Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chilisos

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
úgy látszik, az utóbbi napok-hetek a 458-as jegyében telnek. a fekete után most itt a fehér Spider is. (forrás: ebay.com) ..
 Erről a modellről is szinte ugyanakkor "csepegtettek" képeket, amikor a 458 Itáliáról. Egész jónak tűnik:..
 Ezen a héten elég sok kép, és újdonság érkezett. Új színvariációk, pl Veyron esetén, teljesen új autók: Zonda R, kék LP560, Lexus LFA az AA-tól, SV, LP560 a Norevtől...
chilisos 2010.05.19 20:57:57
 Minichamps veyron...hmmmm....jól hangzik...főleg úgy, hogy az AA-val egyenrangú ellenfél lesz. Színek nagyon jók, nekem legalább is bejövős. Árban viszont sajna drágább lesz mint az AA. ..
 Már itt volt az ideje megmutatni a szerény,de egyre nagyobb,és egyre több prémium modellből álló kollekciómat.Igazából 2007 végén fedeztem fel az SG-n a modellautó topikot,de csak tavaly regisztráltam,és váltam fórumozóvá.Akkor még egy prémiummodellem volt,az FXX.majd…..
 Már kb.1 hónapja lehet tudni az újdonságokról,de eddig nem volt rá elég időm,hogy bemásoljam.Sok bőrlehúzás várható.pl Bugatti,Ford esetén.De ott vannak az újdonságok is,a Zonda R,az F1,a Veyron Bleu Centenaire,Sang Noir,LP670-4,LP640,LP550-2,LP560-4 Trofeo A kommentekben…..
 Nagy nehezen,de végül eldöntöttem hogy a következő kyosho modellem az R8 V10 lesz.Ez lesz a 2. modellem ebben az évben.Majd fogok róla írni egy bemutatót.Valószínűleg február végéig össze tudom gyűjteni az árát.Néhány kép a blogban eddig sokat szereplő…..
Tegnap kerültek fel képek a már rég várt W140-es Merciről. Úgy néz ki hatott a Modelcarworld-ös kívánság lista elküldése. Sajnos még kicsit sokat kell rá várni,ugyanis 2010 második felére ígérik a megjelenését,de remélhetőleg az MCW-s kiadás előbb fog…..
 Üdv mindenkinekRemélem tetszeni fog a blog!Sajnos nincs olyan sok időm frissíteni,de megpróbálom a lehető legtöbbet:D ..
chilisos 2010.02.08 15:54:32
@zsolti65: Remélem nem csak kamu az Exoto részéről. De ott van a Vanquish, azt is ígérgetik már egy ideje. De Aston esetében legalább vannak gyári képek a modellról....Az ára meg khm...hát igen, sokat fogok rá spórolni :)
A kínai ebay-es cuccok az árukhoz képest nem valami jók. Meg ugye resin :S
A State Limo-hoz pedig grat! Egyszer láttam a VH-ban, jó nagy modell.
chilisos 2010.02.08 17:44:46
@modelcar: Csak példának hoztam fel a Vanquish-t. A kedvenc Aston-om, úgyhogy ha sok pénzem lesz megveszem :)
chilisos 2010.02.08 19:37:41
Nemrég adta ki a Minichamps ezt a listát.Aminek rendkívül örülök,azok az aston martinok.Már azt hittem hogy soha nem fogja kihozni a minichamps a DBS-t.Erre kihozzák a DBS 2010et,meg a Volante változatot is.És még ezek mellet ott van a 2009-es DB9,meg a DB9 Volante.És még a színek is…..
 Na véégreErre az autóra már nagyon vártam hogy kihozza valamelyik prémium gyártó.Nagyon jól néz ki.Elég aprólékos,szép kidolgozásúnak ígérkezik.Érdemes megnézni az autó oldalán lévő csomagtartó(!) is nyitható,egész ügyes mechanikával.Bizonyára horror ára…..
chilisos 2010.02.06 19:40:28
@modelcar: Hát jó én se bánnám :D Úgy értettem, hogy annál ne legyen drágább, lejjeb mehet :D
 Nagyon gondolkozok hogy az R8 V10-et vagy az M3-at vegyem meg.Az első kyosho-m,a nissan GT-R,az idei első autóm ráadásul.Szóval szépen kezdtem az évet:DAnnyira megszerettem a kyoshokat hogy most a következő is kyosho lesz.Szóval ha valakinek van véleménye  hogy szerinte…..
Szürkében,és a nemrég megjelent feletében lehet kapni.Igaz az eredetit "csak" szürkében lehetett kapni.Gyönyörűűű     ..