice: Nem kell! A tegnapi választáson bebizonyosodott, hogy az LMP csillaga erősen felívelőben van. Miként az is, hogy a parlamenti pártok egy részének meg leáldozóban, fontos lépéseket tettek megérdemelt helyük, a történelem roncstemetője felé. És ez…..
-Samael 2009.06.10 19:09:24
@marokkó marci: szerintem ez már lejárt lemez, hogy az LMP politikusait támadjuk, hogy ez ebbe a pártba volt benne, az meg a másikba. Egy pártot sem lehet teljesen friss politikusokkal feltölteni, szükség van szakértelemre, és tapasztalt politikusokra is. A mi politikusaink nem lejáratottak, korruptak.
Ha megnézzük, az istenített jobbikos Morvai Krisztina sem "szűz" mint ahogy beállítják.
www.hetivalasz.hu/cikk/0906/morvai_krisztina_medgyessy
www.hetivalasz.hu/cikk/0906/medgyessy_morvai
Szerintem teljesen felesleges a sárdobálás.
Egyik pártnak sincsenek "szűz arcai", nem tudom, hogy miért pont az LMP szúrja a szemed.
-Samael 2009.06.14 19:36:38
@takszi: ez mehetne inkább a humor rovatba, mint az egész kuruc.info :)
ez meg a másik förmedvény.
kuruc.info/r/26/41990/
Az alábbi fotót dublini szimpatizánsaink készítették magukról a szavazóhelyiség épülete előtt. Köszönjük a támogatást!!! :)..
-Samael 2009.06.09 20:13:39
-Samael 2009.06.10 11:10:39
@Will-O-The-Wisp: sajna nekem nincs ide hozzáférésem, hogy kitegyem ide, de a fiúk majd biztos kiteszik később ide.
 Schiffer András beszéde a Corvintető csurig tömött termében. "Elindulás" hangulat volt nagyon. :) Mindenki "érezte!"   Az a kérdés ma, hogy Magyarország jövőjét az emberek félelmei, vagy az emberek vágyai teljesítik-e be. Az a kérdés, hogy…..
Ma Debrecenben döbbentem le, hogy a Piac utcát gyakorlatilag az LMP uralja. Tegnap Pécsett, múlt héten Kaposvárott volt részem egy halál profin összerakott választási rendezvényben. Ugyancsak ma, Pinczés Bálinték úgy beszéltek szép számú közönség előtt Szegeden, hogy ott…..
-Samael 2009.06.05 19:54:10
@sétáló bárányfelhők: ez mindenhol így van. sajnos a kistelepülésekre még nincs kapacitás. Azt a pár hirdetőtáblát amit kitesznek, hamar leragasztják a nagyok, akik teljes országos lefedettséggel rendelkeznek.
-Samael 2009.06.05 19:56:46
@unabomber: rózsa misi kommandója és a jobbik kuruckommando az utolsó napokban akcióba lendült. az érzem blogon, hülyébbnél hülyébb neveken írogatnak, pld Érzed? Fingottam. :)
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..
-Samael 2009.06.05 19:23:04
@Vincenzo90: Nálunk eddig 6 azaz 6 jobbikos óriásplakátot láttam, és nem biztos, hogy ez a végleges szám.
-Samael 2009.06.05 19:26:16
@Ralesk: a lokális klímaváltozásra gondolsz nem? a lehetmas.hu a hivatalos weboldal. a másik blogunkat is a tagok, szimpatizánsok szerkesztik/szólnak hozzá.
Ha a hivatalos verzióra vagy kiváncsi olvasd a lehetmas.hu oldalt.
-Samael 2009.06.05 19:35:44
@A zugügyvéd haverod: jaj ne. hányadik kommented ez? a 3-ik? aztán már "vagdalkozol" itt. Igazad van nem ismerem, az EP szélsőjobboldali embereit, mert nem érdekelnek, ellentétben veled. Ebből már levezethető melyik oldalhoz is tartozol. Tudod, ha már te is elsőre megítéled az embert, ne várj mást mástól sem. Nem vagyok politikus, aktivista vagyok. Vagy te netalántán politikus vagy?
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
-Samael 2009.06.05 19:29:42
@blinkybill: blinky, mondtam, hogy gyere. kivehettél volna még egy szabadnapot :)
"Szakmailag és vizuálisan is az LMP programja a legerősebb, az egyetlen, amelyben konkrét törvényjavaslat-tervezetek, szakpolitikai elképzelések, sőt intézkedés-tervek jelennek meg – a többiekénél jóval igényesebb kivitelben. E párt nagy hangsúlyt fektet arra, hogy…..
-Samael 2009.06.03 20:39:36
Sokan tanakodnak, hogy elvész-e a szavazatuk, ha az LMP-re adják, de végül mégse jön össze elegendő. Egyrészt, higgyük, hogy sikerülhet! Másrészt, írtam a szerintem helyes hozzáálálsról egy kis példabeszédet:=======A menzán nyolcféle ételből választhatsz. Ebből…..
Többszáz ember részvételével szív jelet alkotunk, és létrehozzuk az Élő Szívdobbanást.Jelentkezz résztvevőnek! Vagy vállalj el egy "pitvart", és töltsd fel, hozz még 9 embert! Jelentkezni az ep@lehetmas.hu -ra küldött levélben lehet. Gyülekező: Június 4.…..
