Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hachier

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma jobb a hangulatom. Most nem lájkolom a Bonnie szöveget. Ez a szerelem-téma észvesztő hullámvölgy. Elképesztő magasságokba és megdöbbentő mélységekbe tudja vetni az embert. Tényleg a szerelem állapota olyan mint a bipolaritás.Egyik percben minden hitünket elvesztjük,…..
Egy veszedelmes elme vallomásai 2009.12.05 16:48:02
Jó ideje nem írtam már. Sajnos még mindig nem tudok túljutni életem jelenlegi eseményein. De remélem idővel megint lesz erőm folytatni a blogot. ..
Hideg van. És ez egyre csak fokozódni fog. Viszont a tél szinte egyetlen pozitív hozadéka (a a karácsonyt leszámítva) hogy elkerülhetnek a csinos kabátok és csizmák.Személy szerint télen még jobban szeretem a szoknya/ruha viselését, mert a harisnya egyszerűen…..
Próbálkoztam a Cohen-dalszövegfordító versenyen, de csúnyán befürödtem vele, és több idegsejtem is bánta. A We take Manhattan c. számot akartam lefordítani a versenyre. Nyilván a tartalmi fordítással nem volt problémám, az igazi gondot a versbe, rímbe szedés adta, hogy…..
1. Lush Rub Rub RubA kézzel készített angol kozmetikai termékcsaládért, a Lushért, úgy am block is odavagyok. Szeretem az illatát, szeretem, hogy tényleg természetes anyagok vannak benne és tetszik az ötletes formavilága is.Különösen az angliai üzleteiket szeretem, mert az angol…..
A divattervezők figyelemmel kísérik a hírességek világát, így volt ez régen és ma is. Sokszor egy tervező múzsákat választ magának, vagy fordítva és létrejön a közös együttműködés. Audrey Hepburn szinte kizárólag kedves barátja Hubert de Givenchy ruháit viselte, a mai…..
A Die Ärzte (köszönet az umlautért:D) német banda gimis korom nagy nagy kedvence, de a mai napi nagyon szeretem. Emlékszem, amikor a Rock and Roll Realschulével egy unplugged koncertet adtak és azt közvetítette az MTV, tátott szájjal ültem. Bela B amúgy is nagy idolom, ő a szépséges…..
Hachier 2009.08.15 17:52:45
Ház a tónálItt születtem és szaladok végig az utcákon.Ismerem az arcokat, minden házat, minden üzletet.El kell most mennem, ismerek minden galambot itt, név szerint.Stoppolok , egy csinos nőt várok gyors autóval.A nap vakít, minden tovaszáll,és lassan a világ mögöttem…..
Hachier 2009.08.12 21:59:14
Az hogy egy nő nadrágot hord közel sem volt ennyire egyértelmű és mindennapos. Egy szempontból jó, hogy bármikor megbotránkozás nélkül lehet nacit hordani, viszont egy szoknyánál kevesebb az esély, hogy olyan ízléstelenül, ocsmányul áll egy nőn, mint azt a nadrágokkal…..
A Dolce & Gabbana mindig is ellentmondásos volt számomra. Nyilván ennek oka az olasz divat illetve stílus iránt érzett tartózkodásom, amely a parfümökre is igaz. Mindig vannak dolgok, amik megfognak, pl. Cavalli színes maxiruhái,vagy az új D&G kollekció buggyos vállmegoldása,…..
Hachier 2009.06.11 08:51:35
@csipkerózsa: Nahát, és nem is volt olyan örökmozgód, amelyen ezüst delfinek üldözték egymást? >:) Kihagyhatatlan egy igazi giccsgyűjteményből :)
Tegnap sokadszorra láttam Guillermo Del Toro filmjét a magyar köztévén. Kevés film van, ami képes rám ilyan hatással lenni és megsiratni ötöd-hatodszorra is. (jó, most vegyük ki a Schindler listáját és hasonlókat, mert az nem ér...) Emlékszem anno bitang kemény év volt a…..
Ma rendkívül mizerábilis hangulatban vagyok, és, mint ilyenkor IS szokásom, töprengek.S teszem fel magamnak a költői kérdéseket férfi és nő viszonyáról. Itt is várnék hozzászólást, de mivel senki nem olvassa szinte a blogom,így pláne költőiek maradnak.Tény, és már sokszor…..
Anno egyetemi éveim elején, zsenge ifjúként még könnyebb helyzetben voltam, ha könyvekről volt szó.  Még nem ment át a kezemen annyi szépirodalmi mű, így a különböző ponyva- és szórakoztató irodalmi alkotások gyengeségei, manírjai nem tűntek fel és lehetetlenítették…..