Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvath66

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszan ülni a számítógép előtt a monitort bámulva nem túl egészséges dolog. A Micro Sports készítői valószínűleg szintén így gondolták, alkotásuk ugyanis röpke 5 perc alatt végigjátszható. A műfajilag (és egyes helyeken) a ClickPLAY-re hasonlító játékban a cél a…..
Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam a JamLegend nevű játékot. A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2 nagy rajongójaként (a 3. rész nekem nem jött be annyira) azt gondoltam, hogy ahhoz képest semmi sem elég jó, egy ilyen zenére pengetős ritmusjáték flashben már úgysem tud újat…..
Amikor megláttam az Agony: The Portalt, egyből az Epic War sorozat (1,2,3) jutott eszembe. A történet szerint az élőholt nagyúr visszatér a Földre, hogy megnyissa a pokol kapuit. Hogy tervét véghez vigye, le kell győznie az összes királyság uralkodóját, micsoda eredeti cselekmény.…..
Ismerős valakinek a képen látható helyzet? Akinek igen, az töltsön el néhány szórakoztató percet a Finding my Hearttal. A történet arról szól, hogy mivel hősünk állandóan csak kockult a videojáték előtt, a nője megharagudott rá, és kivágta otthonról. Ezért emberünk…..
horvath66 2009.08.16 16:46:10
Ezúttal azonban más szerepkörben. Míg az Achievement Unlockedben az idétlenebbnél idétlenebb achievementek felkutatása volt a cél, a This Is The Only Levelben egy pályát kell megoldanunk - harmincszor. Természetesen más és más módszerekkel, úgyhogy a jó szórakozás…..
horvath66 2009.08.16 16:21:35
horvath66 2009.08.16 16:30:31
Nem túl régen írtam az Obama-kalandok első három részéről, ím, megérkezett a negyedik is. Obamának ezúttal egy patkányképű ürgét kell megtalálnia, bár számomra nem igazán világos, hogy miért is. Viszont ismét egyszerű a játékmenet, kellemesen humorosak a beköpések…..
A Get off my lawn kitűnő játék, csak kicsit nehéz. Hosszabb munkakerülésre ad alkalmat, ha elég ügyes vagy; könnyűnek látszik, de a 16-17. szintek felé nekem már reménytelen volt. Egy kék emberrel kell menni, aki gondozza a kertjét, vigyáz rá. Egyszer csak meglátja, hogy kis…..
  A jövőben játszódó City Invasion játékmenete nagyban hasonlít a Warlordséhoz: a sorokra osztott csatatéren különböző tempóban újratermelődő, eltérő erejű egységeket küldünk egymásnak, majd az erősebb elpusztítja a gyengébbet. A cél az ellenfél bázisának…..
Nem tudom eldönteni, hogy imádom vagy utálom ezt a rókás remeket. Műfaját tekintve elvileg kalandjáték, ám sokkal inkább platformer, öldöklés és lövöldözés nélkül. Az alaptörténet szerint William kiépített egy rúnaköves teleport-rendszert a raktáráig, ám váratlanul a…..
Tudom, hogy a flashjáték alapjában véve férfiműfaj, ám van egy sor bájos játék, amit inkább nőknek találtak ki. Kicsit ilyen volt a gólyás-babagyáras is (kár, hogy fizetős szegény), ez a fodrászos azonban már valóban csak a női szíveket hódítja meg. Jeanne, a kezdő…..
horvath66 2009.07.24 15:18:32
jah
Quake III Arena. Böngészőben. Akinek ennyi nem elég, hogy kipróbálja a Quake Live-ot, olvassa el ezt a cikket, hátha kedvet kap. A játékhoz sajnos le kell tölteni egy plugint, szóval éppen azokat az irodai munkakerülőket lövik meg ezzel, akiknek nincsenek adminjogaik. De otthoni…..
Illene valami pironkodó bevezetőt írni, hogy tudjuk ám, milyen primkó ez a játék, de nekünk mégis nagyon tetszik, és talán a kedves olvasónak is – vegyük úgy, hogy túlestünk ezen. Az alapszituáció Beckett drámáit idézi: két ember áll egy megállóban, nem szólnak…..
Könnyed és aranyos játéknak tűnik elsőre a Use Boxmen. Egy pálcikaemberrel kell eljutnunk a pálya végén lévő dobozig, ebben pedig a barátai vannak segítségére, akik futnak, vagy egymás segítségével ugranak. Aztán ahogy haladtam előre, úgy változott a kép, a képen látható…..
A Ring Pass Nottal folytatjuk screenshotrovatunkat, Sarics küldte el nem mindennapi eredményét: nem kevesebb, mint 37 bónusz látható a sarokban, pedig emberünk már a 15. pályán tart. Ezen kívül a kép a legnagyobb elérhető kombót ábrázolja: minden színből és formából 4-4 darab…..
Volt valaha egy mesterlövés rovatunk, ami méltatlanul tűnt el a süllyesztőben. Most, hogy szorgos segítők támogatják a blogot, lesz időm feléleszteni a rovatot, úgyhogy küldhettek megint képeket a posztolt játékokban elért kimagasló eredményről vagy egyszerűen csak vicces…..
horvath66 2009.06.18 20:08:52
@horvath66: Thomas Crown-t hogy érhetem el?Azthiszem ismerem!!!
Szenvedélyesen szeretem a különbségkereső játékokat. Nem az "egyszer végignyomom, és kész" típus vagyok, addig szeretek játszani, amíg minden egyes vacak kis eltérést meg nem találok. Talán ezért bosszantott fel annyira a City tour. Nem ez életem legjobb játéka a…..
horvath66 2009.06.01 13:12:52
@TékozlóTimótka: Csakhogy ideőre megy és ez adja a pontok számát!!!
horvath66 2009.06.02 06:33:11
@TékozlóTimótka: Csakhogy nem kell keresgetni mivel ha megtaláltál mindent akkor tudod hogy hol keresd ész kiszúrod:18,600 pont
A napokban jelent meg a Kongán egy szerintem édes sorozat harmadik része: Obama Versus Aliens (az első és a második nem sokkal az elnöki beiktatás után készült el). Klasszikus point-n-click játék, a régi típusú irányítással (kéz, száj, szem). A játékban az idegenek…..