-Samael 2009.06.01 15:41:10
Ma nagyon sokan jöttek be az irodába segíteni. Volt, aki vödörrel indult neki plakátozni, többen vidéki városukba vittek szórólapokat és matricákat. És este beesett még egy 10.000 Ft-os támogatás is, ami most, amikor minden fillér számít a kampányban, nagyon jól jött!…..
Sokan feltették nekem is, másoknak is ezt a kérdést a cetligyűjtés közben. Meg más, fontos kérdéseket is, de itt és most az EP programról lesz szó. Tisztában vagyunk vele, hogy az EP választás a nagy pártok részéről sima belpolitikai esemény, nem is nagyon hallunk…..
-Samael 2009.05.27 19:35:01
@bm613: hát igen. mondjuk kiesik az MDF, SZDSZ, helyette bejön a Jobbik, meg az LMP. Érdekes lenne :))
-Samael 2009.05.29 13:49:04
@werjio: Szia!
Hogy érted azt, hogy a politikát máshogyan csinálnánk?
Mindent demokratikus ezközökkel kell megoldani, mi nem vagyunk az erőszak hívei, mint a szélsőjobb, aki azt hiszi kukaburogatással, és kődobálással előbbre jut.
Kampány idején az ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy tulajdonképpen mit is csinál. A cselekvés folyamatában magára a tevékenységre koncentrál, s ezért egyéb dolgok irányába lankad a figyelme. Így olykor áramütésként éri a felismerés, hogy valójában nem akármit, hanem…..
-Samael 2009.05.29 13:30:41
@fgm: Ne is haragudj, de ha te abban méred a pártot, hogy néhány helyen illegális plakátok vannak , akkor te biztosan nem a mi szavazótáborunkhoz, vagy szimpatizánsaikhoz tartozol.
Egy pártot elsődlegesen a programja majd utánna a cselekedetei után érdemes megmérni. Bizonyára sohasem olvastad a programunkat, csak láttál pár illegális plakátot, és kialakítottad a véleményedet a pártról.
Mi valóban változást szeretnénk a mai politikai palettán. A "legális" plakátok 90%-t úgyis lefoglalták a nagy pártok, a médiából is ők folynak, nekünk csak a választási hirdetmények maradnak, meg néha egy kis média morzsa ahol megjelenhetünk. Igazából nem tudom, mi a bajod az LMP-vel, vagy csak a "vadplakátok" zavarnak, és már be is skatulyláztad a pártot vhová? Ha már korrupció, és illegális dolgokról beszélünk érdemes megnézni más pártokat...
EZ egy olyan blog, amiben tagok és szimpatizánsok leírhatják a véleményüket, sem én sem mások itt nem szóvivői az LMP-nek ahogy Pollack írta. Ha érdekel a hivatalos álláspont, ott a lehetmas.hu oldal.
-Samael 2009.05.29 13:43:53
Debreceni barátaink küldték ezeket a fotókat, hogy mi is gyönyörködhessünk, nemcsak a városban, hanem az LMP-s plakátokban is. ..
-Samael 2009.05.27 20:40:27
@noreturn: Köszi a biztatást. Reméljük meg lesz az 5%. Ha nem akkor meg, úgy látszik a közeljövőbe az emberek be akarják biztosítani magukat újabb 20 évre, mint ahogy Göncz Kinga megmondta, megy minden tovább a maga útján...
Mielőtt elolvassátok, annyi háttérinfót adok hozzá, hogy az LMP kampány csapatának határozott utasítása az, hogy egyetlen idegen plakátot se tépjünk le, ne ragasszunk felül, akkor se, ha mások megtették ugyanezt velünk, ilyenkor új helyet kell keresni. Azonban, ha valamelyik…..
A hivatali ügyintézés tragikomikus volta közismert. Most abból kaptunk egy merítést, milyen az, amikor az ember a választások kapcsán szeretne listát állító pártként alapvető infókhoz jutni. Elég rossz. Az ügy, amiért belevetettem magam az önkormányzati labirintusba, az…..
-Samael 2009.05.26 15:50:29
@Bojár Iván A.: Kedves Bojár úr!
Önnek teljesen igaza van, elméletileg, de gyakorlatilag, a plakátozás (mint minden az országban) arról szól kinek mennyi pénze van. Ha lenne pénzünk, higyje el nem lenne egyetlen plakátunk úgymond "illegális" Mivel az LMP lelkes aktivistákkal dolgozik, minimális pénzből, megesik néha, ha illegális helyre plakátolnak. A fadobozokat vagy kiteszik vagy nem, ráadásul a legeldugotabb helyekre teszik ki, ahol senki sem látja. Ilyen viszonyok mellett remélem megérti, és együttérez a kilátátástalan helyzetünkkel.

sétáló bárányfelhők 2009.05.26. 09:22:32
Ki tudja, hátha van ideje ide fellépni :)
A Bambiban egy ismerősöm asztalánál egy köpcös fiatalember ült. Bemutattak neki, annyi derült akkor csak ki, hogy az SZDSZ egyik fontos embere s állítólag Fodor Gábor tanácsadója. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de ki fogom nyomozni.(Update: a srác Fodornak _volt_ a tanácsadója.…..
Az LMP első választási megmérettetése előtt áll. Még ott a tojáshéj a fenekünkön, de már mérhető a támogatottságunk, sőt a Gallup szerint előzzük az szdsz-t. Tetemes mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtöttünk össze teljesen tiszta módon. Van egy minőségi EP programunk,…..
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás csütörtökön és pénteken leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt. Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog…..