Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmy the Tulip

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
Jimmy the Tulip 2009.05.15 23:52:48
Jönnek majd itt még cifrább ötletelések is nem csak ingatlanadó/vagyonadó. Az elvtársaknak/uraknak a kormányrúdnál rohadtul nincsen fogalmuk, hogy a f@szba navigálják ki ezt a banánköztársaságot a latrinából (ahova saját maguk lökték).

Ráadásul egy kib@szottul szegény ország vagyunk, lehetetlen társadalommal. Először is van egy kb 4 milliós tömeg (3 millió nyugger + 1 millió cigány) ami nem termel csak fogyaszt. Kizárólag. Aztán vannak a kiskorúak meg a fiatalok akik még nem dolgoznak. Ők is csak fogyasztanak. A maradék dolgozik (már ha van munkája...) Kb. 2.5 millió ember munkája tart el 7.5 milliót. Ebből az arányszámból szerintem egyszerűen nem lehet jól kijönni. Pláne egy olyan "elittel" amilyen ebben az országban van.

Nagyon jól látja a Róna Péter, hogy amíg nincsnek világosan körülírt célok, irányok, iparágak, hogy mit fejlesszen, merre haladjon az ország, addig csak ötletelések lesznek folyamatosan és egyhelyben toporgás.

Addig majd marad az egymás b@sztatása, a feljelentgetés, a vállalkozók kriminalizálása, az irigykedés, "az EU-ból lépjünk ki"- féle proli beszólások, meg a padlás lesöprés Apeh módra.

Tököm tele van.

Ja és szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy már nem a szocializmust építjük, hanem kapitalizmus van vazze... Ott meg nem jut mindenkinek egyforma szelet kenyér (ezt csak a töketlen irigykedők figyelmébe ajánlanám)