Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.Goldstein

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, tudom, megint hosszú a bejegyzés, de összetett kérdésekre nehéz félszavakkal válaszolni, és a mai Budapesten decens nőket köpködnek meg az utcán pusztán azért, mert nem tetszik a hálószobarutinjuk! Ez vasárnap óta tény.Sokak számára jogos az igény, hogy az utca népe…..
  A Margitszigetet a pesti parttal összekötő gyalogos-kerékpáros híd terve csak úgy mellékesen szerepelt a sziget sorsával foglalkozó híradásokban. A téma egy bloggal odébb heves vitákat váltott ki, és nem is foglalkoznánk vele, ha Sadia nem küldött volna már januárban egy…..
Long time no see - Néhány barátom az utóbbi időben azt kérdezgette, teljesen megmurdált-e a blogom... Nem, csak egy kissé szétforgácsolódtam.Ma olvastam egy véleményt a TotalCaron. A cikkíró egy rossz tapasztalatát mesélte el: miután néhány barátjával szép estét töltött…..
 A hétvégén Bukarestben egymásnak feszültek heterók és melegek, ennek ellenére végre először erőszakmentesen zajlott le a bukaresti gay pride - noha pusztán a rendőri fölény eredményeképpen.Mindenki feldobta a magas labdát. Idővel talán még abból is látványos verseny…..
E.Goldstein 2009.05.24 19:29:08
@maxt: Köszi, én is kb ugyanezt írtam volna :)
E.Goldstein 2009.05.24 19:31:08
@Sün! Mi az a sül?: http://www.youtube.com/watch?v=1x6SooVNyS8

Ehhez mit szólsz? Minden szubkultban lehet találni végtelenül sötéteket!
E.Goldstein 2009.05.24 19:34:29
@Herr Flick: "ezt diszkréten magánéleti dologként kéne kezelje mindenki, nem pedig parádézni az utcán"

Van csomó meleg, aki pontosan ugyanúgy gondolja mint te, de van másik csomó, aki meg úgy gondolja, hogy menj te a francba, akkor is ott leszünk akármennyire is nem tetszik nektek! Tudod pont 40 éve is vérrel kellett fizetni azért, hogy a melegek megmutassák, hogy igenis létezünk, és nem lehet a homokba dugni a továbbiakban a fejét a társadalomnak, és most sem fogunk otthon maradni pár részeg hülye miatt, aki mást sem tud, csak "hülyebuzik, hülyebuzik".