Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikeW

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Borfalut vizionál a Szeretem Budapestet Mozgalom a Tabánban 22 pincével és színpaddal, a lakók természetesen aláírást gyűjtenek, hogy "Budának eme oxigént adó, zöld, csendes és mindenki számára élvezhető természeti kincsét ne pusztítsák el!!!!!", mi pedig elbeszélgettünk a…..
Mike Wandalsky Hát elkezdem... 2010.12.19 18:37:00
Először is leszögezném, hogy ezek privát gondolatok, amolyan „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” jelleggel. A bejegyzések szereplői kitalált személyek, bármilyen hasonlóság valódi személyekkel a véletlen műve. Vagy nem. Aki magára ismer, reklamálhat.…..
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Egyszer érdemes lenne szemétdombot rakásolni a különböző közösségi oldalakon tapasztalható trágya viselkedésmintákból, hogy aztán kiskakasként kapirgálva Büntit talájunk az ún. "facebook baromnak" (FBB) vagy "iwiw idiótának" (IWI). Az mindenesetre bizonyos,…..