Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pisz0k Alfréd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc az utolsó állólámpát hozta el az országunkból távozó barkácsüzletlánc végkiárusítási akcióján. Bár a soroksári üzletükben azt mondták, a lámpához kapni tartalék üvegbúrát a forgalmazónál, kiderült, hogy egyáltalán nem forgalmazza más ezt a lámpát az…..
Pisz0k Alfréd 2012.11.26 18:37:52
November 13-ától, azaz mától kapható Európa négy szerencsés országa (Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Spanyolország) Play Store-ján keresztül a Google új készülékpalettája: A Nexus 4 telefon, és a Nexus 7 és Nexus 10 tabletek. Ugyan várható volt, hogy az…..
Pisz0k Alfréd 2012.11.14 08:31:37
@Yarner: szia! kösz a választ!

teljesen igazad van a zene-, film-, ebookbolt kérdésében. ugyanakkor az effektív "tárgyak" esetében, pl. telefon, szerintem más a helyzet. ezeket simán meg lehetne rendelni külföldről (ahogy tudsz rendelni az amazon.de vagy amazon.co.uk webboltokból), és európán belül egyszerű a kiszállítás, mert nincs vám, miegymás (usa nyilván másik történet).

a szerzői jogokkal kapcsolatban szerintem eddig (www.origo.hu/techbazis/20120711-egyseges-szerzoi-jogkezelest-szeretne-az-eu.html) nem lesz lényeges változás...
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..