Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikiati

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
mikiati 2010.01.13 13:14:26
A felsorolás király, nagyjából egyet is értek vele.

-a "Zsiga" dolgot én inkább "keleti"-re írnám át, megvolt, duplán is. Az (akkor még) északi szomszédunk által produkált S100 és 120L személyében. Bár az utóbbi amorf csodabogárnak is elmenne, a hűtőrendszere egy találmány.... Sokak számára pedig a DDR zwei takt-tal, ill. Kispókkal indult az autózás. Összefoglalva: legalább egy szoci autó kell az életben!

-Hot Hatch: abszolút jogos! Ez is megvolt, szintén duplán, GTI-sített VW Golf 1.6, valamint egy Peugeot 205 GTI. Ez utóbbi nem az enyém volt, kölcsön kaptam durván egy hónapra.

-BMW: ezt én inkább korosodó német (vagy NSZK-s) és olasz presztízsautóra módosítanám. Valóban kell egy ilyen is, ha másért nem, okulásképpen :) Ilyenem még nem volt, de kizárva semmi sincs!

-V8: kell! Még nem volt, de a bakancslistán rajta van elég nagy betűkkel.

-A kupé: Elengedhetetlen! Jelenleg épp ebbe a kasztba tartozom... :)

-A kabrió: valóban ez is szükséges. Bár nem érzek különösebb vágyat a birtoklására, mivel kabriózáskor a kezdeti eufória után elkezd idegesíteni, hogy kilószámra zabálom a muslincát, és hogy veresre ég a nyakam.

-Régi Swift: kell. Épp valami ilyesmit hajkurászok rohangáló- és munkába menő autónak.

-Amorf csodabogár: Kell!!! Több is!!! Egyszerre!!! Mégpedig azért, hogy megfelelően lehessen rotálni őket. Úgyis épp mindig csak a 1 v. 2 jó a pl. 6-ból, valamivel pedig végre kell hajtani a vasárnap délutáni kikocsizást. Idővel lesz. Több is. Egyszerre.