Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moltke

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Reakció/Mandiner bulvárosodása és az uborkaszezon jegyében mindenkit várunk a Mandiner MTI-címversenyére, amelyben ez alkalommal a szezon fotójához várjuk a kattintós címjavaslatokat! A fotó a Capri szigetén tartott G8-csúcson készült, cheers...
Moltke 2009.07.10 14:24:57
Vastagbőr Mi folyik Fóton? 2009.07.09 11:01:00
Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották…..
A Hírszerző elutazott Olaszliszkára, helyszíni riportot készíteni. Nagyon helyesen tette, nem lehet mindent összeszedni a hűvös budapesti irodaház 3. emeletéről... Beszélgettek Fekete Gyulával, a polgármesterrel: "-Érdeklődve olvastuk a hírt, hogy egy rendőrnek pár napja…..
Ugyan még csak első fokú, de nem nagyon számítunk enyhítésre, mivel hála az égen, a vádindítványnak megfelelő döntések születtek, így valamennyi vádlottat emberölés miatt ítélték el.  Szerdán a dr. Czibrik Attila  vezette bírói tanács előtt hangzott el az…..
Feszült lehet a hangulat mostanában a Pártnál, rosszak a kilátások. Szinte hallom Lendvait a tükör előtt motyogni: "Tükröm-tükröm, mondd meg nékem: Vajon ki tudjuk suvasztani a három gráciát Brüsszelbe?Jó lenne...Meg az is jó lenne, ha nem csuknák le a legjobb embereinket.…..
 „A Mária utcai lakói közül sokan úgy gondolták, hogy túl sok fát terveztek az utcára, és így feleslegesen foglalják a parkolóhelyet.” Részlet a VIII. kerületi újságból, lakossági reakciók az Európa Belvárosa Programra. (thnx a gyűjtésért, Shadai)..
Mandiner blog Keménymag 2009.05.24 08:01:00
 Egy szívélyes meghívóra lettünk figyelmesek a kapcsolat.hu-n: Május 23-án, szombaton a Szent István Parkban a már hagyományosnak mondható Népszava Feszt a Táncsics Alapítvány támogatásával,egy új névvel jelentkezik: Sajtófeszt 2009-A jövő…..
Moltke 2009.05.25 11:53:07
"Főtitkár úr! Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy körünkben fogadhatjuk és üdvözölhetjük, önt, aki hosszú évek óta magára vállalja Magyarország sorsát." Kádár Jánost ezzel a mondattal nem Sarlós elvtárs, a Hazafias Népfront főtitkára, hanem Wilfried…..
Ugye joga van mindenkinek szeretni vagy nem szeretni valakit, esetünkben Meggyes Tamást, Esztergom magát kiskirálynak képzelő, fideszes polgármesterét, a feljelentőbajnokot. Ha van meggyesahibás-blog, meg szeretgom oldal, ahol kendőzetlenül elénk tárják a Deutsch imitátor negatív…..