Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acepoker

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdv, Nem tudom illik-e bármilyen témába a levelem, de gondoltam megosztom. Ha megosztásra kerülök, akkor a nevemet és az e-mail címemet légyszi ne tegyétek közzé. Köszi. Nem is olyan régen jelentkeztem Európa…..
Különkiadás. Mocsok rovat a videó után, csak erős gyomrúaknak.     Az ember, aki a kutyáknak beadandó gyógyszert úgy adja be, kinyitja a kutya száját, beledobja a gyógyszert, majd beleköp egyet, és összezárja...
acepoker 2012.03.27 12:20:24
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
Na tessék, először az Epic Citadel, aztán az Infinity Blade, nyakunkon az Unreal motorral hajtott játékok, és szerencsére a konkurencia is hajt. Ömlik a vér a nemrég az üzletbe került Rage HD-ban, ilyen grafika mellett: Ez a poszt leginkább erről a játékról szólna, mert noha a…..
acepoker 2010.11.23 18:04:55
@szucsadam: nem:P
Subba Szittya étek az interweben 2010.09.10 16:14:00
Egyé mélymagyart! Szuperül rányúltak a piaci résre!..
acepoker 2010.09.13 02:36:04
Érdemes megnézni ezt a videót. Nem sokára pedig új játékteszttel jelentkezem. ..
A mai nap is találtam egy érdekes videót az iPad "professzionális" használatáról:) Vajon az SMULE progit használja? ..
Ismét egy régi ismerős iPadre készített változatát tesztelgettem, a Parachute Panicot. Sajnos az eredeti verzióhoz nem volt szerencsém, de ez az eddigi legaddiktívabb iPades játék amivel találkoztam. A játék indításakor már a zene és a kézzel rajzolt grafika is sejteti, hogy ez…..
A minap bukkantam erre az alkalmazásra. Lehet, hogy saját kezűleg is letesztelem majd, de szerintem elég ez a videó is, mindent elmond róla:) ..
Aki birtokolt már egy iPhonet vagy egy iPod touchot, annak minden bizonnyal ismerős lesz ez a játék. Az előbb említett eszközökön már két verziója is létezik a játéknak, és végre iPaden is elérhető 49 új, magasabb felbontású pályát tartalmazó Touch Physics HD.  Az…..
           Tegnap végre kézhez kaptam az iPademet, melyet már rettenetesen vártam. Az elmúlt napokban úgy viselkedtem, mint egy 10 éves gyerek a Karácsony előtti napokban. De végre itt van a kezemben, és semmi sem akadályozhat meg…..