Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Bandi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
El Bandi 2011.05.07 11:23:08
  Kösz, hácsé - nem csalódtam most sem. Az egykori playmate mára megkomolyodott, és egy kereskedelmi tévéadón műsort vezet. Mesél nekünk értékről, múlandó dolgokról, valamint az élet, a média visszásságairól. Kedves Szabina, először is hadd gratuláljunk a…..
Malackarosszarc volt oly' nővérünk, hogy felhívta figyelmünket egy cikkre (reklámra) a Nők Lapja Cafén:Tartsunk csajos napot!A pasik rendszeresen tartanak sörözős, kártyázós, billiárdozós estét, amivel lazítanak és feltöltődnek a következő hetekre. Érdemes példát venni…..
El Bandi 2009.06.30 13:30:45
Érettségi és Irodalom Érveljen az alábbi szöveg ellen vagy mellett:   „... a magyar irodalom veszélyben van, mert rohamosan csökken az olvasók száma a fiatal generációkban. Régóta tanítok egyetemen, ott is látom. A baj az, hogy az általános iskolában nem…..
El Bandi 2009.06.30 11:52:25
@Frankó: Az iskolai kötelező olvamányaim nyoclvan százaléka katasztrófálisan rossz könyv volt,legalább is nekem nagyon nem tetszettek, Jókaival és Victor Hugo-val az élen. Ha most is ugyanezeket nyomják a kölköknek, ne csodálkozzanak, hogy nem szeretnek olvasni.Jókait felejteni kellene, nem átírni.
Jön a nyár. Ilyenkor újra előkerülnek a szamárfüles lektűrök, gyermekkori kedvencek, megunhatatlan rejtőjenők... Íme a Top10 kedvenc könyvem - tehát nem feltétlenül a legjobbak, hanem amiket a legtöbbször olvastam;) Pirsig: A Zen meg a motorkerékpár-ápolás művészete…..
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..