Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pjtr

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje idegesít a tény: a Desirém nincs túl sok belső memóriával megáldva. Ez már annyira nem volt vicces, hogy a mindennapi appok (ezalatt azt értem, amire szükségem volt/lesz egy hetes távlatban) megtelítették a kihasználható belső memória 100%-t. Fél megás app vagy…..
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
pjtr 2009.05.16 08:39:33
@Animacs: a; időpont kérést nem a futárcég ajánlja fel, hanem az akitől rendelsz, a futároknak előre meghatározott körük van amin mozognak, vagy egybe esik az általad kért időponttól vagy nem b; kérd a munkahelyedre :) mondjuk nem a kanapét, mert az alapesetben nem a normál futártevékenységhez tartozik. A futárpostát egyébként nem a webshopok miatt találták ki, hanem a B2B (business to business) szállításokra, és ezért van a munkaidős szállítás, a futárok is akkor dolgoznak amikor mi.