Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom peris

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gg.blog.hu A kampánycsend halála 2010.04.12 16:46:00
A vasárnap este 7 óra után történt, egyszerre vicces és botrányos események halálos csapást mértek a kampánycsend intézményére. Nem maradt más választás, el kell takarítani ezt a hullát az útból, minél hamarabb. Az internetes tartalomszolgáltatók egyesületének soros…..
tom peris 2010.04.12 20:45:38
Kedves mindenki, kedves szerző!

Rég láttam ennyire egybehangzó kommenteket!

Valóban be kell látni hogy az ilyen jellegű szabályozásoknak mint a kampánycsend bealkonyult...

A lakosság egy jelentős része már véleményem szerint nem igazán izgatja magát hogy tv-ből meg papírról értesüljön a világ dolgairól... (személy szerint nem veszek újságot, nem nézek tvt mert kidobott pénznek éreztem az előfizetést... mégis úgy érzem hogy a fontos dolgokkal kapcsolatban képben vagyok)

A kérdés hogy az miért a kampánycsend megzavarása hogy tudjuk az eredményeket szavazás közben, és az miért nem kampánycsend megsértés hogy a szavazókör ajtajában ott az óriásplakát hogy "szavazzá va**ze erre meg arra me' jó lesz"?

A másik dolog... Én úgy érzem hogy állampolgári jogom az információhoz jutás... mégis mikor a szavazás napján magamhoz-tértem reggel a biztos elhatározással hogy melyik pártot is támogatom, nem tudtam csak kb. 1 órányi googlizás árán kideríteni hogy a listás mellett tudok e egyéni jelöltre szavazni...

Az az igazság, hogy szerintem már nem így működik a világ (ahogy a cikk is rámutat) csak az a baj hogy akik ott vannak hogy döntéseket hozhatnának errőll azoknak még az iw*w is egy új dolog ami a sátán szüleménye és nem tudják megkülönböztetni a blogot a yout**e-tol... De hozzá kell tenni hogy MI szavaztunk rájuk...

Remélem a kampánycsönddel kapcsolatos mizzéria meg fog változni mint sok más dolog!!! (ezek közül talán az a legkevésbé fontos probléma hogy az indexen nem lehet kommentelni politikai tárgyú cikkeket... bár kezdetnek az se lenne rossz ha ez megváltozna)
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
tom peris 2009.09.29 20:13:25